Δεν χορηγούν βίζα τελικά οι ΗΠΑ στον Ντιέγκο Μαραντόνα

Κοινοποίηση:
Μαραντόνα

Οι σχέσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Άλλωστε, ο Αργεντινός πάντα τασσόταν με το πλευρό όσων οι Αμερικανοί θεωρούσαν μεγάλους εχθρούς τους, όπως η Κούβα ή η Βενεζουέλα. Επίσης, δεν δίστασε να… στολίσει και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όλα τα παραπάνω δεν δημιουργούν καμία έκπληξη, στο ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ αρνήθηκε εκ νέου το αίτημά του για έκδοση βίζας. Ο «Ντιεγκίτο» ήθελε να πάει στο Μαϊάμι για μια δικαστική εκκρεμότητα που έχει με την πρώην σύζυγό του, Κλαούντια Βιγιαφάνιε, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι θα συμβεί.

Ο Μαραντόνα είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο της Βενεζουέλας και είχε αποκαλέσει τον Τραμπ «chirolita», το οποίο σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «μαριονέτα».

Ο δικηγόρος του 57χρονου τεχνικού, Ματίας Μόρλα, δήλωσε για το περιστατικό, ότι είχε προειδοποιήσει τον πελάτη του να μην μιλήσει στη συγκεκριμένη συνέντευξη για τις ΗΠΑ. Ωστόσο, η δεύτερη ερώτηση που του έγινε ήταν «τι πιστεύεις για τον Ντόναλντ Τραμπ». Εκείνος απάντησε με τον τρόπο που προαναφέρθηκε και ο Μόρλα του είπε: «Έπειτα από αυτό, θα σε εκπροσωπήσω εγώ στο Μαϊάμι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλα του κάνανε, ´ενα κωλοπαιδο ηταν παντα. Ωραίος ποδοσφαιριστής αλλα αληταράς πουλούσε ναρκωτικά, γυναίκες δεν του φτάνανε τα εκατομμύρια απο το ποδόσφαιρο. Εχει μεγάλο στόμα και ειναι κωλοπαιδα ρακί, καλα να πάθει…

Comments are closed.