ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ – ο Ρότσιλντ απειλεί: “Θα καταστρέψουμε τη Ρωσία μέσα στο 2016”

Κοινοποίηση:
jacobrothschild

Ο αρχηγός της ισχυρότερης οικογένειας του πλανήτη ΙΑΚΩΒ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (Jacob Rothschild), έστειλε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 ανοιχτή επιστολή στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, που είναι όλα δικά του, αναφέροντας ότι:

«Το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων».

jacobrothschild
«Κατά τα τελευταία χρόνια, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν συσσωρεύσει ταχύτατα τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα. Τώρα θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά λόγω της αύξησης του δολαρίου και της κατάρρευσης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων. Χώρες όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Νιγηρία, η Ουκρανία και το Καζακστάν αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες», προειδοποίησε ο Jacob Rothschild και η δήλωσή του ακούστηκε περισσότερο ως απειλή κατά των γεωπολιτικών αντιπάλων των ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος του κολοσσού RIT Capital Partners plc, Διευθύνων Σύμβουλος της Blackstone και πρόεδρος του Institute for Jewish Policy Research, απείλησε ευθέως την Ρωσία και την Βραζιλία (δύο εκ των βασικών εταίρων των BRICS που φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε “αντίβαρο” του ΝΑΤΟ και της Δύσης. Τα υπόλοιπα μέλη είναι η Ινδία, η Νότια Αφρική και η Κίνα η οποία και αυτή το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχεται έντονες χρηματιστηριακές επιθέσεις που φαίνεται τελικά να μην είναι τυχαίες).
ΛΟΡΔΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: «ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ».
Ο 78χρονος πρόεδρος της RIT Capital Partners, τονίζει πως έχει δημιουργηθεί μια «δύσκολη οικονομική κατάσταση» για την οποία οι επενδυτές θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί. Και προειδοποιεί τους αποταμιευτές ότι επίκεντρο της επιχείρησης θα πρέπει να είναι η διατήρηση του κεφαλαίου των μετόχων και όχι τα βραχυπρόθεσμα κέρδη.
Ο Rothschild και οι συνεργάτες τους, ανάμεσα τους και οι Γουόρεν Μπάφετ, Χένρι Κίσινγκερ (γνωστά «φυντάνια» της Νέας Τάξης Πραγμάτων), κατηγορούν για το γεμάτο κλίμα «χάους και εξτρεμισμού στη Μέση Ανατολή», τη ρωσική επιθετικότητα (!) και την αποδυναμωμένη Ευρώπη, που απειλείται από φρικτή ανεργία.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Η απροσδόκητη παρέμβαση του Jacob Rothschild, που προκάλεσε αναταραχή στις παγκόσμιες αγορές και προσέλκυσε το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου των επιχειρήσεων και της οικονομίας, διότι όλοι γνωρίζουν την οικονομική ισχύ της οικογένειας. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
μπορούν να καθορίσουν την μοίρα ολόκληρων εθνών με μια κίνηση.

ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οι Rothschild σπάνια βγαίνουν στο “φως” για να πραγματοποιήσουν τέτοιες “βαριές” δημόσιες δηλώσεις και ακόμα πιο σπάνια δίνουν συνεντεύξεις. Η οικογένεια των Rothschild , μετρά ήδη πάνω από διακόσια χρόνια παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας πίσω από τα παρασκήνια και κανείς στον πλανήτη δεν τους επιθυμεί, όπως και την άλλη πανίσχυρη εβραϊκή οικογένεια των Rockfeller, ως αντιπάλους. Ο ίδιος σημείωσε ότι “η κρίση αυξάνεται σε όλο τον κόσμο συνεχώς, ενώ η πραγματική κλίμακα της επιβράδυνσης της κινεζικής οικονομίας δεν είναι απολύτως σαφής , η αύξηση του ΑΕΠ στις ΗΠΑ και την ΕΕ είναι απογοητευτική, και μια πιθανή έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αυξήσει υπέρμετρα τον συντελεστή κινδύνου της παγκόσμιας οικονομικής ισορροπίας. Επιπλέον, η παγκόσμια οικονομία επηρεάζεται αρνητικά από την πολιτική κρίση στην Μέση Ανατολή.”
Σημειώνεται ότι στις 9 Μαρτίου 2016, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντέιβιντ Λίπτον δήλωσε ότι “ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν αυξανόμενο κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης. Για να αποφευχθεί η καταστροφή, οι αρχηγοί των κρατών θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για την τόνωση της ζήτησης”, τόνισε ο Lipton
Οι Ρότσιλντ, με έμμεσο τρόπο, εισηγούνται την θεσμοθέτηση για τους Γκοΐμ μιας αιώνιας και αέναης λιτότητας.
Επίσης χαρακτηρίζουν την κατοχή χρήματος από τους φτωχούς παράνομη πράξη, που πρέπει να διωχθούν γι’ αυτό και την ίδια στιγμή οι ομόφυλοι «παράγουν» άπειρο χρηματιστηριακό χρήμα.

datauri-file (9)

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Χτισμένο το 1992, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ, μπροστά από το Κνεσέτ. Ένας συμβολισμός: Η ανώτατη οικονομική δύναμη του κόσμου χτίζει το κτίριο της ανώτατης δικαστικής εξουσίας, δίπλα στην ανώτατη νομοθετική εξουσία.
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι η δημιουργία μιας ιουδαϊκής οικογένειας: των Ρότσιλντ.
Στις διαπραγματεύσεις τους με το Ισραήλ, είχαν συμφωνήσει να δωρίσουν το κτίριο υπό τρεις προϋποθέσεις:
1) Οι Ρότσιλντ θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν το οικόπεδο.
2) Οι Ρότσιλντ θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν τους αρχιτέκτονες.
3) Κανείς δεν θα ήξερε ποτέ την τιμή της κατασκευής του.

Οι Rothschild είναι αυτοί που ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη από τον 19ο αιώνα κιόλας.
Η οικογένεια Rothschild, κινείται στο παρασκήνιο σχεδόν ολόκληρου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος , συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), της Τραπέζης της Αγγλίας, καθώς και σε μια σειρά από εμπορικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της «Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος» και της διαβόητης Goldman Sachs και θεωρείται το μεγαλύτερο “κράτος” του πλανήτη σύμφωνα με την ρωσική stoletie.ru.
Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσει κάποιος όλες τους τις οικονομικές επενδύσεις, ενώ η ίδια η οικογένεια έχει “παρακλάδια” σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γερμανία (όπου ξεκίνησαν), Ελβετία, Γαλλία και Ιταλία. Το οικόσημο των Ρότσιλντ δείχνει πέντε βέλη τα οποία συμβολίζουν τους πέντε γιούς του ιδρυτή της δυναστείας Mayer Rothschild και ταυτόχρονα την κυριαρχία τους στις πέντε ηπείρους, κάτι το οποίο φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν, όσοι αιώνες και αν περάσουν.
Ο εβραίος ιδρυτής του Κομμουνισμού Κάρολος Μαρξ (Κεσιλέ Μαρδοχαίος), έτρεφε τον βαθύτερο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ.

