«Δεν συμπαθώ καθόλου τον Σαββόπουλο, αυτό που πρεσβεύει και τις προθέσεις του… Ας κρατήσει εκείνος τους χορούς κι εγώ θα κρατήσω μόνο…»!!!

Κοινοποίηση:
σαββοπουλος

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος στον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος γνωριζόταν, στο παρελθόν, με τον πατέρα της που ήταν μουσικός.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, η οποία μοιράστηκε στο facebook όσα εκείνη θυμάται και όσα δεν θυμάται, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, από τον γνωστό τραγουδιστή και τραγουδοποιό.

«Περί Σαββόπουλου, μιας και είναι το talk of the town από χθες. Όταν ο πατέρας μου, ο Περικλής Χαρβάς, ξεκινούσε την καριέρα του ως μουσικός, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’60, ήταν φίλος με τον Σαββόπουλο, τον Ζουγανέλη, τον Μπουλά, τον Παπακωνσταντίνου και άλλους “νεοκυματικούς αγωνιστές” εκείνης της εποχής…» έγραψε η ίδια και συμπλήρωσε «Θυμάμαι μάλιστα διάφορες συναντήσεις μας με πολλούς από αυτούς όταν ήμουν μικρή. Θυμάμαι επίσης τον πατέρα μου να μου λέει λίγα χρόνια πριν πεθάνει, πώς όταν είχε ζητήσει από τον Σαββόπουλο (την περίοδο που η φήμη του είχε ήδη αρχίσει να παίρνει την ανηφόρα) να του δώσει ένα επαγγελματικό πουσάρισμα με τις γνωριμίες που είχε αποκτήσει, εκείνος σφύριζε αδιάφορα γιατί ήταν πολύ απασχολημένος. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι η παρουσία του Διονύση στην κηδεία του (και πολλών άλλων που δεν ήρθαν, κάποιοι δικαιολογημένα μιας και βρίσκονταν εκτός Ελλάδος και είχαν ενημερώσει, κάποιοι δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν ούτε αυτό, μαντέψτε σε ποια κατηγορία ανήκει ο Σαββόπουλος)».

Έκλεισε, δε, την ανάρτησή της αναφέροντας «Αγαπώ αρκετά από τα παλιά τραγούδια του Σαββόπουλου, δεν συμπαθώ όμως καθόλου τον ίδιο, αυτό που πρεσβεύει και τις προθέσεις του. Επειδή θυμάμαι και επειδή δεν θυμάμαι. Ας κρατήσει λοιπόν εκείνος τους χορούς κι εγώ θα κρατήσω μόνο κάποια τραγούδια».

Δείτε την ανάρτησή της…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Από τον καιρο που ο ΣΑβοπουλος εγινε δεξιος πηρε την κατω βολτα

  2. Εγω παλι απο αυτη την ασχημια ( μεσα και εξω) που εχει το ονομα σαβοπουλος…δεν θα ηθελα να κρατησω τιποτα …απορω με εσενα που λες οτι θα κρατησεις και καποια τραγουδια του ..

Comments are closed.