ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο ένας άντρας έστειλε έστειλε εξώδικο σε εκκλησία

Κοινοποίηση:
2158182-600x271

Ένας επιχειρηματίας έστειλε εξώδικο στον ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου Ρόδου και ο λόγος

ήταν επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος από τις καμπάνες.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, όπου ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων παραπονέθηκε ότι «ενοχλούνται οι τουρίστες» του καταλύματος και ζήτησε από τον ιερέα ούτε λίγο ούτε πολύ να σταματήσει να χτυπά την καμπάνα.

Με το νομικό έγγραφο καλείται η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, αλλά και ο Ιερέας του Αγίου Φανουρίου να θέσουν τέρμα στο κυριακάτικο χτύπημα της καμπάνας,για να μην «ενοχλούνται οι τουρίστες».

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Δημοκρατική Ρόδου, στο εξώδικο ο επιχειρηματίας απαιτεί ακόμα από τον ιερέα της εκκλησίας να τελεί τη Θεία Λειτουργία χαμηλόφωνα!

Πάντως, οι πιστοί του ιερού Ναού ανέφεραν ότι ο επιχειρηματίας έχει εισβάλει πολλές φορές στο παρελθόν την ώρα της Λειτουργίας, διακόπτοντας με φωνές και ύβρεις το κήρυγμα και ζητώντας από τον ιερέα να το σταματήσει.
Σύμφωνα, πάντως με τον ιερέα του ναού, η ένταση της μικροφωνικής βρίσκεται μονίμως σε τόσο χαμηλό επίπεδο, ώστε οι πιστοί που κάθονται στην αυλή να διαμαρτύρονται ότι δεν ακούν τη λειτουργία.

Ωστόσο, ούτε η Μητρόπολη της Ρόδου ούτε και οι ιερείς του ναού έχουν πρόθεση να υποκύψουν στο αίτημά του και να σταματήσουν τις κωδωνοκρουσίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Προς θρησκοληπτους ειδωλολατρες που την βρισκουν στο να φιλουν κοκκαλα και παντοφλες λέει:

    Αυτο κανονικα θα επρεπε να εφαρμοστει σε ολες τις εκκλησιες!Εσεις που το παιζεται πιστοι και καλοι,δεν εχετε ιδεα τι παει να πει να μενεις κοντα σε εκκλησια!Γιατι θα πρεπει δηλαδη να αναστατωνονται ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα απο τεραστιες ηλεκτρονικες καμπανες ?ποιος ο λογος?ετσι αισθανεστε πιο κοντα στο θεο?Ειναι νορμαλ αυτο το πραγμα ?Η δεν ξερετε οτι η μια εκκλησια με την αλλη εχουν και ενα ειδους κοντρα ,ποιας εκκλησιας η καμπανα θα ακουγετε και πιο δυνατα…Μου το παιζετε ολοι θρησκοι και καλα,αλλα αν ζουσατε διπλα σε εκκλησια θα γαμοσταυριζατε ολοι μερα!Γιατι θα ανακαλυπτατε τι ειδους ταλιμπαν ειναι και αυτοι,που με το ετσι θελω σου δειχνουν με καθε τροπο ,οτι αυτοι ειναι η εξουσια…Ποια θρησκεια και ποιες τριχες,εδω μιλαμε για εξουσια και για φραγκα !Οι καμπανες και ολα αυτα ειναι για το θεαθηναι….για τους αμορφωτους χαζοβιοληδες!Οποτε το κρατος το ιδιο θα επρεπε να ειχε επεμβει εδω και χρονια σε ολο αυτο το θεατρο του παραλογου που επιβαλλουν στους αλλους με το ζορι…οτι οχι ρε φιλε θα ακους την καμπανα σε πολλα ντεσιμπελ,γιατι ετσι γουσταρω και μπορω !!Γιατι εγω ειμαι η εξουσια και κανεις δεν με εχει ακουμπησει μεχρι τωρα!! Και για τα ορνια που θα αντιδρασουν στο γραπτο μου να θυμισω,οτι οι ορθοδοξες εκκλησιες κανονικα δεν ειχαν καμπανες…οι καθολικοι ειχαν και τις εφεραν σαν δωρο και απο τοτε τρελαινουν κοσμο και κοσμακι που ειναι υποχρεωμενοι να ζουν κατω απο αυτες τις συνθηκες παρανοιας!Για να μη πιασω και τα μεγαφωνα που τα ανοιγουν επιτηδες μεχρι και σε κηδειες!!!Μια ηχορυπανση ειναι …γενικα ολο το συστημα τους ειναι σκετη ρυπανση….Και για να τελειωνω καμια καμπανα δεν εχει σχεση με κανεναν θεο…οπως και καμια θρησκεια δεν εχει σχεση με κανεναν θεο…Και για τους μη νοημονες λυπαμαι που θα τους το χαλασω,αλλα ολες οι θρησκεις ειναι ανθρωπινη “κατασκευη” γιατι βρηκαν τον τελειο τροπο να ελεγχουν τις μαζες και τις πατσες σας!

  2. Οι καμπάνες δεν θα σταματήσουν ποτέ. Τα μεγάφωνα όμως δεν είναι και ό,τι καλλίτερο για ορθόδοξο ναό.Προσωπικά με βρίσκουν αντίθετο.

Comments are closed.