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Η Τατιάνα Γκράτσεφ (Tatiana Grachev), επικεφαλής της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε:
«Το είδωλο των Ρότσιλντ ήταν πάντα το χρυσό μοσχάρι, το οποίο λάτρευαν ως θρησκεία . Με την βοήθεια του χρήματος και με δωροδοκίες έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πολλές κυβερνήσεις και έχουν καταλάβει τη πολιτική εξουσία. Αυτό τον στόχο έχουν κυνηγήσει από αιώνες χρησιμοποιώντας τις καταστρεπτικές μεθόδους τους, και συνδυάζοντάς τες σε μια μεγάλη στρατηγική της οποίας ο χρονικός σχηματισμός αναδύεται από τον καιρό της ίδρυσης της φατρίας. Το 1815, οι πέντε αδελφοί Rothschild εργάστηκαν σκληρά για να προμηθεύσουν με χρυσό τον στρατό του Wellington(διαμέσου του Nathan στην Αγγλία) και του Ναπολέοντα(διαμέσου του Jacob στην Γαλλία) και ξεκίνησαν την πολιτική της ενίσχυσης και των δύο πλευρών στον πόλεμο.
Αυτό επαναλήφθηκε σε κάθε πόλεμο, ακόμα και στον αμερικανικό Εμφύλιο, όπου και χρηματοδότησαν ταυτόχρονα και τον Στρατό του Νότου όπως και εκείνου του Βορά.
Στην κομμουνιστική επανάσταση του 1917 και τον ρωσικό Εμφύλιο που επακολούθησε χρηματοδότησαν τους κομμουνιστές και τους αντικομμουνιστές, όπως και τον Β’ ΠΠ, όταν χρηματοδότησαν τον Α.Χίτλερ αλλά και τον αντιναζιστικό συνασπισμό».
Οι Rothschild θεωρούνται ύποπτοι ακόμα και για εμπλοκή στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 και σε ό, τι συνέβη πρόσφατα στην Ουκρανία.

datauri-file (10)

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΟΤΣΚΥ ΕΓΡΑΨΕ:
«ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».(Εννοούσε βέβαια τον Ρότσιλντ, τον Σιφ, τον Ροκφέλερ και τους λοιπούς.

«Πρέπει να μετατρέψουμε τη Ρωσία σε μια έρημο που θα κατοικείται από λευκούς νέγρους πάνω στους οποίους θα επιβάλουμε τυραννία, μια τυραννία που οι πιο τρομεροί δεσπότες της Ανατολής είχαν ποτέ ονειρευτεί. Θα φέρουμε ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους παλιούς πολέμους, ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Αν κερδίσουμε την επανάσταση, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Θα γίνουμε μια δύναμη, μπροστά στην οποία όλος ο κόσμος θα γονατίσει. Θα δείξουμε ποια είναι η πραγματική δύναμη. Μέσω της τρομοκρατίας και των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε τη ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ σε μια κατάσταση πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ΖΩΩΔΗ ύπαρξη …
Αυτή τη στιγμή, οι νέοι άνδρες μας με τα δερμάτινα μπουφάν τους, οι γιοι των ωρολογοποιών από την Οδησσό, την Όρσα, την Gomel και την Vinnitsa, (πόλεις με μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό) ξέρουν πώς να μισούν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΡΩΣΙΚΟ. Τι ευχαρίστηση παίρνουν καταστρέφοντας την ρώσικη διανόηση – αξιωματικούς, ακαδημαϊκούς και συγγραφείς …» Όλα τα παραπάσνω αποκαλυπτικά λόγια τα είπε ο Τρότσκυ (και έγιναν πραγματικότητα) στον Ααρών Σιμάνοβιτς (“Memoirs of Aron Simanovich”), 1928. Το βιβλίο του τώρα άρχισε να κυκλοφορεί στην Μόσχα.
Τον Φεβρουάριο του 2016 , η επικεφαλής του ρωσικού Επιμελητηρίου Tatania Golikova δήλωσε στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι το εξωτερικό δημόσιο χρέος της Ρωσίας μειώθηκε κατά 4,4 δισεκατομμύρια από 50 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2015. Το συνολικό εξωτερικό χρέος περιλαμβάνει δάνεια και υποχρεώσεις των ρωσικών εταιρειών.
Το χρέος του μη τραπεζικού τομέα μειώθηκε κατά 9,26 τοις εκατό, σε 340 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ωστόσο μετά από αυτούς τους θετικούς δείκτες για την ρωσική οικονομία ανέλαβαν δράση οι Rothschild και έριξαν τις τιμές του πετρελαίου, δίνοντας “βοήθεια” στις ΗΠΑ.
Ο Jacob Rothschild δε μίλησε τυχαία.
Η φράση του αυτή θα φέρει εξελίξεις. Εξελίξεις που θα προκαλέσουν ταραχή στις ζωές όλων όπου κι αν βρίσκονται. Ο πλανήτης πλέον είναι πολύ μικρός και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτά που έρχονται.-

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/06/2016.html

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

 1. θα της κλασετε μια μαντρα της Ρωσιας με τα πυρηνικα που εχει μπορει να σας σβησει απο το χαρτη ,αν και δεν 8α χρειαστει γιατι συντομα σε βλεπω να πηγαινεις κοντα στο δημιουργο

 2. Οτι εινε να γινει θα γινει…….οταν θα γινει……θα δουμε ποιοι εινε με ποιους……λιγα λογια κ συνεση……..ο Θεος εινε ΕΝΑΣ κ εινε ΕΛΛΗΝΑΣ!!

 3. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε στα χάλια που είμαστε. Κουβέντες για ερπετά (!!), DNA (!!), σαύρες και όλοι πολεμιστές του πληκτρολογίου αλλά έξω τρώνε καρπαζιές και ψηφίζουν ότι ψηφίζουν.
  Ούτε είναι τυχαίο πως σε IQ είμαστε πιο κάτω απο τη Βουλγαρία. Έχουν κάνει τεράστια ζημιά στον πατριωτικό χώρο οι δήθεν πατριωτικές – γραφικές φυλλάδες του χώρου και δεν αναφέρομαι στο Χίο.

