Δημήτρης Πέλκας: “Το θέλω πολύ αυτό το κύπελλο”

Κοινοποίηση:
Δημήτρης Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στη media day της ΕΠΟ για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και έδειξε να θέλει πάρα πολύ τον πρώτο του τίτλο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε περισσότερο στη θέληση και στο πάθος, που πρέπει να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» στο γήπεδο για να φέρουν το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε ξεπεράσει τις κρίσεις, που αντιμετωπίσαμε μέσα στη χρονιά, προετοιμαζόμαστε για τον τελικό και είμαστε έτοιμοι. Αν με ρωτάτε για το πλάνο του τελικού θα σας πω ότι αυτό που πρέπει να βγάλεις στο γήπεδο είναι η καρδιά,  να δείξεις πόσο το θέλεις, να είμαστε πειθαρχημένοι και ο καλύτερος να το πάρει. Θέλουμε να είμαστε εμείς οι καλύτεροι και να το πάρουμε. Το θέλουμε πολύ αυτό το κύπελλο», υποστήριξε ο Πέλκας, που επανέλαβε πολλές φορές πως η θέληση και το πάθος θα κρίνουν τον τελικό του Σαββάτου.

Είμαστε λίγοι οι ποδοσφαιριστές που παίξαμε πριν από τρία χρόνια στον τελικό. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό το κύπελλο θα το πάρει αυτός που το θέλει πιο πολύ», εξήγησε και αναφέρθηκε στο πως βλέπει την ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο Βόλο.

«Η ΑΕΚ έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο», είπε ο 23χρονος μέσος του ΠΑΟΚ, «αν δεν κάνω λάθος έχει μόλις μια ήττα και για να τους κερδίσουμε πρέπει να βγάλουμε την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο. Ολα θα εξαρτηθούν από εμάς και όχι από την ΑΕΚ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα το πάρουμε», πρόσθεσε. «Το 3-0 στο ΟΑΚΑ και η ήττα μας στον αγώνα του β’ γύρου ήταν πλασματική. Είχαμε δεχθεί ένα γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα, μετά μια αποβολή, δύσκολα θα ξανασυμβεί αυτό».

Για πολλούς η εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό ήταν η καλύτερη του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Πέλκας που έχει μεγαλώσει στην Τούμπα δεν έκρυψε το πάθος του για την κούπα. «Προσπαθώ να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος. Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο μου ματς, ξέρω ότι πήραμε μια ιστορική πρόκριση. Θα συνεχίσω να βγάζω πράγματα στο γήπεδο και να βελτιώνομαι καθημερινά. Το θέλω πάρα πολύ αυτό το κύπελλο . Εχω ζήσει λίγα πράγματα ακόμη και ως φίλαθλος με τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να το πάρω φέτος

Υπάρχει πίεση στην ομάδα; Ο Γιαννιτσιώτης μέσος είναι απόλυτος και ζητάει μόνο θετική ενέργεια από τον κόσμο, είτε βρεθεί, είτε όχι το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο:

«Δεν έχουμε πίεση. Ειδικά οι ξένοι δεν μπορεί να έχουν άγχος. Το καλύτερο θα ήταν να έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο κοντά μας. Όμως, ακόμη και αυτοί που δε θα έρθουν πρέπει να μας στηρίξουν. Το είδαμε, το νιώσαμε με τον Παναθηναϊκό. Το αισθανθήκαμε και αυτό θέλουμε να συμβεί και τώρα. Θετική ενέργεια χρειάζεται η ομάδα».

gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ρε τράκη… ο κουτσολιάκος όμως το θέλει αυτό το κύπελλο;;;

Comments are closed.