Διαβάστε τι γράφουν οι λουλου-κατσαπλιάδες της Κουμουνδούρου για την “είδηση” της “υποψηφιότητας Χίου για το Δήμο Σπαρτιατών”

Κοινοποίηση:
stefanos-xios

“Ο Στέφανος Χίος υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Στέφανος Χίος, ο χυδαίος αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, με τις ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές, και μισαλλόδοξες αντιλήψεις του, αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Σπάρτης.
Πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» κάνουν λόγο για πρόθεση του Στέφανου Χίου, να ηγηθεί δημοτικής παράταξης στον Δ. Σπάρτης!

Και δεν είναι αστείο… Είναι επικίνδυνο…”

σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ρε, παλιοροδέλες, τι φοράγατε προχθές στα πανωκαβαλίκια, ξεφωνημένες;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΚΙ ΕΓΩ.

  2. Πως γίνεται ρε Στέφανε να φέρω εκει τα δικαιώματά μου να σε ψηφίσω? Αν γίνεται θα το κάνω! Keep going!!

  3. εθιξες την… αισθητικη των κατσαπλιαδων του 4%
    αυτη την ελλαδα ονειρευονταν!
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΙΣΧΡΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ!
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ!
    ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ!

  4. Σε φοβούνται Στέφανε , πάρτους και τις ζαρτιέρες !

Comments are closed.