  1. Κατά την γνώμη μου…
   Κάποτε, πολύ πριν τα 6000 χρόνια οι Άνθρωποι ζούσαν με τον Ελληνικό τρόπο ζωής, όλοι ήταν Ελεύθεροι, ζούσαν Ισότιμα, χωρίς χρήματα κ ανταλλάχτηκες αξίες ή κάθε άλλου είδους υλικής δυναμικότητας, υπήρχε σεβασμός, ήταν όλοι μονιασμένοι, συνεργαζόντουσαν όλοι, δεν υπήρχαν σύνορα, δεν υπήρχαν πόλεμοι κ κανένας τρόπος βίας, δεν υπήρχαν κλέφτες, ψεύτες κ λαμόγια …Τον τρόπο ζωής των Αρχαίων Ελλήνων τον θαύμαζε τότε όλοι η Ανθρωπότητα…

   Τα τελευταία 6000 χρόνια η Ανθρωπότητα είναι σκλαβωμένη από τα ερπεταποβράσματα του ιεχωβά, ο οποίος πάντα στρεφότανε κατά του Ελληνικού τρόπου ζωής, ήθελε τους Ανθρώπους να είναι σκλάβοι των αποβρασμάτων του, κ εκείνου, κ παράλληλα δεν ήθελε να αφήνει την Ανθρώπινη εξέλιξη, έτσι μέσα από απάνθρωπες ιδεολογίες κρατάει τις μη ολοκληρωμένες ψυχές, καθώς όταν δεν εξελίσσεται κάποια ψυχή δεν ολοκληρώνεται, κ έτσι δεν ελευθερώνεται…
   Ανά καιρούς στελνόντουσαν πολεμιστές σαν τον Λεωνίδα, κ τον Μέγα Αλέξανδρο πιο μετά, κ πολέμησαν με στρατό εναντίων των ερπεταποβρασμάτων, τους έκαναν μεγάλη ζημιά αλλά δεν κατάφεραν να Ελευθερώσουν ολόκληρη την Ανθρωπότητα…
   Όταν ήρθε η ώρα που κατέβηκε ο Χριστός, ήρθε για να Ελευθερώσει την Ανθρωπότητα (όχι με πόλεμο, με Αφύπνιση) με τον τρόπο ζωής των Αρχαίων Ελλήνων (δεν είναι τυχαίο), αλλά ο σκοτεινός θεός των ερπεταποβρασμάτων (Ιεχωβά/Γιαχβέ) δεν το ήθελε αυτό επειδή απελευθερωνόντουσαν οι Άνθρωποι κ έφευγαν από εκείνον, κ έτσι διάταξε την σταύρωση του Χριστού… Ο σκοτεινός θεός Ιεχωβάς μετά την σταύρωση του Χριστού, έκανε τον Χριστό θρησκεία, για να πλανήσει τους πιστούς του Χριστού σε εκείνων… Μέσο του Βυζαντίου έκανε πολλές σφαγές δήθεν στο όνομα του Χριστού, αλλά από πίσω από της σφαγές κρυβότανε εκείνος (Ιεχωβά/Γιαχβέ), έτσι από το μαχαίρι στο λαιμό πέρασε από γενιά σε γενιά ο τρόπος που πιστεύουν οι περισσότεροι σήμερα…
   Τα ερπεταποβράσματα το έχουν δημιουργήσει κ άλλες θρησκείες εκμεταλλευόμενοι κ αλλά ιστορικά πρόσωπα που δίδαξαν κ θαύμαζαν οι Άνθρωποι, έτσι βρίσκονται από πίσω από όλες αυτές τις θρησκείες κ δίχαζαν πάντα την Ανθρωπότητα με προβοκάτσια, έκαναν τους πιστούς τις κάθε θρησκείας να γίνονται όπως τους θέλουν, μέσα από παραγραφές (κ όχι τις πραγματικές διδασκαλίες), κ τους έκαναν μέσο της υποδούλωσης να αφιερώνουν την ενέργεια κ την ψυχή τους στον σκοτεινό τους θεό (κ όχι σε εκείνον που νομίζει ότι πιστεύει ο καθένας) …Το σύστημα δεν μας κάνει Ανθρώπους…
   …Δεν Ελευθερωθήκαμε, αλλά θέλουν να νομίζουμε ότι Ελευθερωθήκαμε…

   Βρισκόμαστε σε μια εποχή της εικονικής πραγματικότητας… Φτάσαμε σε αυτό το σημείο της σκλαβιάς, μέσα από την βία, την σταδιακή παραγραφή της ιστορίας, τα χρήματα τα δημιουργήσαν για να μας κάνουν να τα λατρέψουμε κ να εθιστούμε από αυτά για να κρεμόμαστε από πάνω τους ώστε να μας κινούνε τα νήματα όπως θέλουν, μας κάνουν εγωιστές, μας κάνουν να είμαστε καλοί πισώπλατοι υποκριτές (κ όχι Αληθινοί κ Ειλικρινείς), μας διαφημίζουν τα στημένα, τα όμορφα παραμύθια, κ μας κάνουν να βλέπουμε μόνο μπροστά με παρωπίδες τυφλής αισιοδοξίας για να μην βλέπουμε κ μην μας νοιάζει τι καίγεται πίσω μας, μας κάνουν να σκεφτόμαστε με υλικές αξίες (κ όχι με Ανθρώπινες Αξίες για το καλό όλων μας), κ από ολόκληρη αυτή την υπόδουλη πλύση εγκεφάλου που μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά, μας έκαναν να την συνηθίσουμε για να μας γίνει τρόπος ζωής… Είμαστε τόσο μελετημένα σκλαβωμένοι που ότι κ επιλέξει να πιστεύει κάποιος, παντού υπάρχουν παγίδες που καταλήγουν στον ίδιο δρόμο (κ όχι εκεί που νομίζουμε ότι πιστεύουμε), επειδή μας έκαναν να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στα καλά λόγια συμπαράστασης, κ μας εκμεταλλεύονται με ότι πιστεύουμε, για να τους νομίζουμε για δικούς μας, κ να μη βλέπουμε τα σχέδια τους από τις πράξεις τους… Ζούμε σε μια μοντέρνα σκλαβιά στην οποία μέσα από το εμπόριο μας προωθούν διάφορους σωτήρες με διάφορες ταμπέλες, μας διχάζουν με διάφορες απάνθρωπες ιδεολογίες, για να μας κάνουν να νομίζουμε ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, αλλά ότι κ να επιλέξουμε μέσα στο σύστημα καταλήγουμε πάντα στον δρόμο τους, όλοι τους οι δρόμοι λειτουργούν με υποδούλωση… Εκείνοι κινούνε το εμπόριο το κάνουν κατά της Ελληνικής Ιστορίας, την οποία πάντα την ζήλευαν, κ για όλα τα ιστορικά εγκλήματα που κάνουν εκείνοι, τα διαγράφουν ή βγάζουν υπευθύνους τους Έλληνες… Η κωλοφάρα τους πάντα ήθελε να εξαφανίσει εμάς τους Έλληνες κ της Ιστορία μας, κ να πάρει την Ελλάδα…

   Κρίμα που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι είναι βραχυκυκλωμένοι επειδή δεν τους νοιάζει η ιστορία που έχει την δύναμη να μας ανοίξει τα μάτια, κ να μας απελευθερώσει με τον καιρό την ψυχή μας…
   Αν θέλετε να έρθετε κοντά στις ρίζες της Ανθρωπότητας, γίνετε Άνθρωποι από μέσα σας με αυτοκριτική για το καλό όλων, πρέπει από μέσα σας να δείτε τις Ανθρώπινες Αξίες, κ θα σας φέρουν κοντά κ σε ότι πιστεύετε…

   1. Τι λες μορε με τους Ιαχοβαδες και πια τελευταία 6000 χρόνια σιγά μην είναι και 6εκατ. Οι πόλεμοι γινοντε με σκοπό θες να πεις ο Μεγας Αλέξανδρος που πολέμησε είναι Ιαχοβας η Ο Λεονιδας με τους 300 ηταν; Μην γραφεις πραγματα που δεν ξερεις..Μονο ο θεός ξέρει τι έγινε πριν 6000 χρόνια…Όχι εσύ με τις άκυρες θεωριες σου.

