ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Οι συνταξιούχοι φταίνε για τη χρεωκοπία της χώρας!

Κοινοποίηση:
diamantopoulou1

«Aν δει κανείς την πορεία της χώρας από το 2000 μέχρι το 2015, θα διαπιστώσει ότι για το ασφαλιστικό δόθηκαν 220 δισ. από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό πολύ υψηλότερο από το χρέος της χώρας».

Aυτό υπογράμμισε κατά την εισήγησή της στο 1ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του Economist η πρόεδρος του «ΔΙΚΤΥΟΥ» για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι τα ελλείμματα που καλύφθηκαν στο ασφαλιστικό από την κρατική χρηματοδότηση αντιπροσώπευαν το 83% της αύξησης του χρέους.

«Το ότι δεν λύσαμε το ασφαλιστικό μας ήταν βασική αιτία της χρεοκοπίας. Το καταλαβαίνουμε αυτό; Το αποδεχόμαστε αυτό; Να λοιπόν μια βασική, η πλέον βασική διαρθρωτική αλλαγή στην οποία πρέπει να συναινέσουμε στην Ελλάδα», πρόσθεσε η κ. Διαμαντοπούλου.

Η ίδια έκανε λόγο για «αδικία σε βάρος των νέων γενεών», σημειώνοντας ότι 100.000 νέοι επαγγελματίες έκλεισαν τα βιβλία τους και πιθανότατα βρίσκονται σήμερα στην παραοικονομία, καθώς «δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το θέμα των τεράστιων ασφαλιστικών εισφορών».

«Δεν γίνεται άνθρωποι που έχουν 20 χρόνια εργάσιμου βίου να έχουν ίδια σύνταξη με ανθρώπους που έχουν 40 χρόνια εργάσιμου βίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Διαμαντοπούλου, η οποία επεσήμανε αφενός ότι 2,65 εκατ. συνταξιούχοι καλούνται να ζήσουν από 3,66 εκατ. εργαζόμενους, αφετέρου ότι ο μέσος όρος των συντάξεων είναι υψηλότερος από το εισόδημα των εργαζομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. ουστ ταναααααααααααααααα ουστ καργιωλα ξεκωλι@ρααααααααα παλι@σ@βουρα

  2. AN ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ , ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ! ΞΥΠΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ! !

  3. ΑΞΟΛΟΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ !!!!!!!!!! ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ …. Για οσους δεν γνωριζουν για τη λεσχη … Ειναι η λεσχη που αγαπαει τον απλο φτωχο ελληνα και θελει το καλο του!!!!!!!!!

  4. ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΕΔΏ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ! ΕΜΕΙΣ ΔΏΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΉ ΚΑΙ ΈΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΌ ΈΤΣΙ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΣΟΥ,ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΕΜΕΊΣ ΚΟΎΡΕΨΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΑΦΟΎ ΠΡΏΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΈΨΟΥΝ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΆΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΛΙΑΛΕΠΟΥ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ! ΑΝΤΕ ΑΠΌ ΕΔΩ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕ…ΤΑ ! ΚΡΕΜΑΣΜΑ……

  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ . ΤΑ ΥΠΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΕΦΤΕΙΑΞΑΝ ΚΟΜΜΑ , ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ .ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ .

  6. AΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ
    ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.

  7. ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΣΟΥΛΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΡΩΜΙΑΡΑ…ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ…. ΒΡΩΜΑ…ΠΟΙΟΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗ; ΒΡΩΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΔΩ….

  8. Oι συνταξιούχοι που τόσο χρόνια πλήρωναν τόσα χρήματα τα οποία εξανεμίστηκαν πριν τα πιάσουν στα χέρια τους! Τέτοια λένε και απορώ πως κυκλοφορουν ελεύθεροι! Αλλά μαλάκας λαός μαλάκες ψηφίζει και τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν! Το χειρότερο είναι ότι κάποια κοτορνίθια τα πιστεύουν και θεωρούν ότι έχουν και δίκιο!!

  9. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ TOP 5 ΠΑΛΙΟΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ………ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ……ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΨΕ (ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ) ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ GADGETS ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ……………..

  10. Αντε να πλύνεις κανένα πιάτο μαντάμ…
    Για τα αποθεματικά των Ταμείων που χάθηκαν στο Χρηματιστήριο από τα πολιτικά παρτάλια μούγγα έτσι ?
    Βρε αει στον διάολο και ακόμα παραπέρα…

  11. Καλά κάνει και λέει αυτά που λέει αφού την ψηφίσατε ρε μαλακες και αυτήν και τους υπόλοιπους καφρους δεν πάνε μόνοι τους εκεί μέσα και πάω στοίχημα ότι πάλι θα τους ψηφίσετε και πάλι θα τους βρίζεται μαλακές έλληνες

  12. ΜΟΡΗ ΞΕΚ@ΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ 2500-3000
    ΑΠΟ ΤΑ 45. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ 400 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ Γ@ΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  13. Ανοητο σίχαμα, τα λεφτά αυτα τα ειχαν πληρωςει οι ανθρωποι αυτοι. Δεν τους τα χαρίσατε. Ζώο, ε ζώο. Δεν φταινε οι ανθρωποι αν ο ομοεθνής σου Σημιτης, τα έπαιξε στο χρηματιστήριο. Με ποιο δικαιωμα βρε βούρλα παίξατε τα λεφτά που σας εμπιστεύτηκε ο κοςμος για την σύνταξη του;;;; Φυλακή επρεπε να ειστε, αν και εγω πιςτευω πως θα επρεπε να σας ειχαμε κρεμάσει για εσχάτη προδοςια.

