ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ! ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ο Κουβέλης για το “ενδεχόμενο συνεργασίας” με τον Καμμένο… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
k1

Λίγα λεπτά μετά τις 18:00 σήμερα Τετάρτη ανακοινώθηκε από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο ανασχηματισμός στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ανάμεσα στις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος που ανακοίνωσε ο κ.Τζανακόπουλος είναι και η τοποθέτηση στη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας του Φώτη Κουβέλη.
Όμως ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νυν Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, έγραφε το 2012 στο twitter: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε». Αυτή η ανάρτηση ανασύρθηκε σήμερα και τον διασύρει…

k2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΝΕΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ,ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ.ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ.

  2. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΑΣ;
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠ@@@@ΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ;

  3. Εδώ έχουμε προδότες, μαριονέτες πολιτικούς που μας κυβερνούν. Αναμενόμενο δεν είναι φαφλατάδες σαν τον Κουβέλη να λένε άλλα την μία φορά και άλλα την άλλη; Δεν το μάθατε το μάθημά σας για το ήθος και το είδος των ερπετών αυτών που κατατρώγουν αύτη την χώρα;

Comments are closed.