 4. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

  1. Δεν σας πιστεύουμε, δεν σας ευχαριστούμε, δεν γουστάρουμε φυλές που κοιτάνε την πάρτι τους κ δεν σέβονται τους Ανθρώπους……………

 5. καλά, να φτίαξω μια μακαρονάδα τώρα ή να κάνω τίποτα στο φούρνο;

 6. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΘΕΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΧΥ. ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

  1. Έχω δει πάρα πολλούς που πιστεύουν στον Θεό κ φοβούνται μέχρι κ την σκιά τους………….
   Ότι μας επιτρέπουνε να επιλεγούμε ότι θέλουνε, δεν σημαίνει ότι έχουμε ελευθερία………….

   1. Φυσικά και φοβούνται γιατί απλά δεν του έχουν εμπιστοσύνη!!!Το κάθε πρόβλημα τα αναλαμβάνει ο Κύριος μόνο όταν του το αναθέτει ο άνθρωπος με φλογερή πίστη,καρδιακή προσευχή και απόλυτη εμπιστοσύνη.Ο Χριστός σταυρώθηκε για το δημιουργημά του!Είναι δυνατό να μη φροντίζει για τις ανάγκες του και να μη θέλει να είναι ευτυχισμένο;Πάνω από όλα ,όμως,κρίνει με βάση την ωφέλεια της ψυχής.Αν αυτό που του ζητά κάποιος τον ωφελήσει στο μέλλον πνευματικά θα του το δώσει,αν βλέπει ότι θα τον βλάψει δε πρόκειται να του το δώσει ποτέ!!!Γι’αυτό,άλλωστε,δε βοηθάει και την Ελλάδα αυτή τη στιγμή!Γιατί βλέπει ότι αν μας βοηθήσει θα γίνουμε ,ακόμη,χειρότεροι.Μας αφήνει να καταστραφούμε για να ξαναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας!!!

    1. Κατά την γνώμη μου…
     Αυτά που γίνονται είναι στημένα, είναι απάνθρωπα σχέδια, κ τα κάνουν εκείνοι που σταύρωσαν τον Χριστό… Εκείνοι που σταύρωσαν τον Χριστό κ έχουν ολόκληρο το σύστημα, θέλουν να κατακτήσουν την Ελλάδα, κ όσο καθόμαστε να τα αφήνουμε, θα συμβούνε επειδή μας κάνανε να καθόμαστε, κ όχι γιατί το θέλει ο Χριστός, το κάνουν επειδή είναι θέλημα του σκοτεινού θεού τους Ιεχωβά, ολόκληρο το σύστημα είναι στημένο από τα ερπεταποβράσματα του… Ο Χριστός δεν δίδαξε να καθόμαστε κ να σταυροκοπιόμαστε, δεν δίδαξε να τον πιστεύουμε για να μας πάνε όλα καλά, σαν να τον γλύφουμε… Ο Χριστός θέλει να κάνουμε αυτά που δίδαξε (το σύστημα έχει παραγράψει τα διδάγματα του)… Ο Χριστός δίδαξε τον τρόπο ζωής για να ζήσουμε με Ελευθερία, δίδαξε πως να εξελισσόμαστε (κ όχι να καθόμαστε), κ θέλει να ερευνούμε τα πάντα…
     Αυτά που μας μεγάλωσαν δεν έχουν σχέση με αυτά που δίδαξε ο Χριστός… Αυτά που μας μεγάλωσαν διαφημίσουν την υποδούλωση, το χρυσάφι, το χρήμα, το συμφέρον, την εξουσία, κ ότι άλλο για να μας κάνουν κατά βάθος Ιεχωβάδες, για να μας κάνουν να αφιερώνουμε την ψυχή μας στο σκοτεινό θεό τους, με παγίδες από παντού στο σύστημα…

     Μέσα μας μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά, ακόμα κ την πίστη μας …Αλλά, πρέπει να λειτουργούμε Ανθρώπινα, κ όχι όπως μας έμαθαν …Μακάρι να καταλάβεις άμεσα…

 7. Μίλησε κι ο κολόγερος νομίζει ότι όλοι είμαστε σα τη λουλού του τον Αλέξη και τον Αντώνη

 8. Παιδιά μην εμπιστεύεστε απόλυτα το δίπολο Ρωσία Κίνα.Αληθεια η Ρωσία και Κίνα δεν έχουν πολυεθνικές,δεν έχουν μετοχές,χρηματιστηρια,τράπεζες; Όλες αυτές δεν συνδέονται με το όλο παγκόσμιο χρημαροπιστωτικο σύστημα που ελέγχεται από τους Ρότσιλντ και τους σιωνιστες τύπου Σορος. Εγώ πιστεύω ότι ο εβραιοσιωνισμος θέλει να μας στήσει παγίδα βάζοντας τον Πουτιν και την Ρωσία ότι είναι τάχα κατά της νέας τάξης πραγμάτων.Εχω την αίσθηση ότι επίτηδες μας παρουσιάζουν τον Πουτιν ως αντίπαλο της παγκοσμιοποιησης προκειμένου ο κόσμος που αντιτίθεται στην νέα τάξη να πιστεψει τον πουτιν και την Κίνα. Στην πραγματικότητα όμως να πέσει ο κόσμος αυτός πάλι στην δική τους λούμπα . Άλλωστε το έχουν ξανακάνει.
  Μην ξεχνάτε ότι ο κομμουνισμος που υποτίθεται έβρισκαν οι κατατρεγμενοι του καπιταλιστικου συστήματος δημιοργηθηκε και ελεγχοταν από τους ίδιους τους καπιταλιστες τραπεζίτες.
  Έτσι συνέχιζαν να ελέγχουν όλα τα στρατόπεδα,και όταν ελέγχεις όλα τα στρατόπεδα τους ελέγχεις όλους Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι το όργανο του σιωνισμού η μασονία δέχεται στους κόλπους της,όλους ανεξαρτήτως χώρας, ταυτότητας, πολιτευματος,οικονομικού συστήματος θρησκευτικής αντίληψης.Και αυτό διότι μόνο έτσι μπορεί κάποιος να καπελωνει και να ελέγχει τα πάντα άρα και όλο τον κόσμο . Βέβαια για να μας κοροϊδεύουν πρέπει να δείχνουν ότι τα δύο στρατόπεδα είναι αντίπαλα ενώ στην ουσία ελέγχονται από τους ίδιους
  Ακόμα μην ξεχνάμε ότι στα σχέδια τους είναι πιθανόν κάποιος παγκόσμιος πόλεμος. Άλλωστε πρεπεθ να μειωθεί και ο πληθυσμός της γης όπως οι ίδιοι έχουν πει. Ο πόλεμος όμως ποτέ δεν γίνεται με ένα στρατόπεδο, πάντα πρέπει να υπάρχει και το αντίπαλο στρατόπεδο αλλιώς σύγκρουση δεν γίνεται.Ετσι πρέπει να υπάρξει από την μία ο κακός ΗΠΑ Ευρώπη και από την άλλη ο καλός Ρωσία Κίνα ώστε να πραγματοποιηθει ο πόλεμος. Άλλωστε και τον ναζισμο αυτοί τον χρηματοδοτησαν και ξεκίνησε ο Χίτλερ τον πόλεμο και στην συνέχεια άρχισαν να χρηματοδοτιυν τους αντιπάλους του Χίτλερ. Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν παίζουν αυτή την φορά το ίδιο παιχνίδι. Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι όταν ελέγχεις και τα δύο στρατόπεδα μπορείς να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.Οπως οι στημένοι αγώνες στο ποδόσφαιρο. Γι αυτό έχω πολλές επιφυλάξεις για τον εάν ο Πουτιν και η Ρωσία είναι κατά του εβραιοσιωνιστικου κατεστημένου.Εχω την αίσθηση ότι απλώς τον έχουν βαφτίσει ως αντίπαλο της νέας τάξης πραγμάτων ώστε να υπάρχει το αντίπαλο στρατόπεδο που θα κάνει ικανή την πρόκληση ενός παγκοσμίου πολέμου. Ενός αντιπάλου στρατοπεδου που ελέγχεται κι αυτό από τους ίδιους. Και ξαναλέω στην Ρωσία στην Κίνα δεν υπάρχουν πολυεθνικές, εταιρείες κολοσσοί χρηματιστηρια,μετοχές, τραπεζες;Είναι δυνατόν όλα αυτά να μην ελέγχονται από τους σιωνιστεςπαγκοσμιους τραπεζίτες;
  Όπως και το bricks που ετοιμάζουν νομίζω ότι είναι το ίδιο ακριβώς με την Ε.Ε δηλ μια πρόβα για την κατάργηση των εθνών μόνο που τώρα θα αφορά την ενοποίηση χωρών της Ασίας.Βεβαια όπως είπα πρέπει να μας δείξουν ότι το bricks είναι κάτι το διαφορετικό,να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια,ενώ στην πραγματικότητα είναι δικό τους εργαλείο κι αυτο.