  14. ΜΟΡΗ ΞΕΚ@ΛΙΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΣΤΑ 45 ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΜΕ 2500 ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΜΙΛΑΣ ΠΑΛΙΟΠ@@ΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ Π@ΥΤΣ@

  15. Αυτη δεν είναι που σαν υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκοβε μαζί με άλλους ομοιδεάτες της μισθούς και συντάξεις με αποτέλεσμα να μην κάνουν παιδιά τώρα οι έλληνες και να μην υπάρχουν έσοδα από τους νέους? Αυτή δεν είναι που μας πρωτόφερε τους πακιστανούς για να δουλέψουν χωρίς εισφορές σε βρωμοδουλειές? Τώρα ρίχνει την ευθύνη στους έλληνες συνταξιούχους που δούλεψαν 40 και 50 χρόνια για να έχουν αξιοπρεπή γεράματα… Ε, δεν μας εκπλήσσει η δήλωσή της διότι κι αυτή είναι ΄τσιράκι΄του ΓΑΠ που ξεπούλησε την Ελλάδα και τους έλληνες, λες και ήταν ήταν ιδιοκτησία του, στους ξένους τοκογλύφους ….

    Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ…..βάλε επί τέλους το χέρι σου….

  16. κωλοεβραια κωλοσυριζεα ερρχομαστε ειμαστε πολλοι εισαι μια..πατσαβουρα θα πεθανετε το εχετε καταλαβει μωρη καριολ@ .οπου και ν πας θα σε βρουμε ειμασετ ο λαος εισαι ένα @ρχιδι..

  17. Κάτσε καλά τραγικό απολειφάδι του παρελθόντος.Τα συντρόφια μου ξέρουν χίλιους τρόπους να φτύσεις το αίμα της μάνας σου.Πέτρα στην πέτρα δε θα μείνει στο αρχοντικό σου.

  18. ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΑ ΒΓΑΛΕ ΣΚΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟ΄ΣΤΟΜΑ΄ ΣΟΥ ΜΕ VIAKAL KAI TUBOFLO . ANTE ΣTON BAFOMETH KAI TON VAAL ΣOY , ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ΄ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ .

  19. Βρε ηλίθι@ ανεγκέφαλη αν προσθέσεις όλες τις βουλευτικές και ευρωβουλευτικές αποδοχές από το 2000 μέχρι σήμερα είναι 900 δις. ¨Έτσι ξέρεις να κάνεις υπολογισμούς βρε σούργελο και σε είχαμε τόσα χρόνια σε αυτές τις θέσεις. Ούτε 2 γαϊδουριών άχυρο δεν ξέρεις να μοιράσεις. Αλλά αφού κυκλοφορείς ακόμη ελεύθερη καλά να πάθουμε.

  20. Λοιπών να κοπούν οι συντάξεις πρέπει να θυσιαστείτε αφου δεν κάνετε κάτι για να αλλάξει το σάπιο συστημα που εσείς δημιουργήσατε.

  21. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΑΣ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ.

  22. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ , ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΙΣΩ… ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΞΑΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΑΣ…

  23. Εγώ συμφωνώ με την καριόλα…οι συνταξιούχοι φταίνε…ο συνταξιούχος δρακουμέλ…ο συνταξιούχος σημίτης…ο συνταξιούχος παγκαλος…ο συνταξιούχος άκης…η συταξιούχα βάσω…η συντξιούχα παπαρηγα…και γενικά όλοι οι συνταξιούχοι αυτής της συνομοταξίας…

  24. Στέφανε αυτή είναι η αλήθεια που πολιτικοί , συνδικαλιστές, απατεώνες εργατολόγοι, δημοσιογράφοι που πάντα χάιδευαν τα αυτιά του κόσμου, αποκρύπτουν από τον κόσμο.Πες και στον Αντώνη Μυλωνάκη να μην αναπαράγει τα παραμύθια της κομμουνιστικής προπαγάνδας περί Psi και χρημάτων άτοκων από την εποχή του Μαρκεζίνη.Στέφανε σου υπενθυμίζω ότι πέραν του αστρονομικού ποσού που αναφέρει η Διαμαντοπούλου και το οποίο είναι απόλυτα ακριβές, τα τεράστια ελλείματα του ΙΚΑ της δεκαετίας του 80 που δημιούργησε ο τριπλασιασμός της κατώτατης σύνταξης, τα ανέλαβε το ελληνικό δημόσιο επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

  25. Τι λέει το πρων βουλευτή; Εσύ πόση περιουσία έχεις και πότε την αποκτήσες; Εδώ και τώρα ελενχος που θα μας πει η κάθε τελειωμένη ότι φταίνε οι συνταξιούχοι. Εγώ κυρατσα δούλεψα τίμια και πλήρωνα τους φόρους και τις εισφορές μου και περίμενα να πάρω την σύνταξη που μου αναλογεί και παίρνω ψυχούλα. Μιλάει ή θειτσα που όταν ήταν υπουργός παιδείας τα παιδιά μας δεν είχαν ούτε βιβλία παρά μόνο φωτοτυπίες και cd. Αντί να βγάλουν το σκασμο το λιστρικο απόκομμα που υπηρετούσε μιλάει κιόλας χωρίς ντροπή και φιλότιμο. Από ρε φυλακή που σου χρειάζεται .;

  26. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ Κ@ΡΙΟΛ@ ΠΛΥΣΤΡ@ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟ Κ@Λ@ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΛΕΜΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΤΣΟΥΛ@

Comments are closed.