 9. χαχα τη λει το γρεμηλ δεν στεκη καλα στα μιαλα του αν εχει φησηκα χαχα βρε το ζομπη βρε τον πεθαμενο κοπρο ουαο

 10. αυτο το γεροντι ειναι που μας κανει κουμαντο ολο το πλανιτη μαζι με τα αλα γεροντια τους σορος μορος κι τσορος ???? δε τους κανουν μιαν ευθανασια να παν στα τσακιδια ????

 11. ROTSILD ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ….

 12. Πιστεύω οτι το έχουν προβλέψει οι Ρώσοι! Αλλά οι σαύρες ειναι πονηρες!

 13. Eβραιομασωνοι, σιωνιστες τραπεζιτες, οικονομικοι δολοφονοι του πλανητη…πρεπει να βγουνε δεκάδες BAADER MEINHOFF(RAF) και BRIGATTE ROSSE ώστε ν απαλλαγούμε από δαυτους.

 14. Το αφεντικό του Τσίπρα, Λεβέντη, Κόυλη, Σαμαρά, Αναρχικών , ΑνταρCIA κλπ μίλησε.
  Οι υποτακτικοί υλιποιούν τις διαταγές του αφλεντη.

 15. θα εχεις ψοφησει σκατογερε μεχρι τοτε και ολα τα εβραικα σκουπιδια που ειναι συνεργατες σου

 16. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ….Δεν υπαρχει αλλη λυση…….
  το να εμφανιστουν διαφορα κομματιδια του 1-2% , και να διασπασουν τις πατριωτικες ψηφους,
  οτι καλλιτερο για τους ανθελληνες του Συριζα και για τους μασωνους της ΝΔ……..

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δαγκωτο………
  η ενισχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα φρεναρει το ξεπουλημα της πατριδας
  απο τα τσιρακια της Μερκελ και των διεθνων τοκογλυφων Τσιπρα και Μητσοτακη

  1. Για να ξεδοντιασεις αυτο το τέρας απο την Ελλάδα πρεπει να του παρεις τα εργαλεια που εχει στην χώρα.
   Αυτα ειναι ΠΡΩΤΟΝ Η ΤΤΕ και μετα οι υπόλοιπες .
   Εχει και πολλες εταιριες που ελενχουν το χρηματηστηριο οπως νουμπεργκερ μπερκμαν black rock και διαφορες αλλες.
   Αφου η χρυση αυγη δεν τα λεει αυτα μαλλον ειναι μεσα στα αλλα κομματα οπως ολα του κοινοβουλευτικού συστηματος.
   Ανοίξτε επιτελους τα ματια σας και ψάξτε εστω λιγο αυτους που πιστεύετε μπας και δουμε μια άσπρη μερα σε αυτη την χώρα.
   Κανενα κομμα δεν θα σε σωσει.
   Μονος σου πρεπει να σωθείς και να επιλέξεις ανθρωπους και οχι κομματα να κανουν την δουλεια οπως κανανε οι Ισλανδοί.

 17. Μόνο αν καταστραφεί το Ισραήλ και οι Εβραίοι θα γλυτώσει ο κόσμος από την καταστροφή.

  1. Κάνεις τεράστιο λάθος!!!Δεν μας φταίνε οι Εβραίοι,εμείς οι ίδιοι φταίμε γιατί φανήκαμε αχάριστοι για όλα όσα μας είχε χαρίσει ο Θεός.Δεν εκτιμούσε κανείς τίποτε,Φτάσαμε σε σημείο να μη χωνεύει άνθρωπος τον άνθρωπο.Και γιατί;Όλα για το συμφέρον.Ήμασταν το πιο ευλογημένο κράτος στον κόσμο και γίναμε το πιο δυστυχισμένο.Δε μας έλειπε τίποτε.Τα ξένα κράτη μας ζήλευαν και μίλαγαν για την Ελλάδα χρησιμοποιώντας τη λέξη παράδεισος.Όλα τα είχαμε εκτός από το πιο σημαντικό.Τη πίστη μας στο Θεό.Τον ξεχάσαμε και μας ξέχασε κι αυτός.Απομακρύνθηκαμε και απομακρύνθηκε κι αυτός.Τον αρνηθήκαμε αλλά αυτός δε μας αρνιέται.Καθημερινά μας στέλνει ευκαιρίες για να μετανοήσουμε και να επιστρέψουμε πάλι σ’Αυτόν.Γιατί μας θέλει όλους κοντά του.Δεν θέλει να χαθεί ούτε μια ψυχή.Είναι ο πατέρας μας και είμαστε τα παιδιά του!!!

 18. ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ…ΚΑΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ!!!
  ΕΡΠΕΤΟΣΙΩΝΙΣΤΗ….ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!

 19. Γειά σου μαλάκα,εκλεκτέ του Θεού.Απορώ για το αν εσύ και οι όμοιοί σου ανήκετε στο ανθρώπινο είδος.

 20. Μακρυά από σωτήρες (Ρωσία+Κίνα) και Εχθρούς (ΗΠΑ+Γερμανία) δεν έχουν καμία σχέση τα οικονομικά των χωρών με αυτά που θέλουν να κάνουν, αιτία ψάχνουν. Θέλουν να προλάβουν άλλα πράγματα και να προκαλέσουν φόβο και πανικό στην ανθρωπότητα για να καταστραφούμε μόνοι μας. Η ανθρωπότητα και ο κόσμος όπως τον ξέρουμε σήμερα καταστρέφεται κάθε Χ χρόνια όταν πάψει να ελπίζει ένα μεγάλο ποσοστό από εμας και σκέφτεται αρνητικά (το βλέπετε σήμερα γύρω σας).

  Ο 3ος ΠΠ δεν πρέπει να γίνει για το χρήμα ούτε για τα πετρέλαια (δεν είμαι πράκτορας ούτε τίποτα).
  Το σχέδιο τους είναι να αντιδράσει η ανθρωπότητα σε ενα αρνητικό (φτιαχτώ) κλίμα το οποίο όμως ΕΜΕΙΣ θα έχουμε επιλέξει να πράξουμε κατ αυτο τον τρόπο και πλέον θα είναι αργά να το “μαζέψουμε” (ανεξάρτητα με τους παράγοντες που ίσως προηγηθούν – πτώχευση, τρομοκρατία, πόλεμος, “φυσικές” καταστροφές κλπ)

  Ο Θεός μας έδωσε ελεύθερη βούληση για κάθε περίπτωση.
  Το αν διαλέξουμε τον εύκολο(λάθος) ή τον δύσκολο(σωστό) δρόμο είναι δική μας ευθύνη.

  Να θυμάστε οτι όλες οι κυβερνήσεις, οικονομίες, ειδήσεις τα ΠΑΝΤΑ είναι το περιβάλλον και οι παράγοντες.
  Εμείς αποφασίζουμε πως θα πορευτούμε και αυτό είναι το μόνο που φοβούνται ΟΛΟΙ.

  1. Μόνο η Ρωσσία μπορεί και στο πλευρό της, κυβερνήσεις που πιστεύουν στο Εθνος – κράτος θα σταματήσουν τα καταστροφικά σχέδια για την ανθρωπότητα των ερπετοειδών κτηνάνθρωπων που κυβερρνούν το κόσμο.

   1. Κατά την γνώμη μου…
    Μακάρι να είναι έτσι, αλλά κράτα μικρό καλάθι κ για την Ρωσία…

    Όσο για αυτά που λέει ο Ελ , τις ίδιας γνώμης είμαι κ εγώ…
    Θα σταθώ στην Κίνα… Φαίνεται σαν σιγανό ποταμάκι από μακριά, αλλά αν εστιάσεις καλύτερα θα δεις ένα τσουνάμι να έρχεται κατά πάνω μας, γι’ αυτό τον λόγο κράτα μικρό καλάθι για την Ρωσία που είναι μαζί της…
    Το ότι παριστάνουν διάφορες ταμπέλες στο σύστημα να εναντιώνονται μεταξύ τους, δεν σημαίνει ότι είναι εχθροί μεταξύ τους, είναι για να μας φανατίζουν κ να μας διχάζουν για να μας βάζουν να πολεμάμε για τα σχέδια τους, με εμάς (την Ανθρωπότητα) πιόνια τους …
    Αλλά, υπάρχει κ το άλλο, επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας της κωλοφάρα τους κ τα θέλουν όλα δικά τους, δεν αποκλείετε να έχουν εναντιωθεί μεταξύ τους για το ποιος θα τα πάρει όλα, ακόμα κ αυτό δεν είναι υπέρ της Ανθρωπότητας, επειδή κ αυτό φέρνει τον διχασμό στον οποίο πάλι τα πιόνια τους θα είμαστε εμείς …Κ προσπαθούν να μας δελεάσουν στο στρατόπεδο τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μας…

    Επειδή τα ερπεταποβράσματα δεν δέχονται την Ελευθέρια της Ανθρωπότητας, κ αυτό το σύστημα που έχουν στήσει ξεβρακώνετε, είναι σαν να αρχίζουν να παίρνουν από τους Ανθρώπους λιγότερη ενέργεια, κ μακάρι να φτάσουμε σε σημείο να μην τους δίνουμε καθόλου ενέργεια (μην εκτελούμε τις απάνθρωπες διαταγές)… Αν αποτύχουν τα ερπεταποβράσματα, κ χάσουν την εμπιστοσύνη κ δεν τους πιστεύουν οι περισσότεροι, λογικά θα πάνε στον 3ο ΠΠ… Πάντα μας φοβίζουν με πολέμους κ γενικά με διάφορα άλλα μας ελέγχουν μέσο του φόβου… Όταν φτάνουν στο σημείο να μας βάζουν σαν πιόνια τους να πολεμάμε, διχάζοντας την Ανθρωπότητα, το κάνουν είτε επειδή είναι βάση σχεδίου για να στήνουν την Ιστορία, ή επειδή έχουν χάσει τον έλεγχο κ μέσα από τον πόλεμο μας δημιουργούν το δόγμα του σοκ για να μας αποσυντονίσουν, δηλαδή, μας κλονίζουν την μνήμη για να μας επηρεάζουν, κ η ιστορία επαναλαμβάνετε …Αυτό θα σταματήσει όταν κανένας δεν θα εκτέλεση τις διαταγές τους, κ σταματήσουμε να διχαζόμαστε μεταξύ μας…

    1. .. με το να έχεις ένα έμπιστο φίλο σύμμαχο σε μια υγιή και τίμια εμπορική , ενεργειακή , αμυντική και όχι μόνο συνεργασία δε σημαίνει ότι σταματάς να είσαι ανεξάρτητος. Τώρα είσαι δέσμιος του υποτιθέμενου φίλου Ε.Ε – Αμερικής που απεδείχθει στη πορεία όλων αυτών των χρόνων φιλίας ότι μόνο φίλος δεν ήταν γιατί δε σε στήριξε ποτέ όταν χρειάστηκε και συνεχίζει να υλοποιεί το διαμελισμό σου. Στη παρούσα φάση με τον Πούτιν στην εξουσία όποιος ζήτησε τη βοήθεια της Ρωσσίας την είχε άμεσα και ουσιαστικά δείχνοντας ότι η Ρωσσία παίζει ΤΙΜΙΑ το εμπορικό και γεωπολιτικό παιχνίδι , δηλαδη παίρνει αλλά και δίνει ! Για αυτό την πολεμούν με όλους τους τρόπους. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΝΕΙΣ και όλα γίνονται για το συμφέρον αλλά αυτό είναι ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ότι η Ελλαδα πρέπει να κοιτάξει το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ. Στη παρούσα φάση είναι ο αδύναμος κρίκος , δε μπορεί να σταθεί μόνη στα πόδια της εάν δεν έχει την εμπορική αλλά κυρίως την στρατιωτική στήριξη μιας τεράστιας δύναμης όπως είναι η Ρωσσία. Σε μια τίμια εμπορική συνεργασία δύο πλευρών πάντα δίνεις και παίρνεις. Τόσα χρόνια δώσαμε τα πάντα και πήραμε υποσχέσεις με μπόλικο αέρα κοπανιστό. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να υπάρξει στην Ελλάδα μια κυβέρνηση που θα συσπειρώσει όλους τους Ελληνες με ποσοστό άνω του 48 % με @@το ηγέτη που δε θα φοβάται για τη ζωή του , θα δώσει τα χέρια με τους Ρώσσους και θα προχωρήσουν μαζί στην αποκαθήλωση της κλίκας που κυβερνά τον κόσμο. Το έργο αυτό θα γίνει πιο εύκολο αν ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης στο πλευρό της Ρωσσίας. Την Κίνα δεν την εμπιστεύομαι.

     1. Κατά την γνώμη μου…
      Το έχω σκεφτεί, ότι αν έπαιρνε η Ρωσία κάποια πράγματα μέσα στην Ελλάδα, θα φύλαγε αναγκαστικά την Ελλάδα σαν δικιά τους, απλά δεν είμαι σίγουρος, όταν βλέπω τον Πούτιν να έρχεται στην Ελλάδα κ να μιλάει με τους συγκεκριμένους που μίλησε, κ είχε αυτό το στυλάκι του σαν φιλαράκι τους, αυτά τα θεατρίστηκα δεν τα εμπιστεύομαι, κ πάνω απ’ όλα δεν εμπιστεύομαι κανέναν που βλέπει την Ανθρωπότητα σαν σκλάβους τους …Αλλά, θα δείξει…

   2. Κανένα μην βλέπεις σαν σωτήρα να σε αρπάξουν θέλουν σε άλλο στρατόπεδο και μετά από κάποια χρόνια να κάνουν τα ίδια. Αυτές έιναι οι ξένες για εμας δυνάμεις του πλανήτη σήμερα ΗΠΑ-Ρωσία-Κίνα αύριο κάτι άλλο.

    Το ζήτημα για την ανθρωπότητα είναι να προχωρήσει μαζί, και αφού τελειώσουμε ειρηνικά με όλους αυτούς που μας φέρνουν εδώ να σεβαστούμε κάθε χώρα τις θρησκείες τα ήθη και έθιμα της άλλης.

    Δεν σκέφτεστε το πως μας φέρνουν σε αυτό σημείο συνέχεια; Πρώτα μας σκλαβώνουν (με χρήμα-αφού εμεις το επιλέξουμε ως μέσω) και όταν φτάσει όλο αυτό στην αποκορύφωση πάμε για το τελικό στάδιο εξουσίας τους την Παγκοσμιοποίηση. Στην Παγκοσμιοποίηση θέλουν να πάμε ΜΟΝΟΙ μας από επιλογή ειρηνικά αν δεν τον πετύχουν (που δεν θα το πετύχουν εύκολα) θα δημιουργήσουν το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ για να σκοτωθούμε μόνοι μας βλέπε Μεγάλη Αλβανία, Μεγάλη Τουρκία, Μεγάλη Ελλάδα κλπ.

    Η Ελλάς είναι η μόνη χώρα που έχει τη δύναμη ακόμα και το πνεύμα για να ξεκινήσει αυτό τον αγώνα.
    Δεν χρειάζονται όπλα ακόμα και οταν αυτοί τα βγάλουν..

    1. Κατά την γνώμη μου…
     Εύγε ‘Ελ…

     Να γράψω κάτι που πρέπει να καταλάβουν όλοι…
     Ο σκοπός δεν είναι να μαθαίνουμε κάτι νεράκι, αλλά να το καταλαβαίνουμε, πολλές φορές δεν είναι κ εύκολο να εξηγηθούν αυτά που συμβαίνουν…
     Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η μεγαλύτερη δύναμη των Ελλήνων/Ανθρώπων είναι το DNA… Το μυαλό έχει την δύναμη να συνδεθεί με εσωτερική έρευνα με το DNA ώστε να το Ενεργοποιήσει/Αφυπνίσει (με οδηγό, να εστιάζουμε στην διάσταση για το καλό ολόκληρης της Ανθρωπότητας), αυτό παράλληλα μας ανοίγει κ όλα τα μάτια για να επεξεργαζόμαστε τα πάντα, αλλά κ να προσέχουμε τις παγίδες, αυτό μας Φωτίζει μέσα μας… Αλλά, μας έχουν επηρεάσει το μυαλό μας, το έχουν βραχυκυκλώσει, πως αλλιώς να το πω, έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου με την εικονική πραγματικότητα της στημένης καθημερινότητας, με τα εμπόδια που μας βάζουν κ μας κάνουν να σκεφτόμαστε μόνο την πάρτι μας… Δεν μας μεγάλωσαν Ανθρώπινα ώστε να εξελισσόμαστε κ να ολοκληρώνουμε τις ψυχές μας, μας μεγάλωσαν απάνθρωπα για να μην ολοκληρωνόμαστε, μας μεγάλωσαν κ υπόδουλα για να αφιερώνουμε τις ψυχές μας σε εκείνους, με αποτέλεσμα να μην Ελευθερωνόμαστε, επειδή δεν ολοκληρωνόμαστε (έτσι δεν πηγαίνουμε εκεί που προήρθαμε, επειδή είμαστε πλανεμένοι/παγιδευμένοι)…

     Τα σχέδια τους είναι στημένα τόσο λεπτομερές, με σκοπό όταν θα τα αντιλαμβάνεται κάποιος κ τα λέει, στους υπόλοιπους θα ακούγονται τρελά, άσε που μας έχουν κάνει να μην καταλαβαίνουμε ότι δεν μας συμφέρει …Προσπαθήστε να καταλάβετε πως σκέφτεται ο εχθρός, για να μην πέφτετε σε παγίδες…

     1. Πιστεύω ένα καλό όπλο για να πετύχουμε ανεξαρτησία ως χώρα και ως ανθρωπότητα (οτι και αν γίνει – και το γράφω καιρό τώρα) είναι να φυτεύουμε οπουδήποτε και οτιδήποτε τρώγετε. Πάρτε μερικούς καρπούς-σπόρους βάλτε χώμα και νερό, κάντε μπαλίτσες και αφήστε στον ήλιο να στεγνώσουν.

      Κάντε χιλιάδες από αυτές και αποθηκεύστε σε τσουβάλια. Την κατάλληλη εποχή με βροχές βγείτε και πετάξτε τα στο χώμα (δίπλα σας, στο χωράφι σας, σε βουνά παντού..) και ότι φυτρώσει ανάλογα τί έχετε βάλει. Κάντε το μαζικά και στην πράξη και θα δείτε τη διαφορά και στη χώρα και παγκόσμια. Δεν κοστίζει πολύ και δεν θέλει πολύ δουλειά ούτε γνώση.
      Απλά βοηθήστε τον πλανήτη μας για να μας βοηθήσει..

     2. Κατά την γνώμη μου…
      ‘Ελ, έχω γράψει κ εγώ πολλές φορές το παρακάτω…

      Να ετοιμάσουμε χωράφια με σκοπό να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον ζωντανό με συνεργασία (χωρίς μισθούς κ κέρδη), έτσι ίσος ξεκινήσουμε να εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον κ δεν θα τρωγόμαστε μετάξι μας, να εργαζόμαστε για εμάς κ να μην δουλεύουμε για το σύστημα εκείνων που μας υποδουλώνουν… Να αφήσουμε εκείνους που έχουν συνηθίσει να τους υπερθέτουν να κάνουν της μαριονέτες μόνοι τους, πόσο θα αντέξουν…? Όποιος θέλει θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με όλους για το καλό όλων, αρκεί να το κάνουμε πάρα πολλοί για να πετύχει, κ αν με τα χρόνια λειτουργήσει παντού, θα είναι σαν κ τώρα με πιο ασφαλή υλικά στην τεχνολογία, κ θα δικαιούμαστε τα πάντα (με όριο ανάλογα την ποσότητα κ τα αποθέματα) …Αν συμμετέχουμε σε αυτό τον ρυθμό, χωρίς χρήματα, χωρίς διχασμό, χωρίς υποδουλώσει, θα ζούμε σε έναν Ελληνικό Πολιτισμό, όπως περίπου ήταν κάποτε…

     3. Σωστός αλλά δεν μένουμε στα λόγια..
      Ο άνθρωπος αλλά και γενικά η Ελλάς όταν κλείσει ο κύκλος αυτού του συστήματος με τόσες ασχολίες που έχουν (λογαριασμούς,άγχος και χίλια δυο άλλα) δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο ελεύθεροι θα είναι και τί θα μπορούν να κάνουν διότι δεν θα μπορούν να δουν πιο πέρα.. και έτσι ψάχνουν πάλι κάποιον/ους να ψηφίσουν ή να βρουν για να κυβερνήσουν. Μα οταν έχεις άλλον πάνω από το κεφάλι σου δεν είσαι ελεύθερος αλλά πιόνι του.. Ο Θεός μας έχει δώσει όσα χρειάζονται με τη γέννηση μας (αλλά και πάλι βλέπεις τα μικρά παιδιά να τα βάζουν με το ζόρι να κάνουν εμβόλια και χίλια δυο αλλα έτσι στερούν την ελευθερία από την πρώτη στιγμή, όχι όμως ο Θεός αλλά ο άνθρωπος)

      Αν πιστέψετε οτι μπορούμε να πάμε πιο πέρα όλοι μαζί σαν ανθρωπότητα
      σίγουρα θα το καταφέρουμε και τότε θα φτιάξουμε τον δικό μας παράδεισο χωρίς μεσάζοντες.

      ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
      ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ

     4. Κατά την γνώμη μου…
      Έτσι είναι ‘Ελ, δυστυχώς είναι δύσκολο να τα καταλάβουν, αλλά πρέπει να μιλάμε κ να βοηθάμε να καταλάβουνε …Το καλό είναι ότι τώρα αρχίζουν κάτι να καταλαβαίνουν, σε σχέση με πριν λίγο καιρό που δεν καταλαβαίνανε τίποτα…

      Όσο για τον θεό… Δεν μου αρέσει να αποκαλώ εκείνους που πιστεύω θεούς, είναι μεγάλη κουβέντα για το τρυπάκι με τους θεούς κ τους αγίους (που δεν επέλεξε ο Χριστός, αλλά το σύστημα των σκοτεινών δυνάμεων που παριστάνουν τους φωτεινούς για να παγιδεύουν τους Ανθρώπους)… Προσωπικά πιστεύω στις Φωτεινές Ανώτερες Δυνάμεις, στους Αρχαίους Έλληνες κ στον Χριστό, όλοι εκείνοι που διδάξαν ανά καιρούς την Ανθρωπότητα έχουν τις ίδιες φωτεινές ρίζες, από τις ρίζες τους προέρχεται κ ολόκληρη η Ανθρωπότητα…

      Πρέπει να φωτίσουμε τους συνανθρώπους μας, κ με την σειρά τους, να συμμετέχουν να βοηθάμε κ τους υπόλοιπους, όσους περισσότερους μπορούμε…

 21. Την Ρωσία δεν μπορείτε να την αγγίξτε ερπετοειδή γιατί την έχει αγκαλιά ο Ιησούς.

  1. Σωστά, ο Θεός έχει …….. συμπάθειες ! Ελεάννα, σύνελθον !

  2. Κατά την γνώμη μου…
   Το ”Ιησούς” σημαίνει στα εβραϊκά «Ο Ιεχωβάς σώζει»…
   Το ”Αλληλούια” σημαίνει στα εβραϊκά «Δόξα στον Ιεχωβά»…
   Ο Χριστός δεν ονομάζετε Ιησούς, η Ιστορία κ τα διδάγματα του έχουν παραγραφεί όπως θέλει το σύστημα που τον σταύρωσε κ μετά τον έκανε θρησκεία για να υποδουλώσει με παγίδες τους πιστούς του Χριστού, στον δικό τους θεό…

   Το σύστημα το έστησαν τα εκλεχτά του ερπεταποβράσματα του θεού του σκότους (Ιεχωβά), κ υποδουλώνουν την Ανθρωπότητα σε εκείνους κ στον θεό τους…
   Μας έχουν βάλει στο μυαλό το τρυπάκι του θεού (θεός ο ένας, θεός ο άλλος, να βάλει το χέρι του ο θεός), με τον τρόπο που μας μεγάλωσαν δίνουν ενέργεια στον θεό τους, μας κάνουν να καθόμαστε να προσκυνάμε περιμένοντας να βάλει το χέρι του ο θεός που καταστρέφει την Ανθρωπότητα (κ εκείνοι στήνουν όπως θέλουν το μέλλον), μας κάνουν γενικά να αφιερώσουμε τις ψυχές μας στον θεό τους …Υπάρχουν παντού στο σύστημα τους τέτοιες παγίδες, ότι κ να επιλέξεις, τα πάντα οδηγούν στο δικό τους δρόμο της υποδούλωσης…
   Θα αναρωτιέσαι για τον Χριστό… Ο Χριστός είναι κάτι ανώτερο από τον σκατόψυχο θεό των ερπετοειδών, είναι το Όλον Φως, είναι παντού, κ μπορούμε να τον νιώσουμε κ μέσα μας, αλλά θέλει τρόπο… Ψάξε βρες στο διαδίκτυο κ διάβασε προσεχτικά το «…Για Το Καλό Ολόκληρης Της Ανθρωπότητας…», εκεί το αναλύει, κ αναφαίρετε σε πάρα πολλά γεγονότα κ θα σε βοηθήσει στο τρόπο αντίληψης…

 22. Κατά την γνώμη μου…
  Ολόκληρη η κωλοφάρα αυτών των ερπεταποβρασμάτων είναι εγκληματίες κατά την Ανθρωπότητας… Έχουν στήσει αυτό το σύστημα της εικονικής πραγματικότητας που μας μεγαλώσανε για σκλάβους τους, κ με τις εξουσίες κ την οικονομία μας κινούνε τα νήματα σαν πιόνια τους …Μην εκτελείτε διαταγές τους επειδή έτσι τους δίνετε ενέργεια…

 23. Ούτε ο Χάρος δεν συμπαθεί αυτά τα ζόμπυ. Αντί να κοιτάξουν να αποκτήσουν ανθρώπινη υποσταση στα 100 τους ασχολούνται με το ξεζούμισμα των λαών.

 24. Ο/Η Στα αυλάκια των ρυτίδων τους δολάριο κι αίμα ανθρωπινό... λέει:

  Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα ΜΗΝ λες εσχατοδρακουλοδολαριόγερε…

Comments are closed.