Δεν “μάσησε” από τις άναρθρες κραυγές των ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ! Η ατρόμητη μάνα που πήγε στη Ράκα κι έσωσε την κόρη της από τους τζιχαντιστές!

Κοινοποίηση:
raqqa_530_355

Ήθελε να σώσει την κόρη της από τους τζιχαντιστές και δεν λογάριασε κανέναν. Ούτε τις αρχές ασφαλείας που της είπαν να μην ταξιδέψει στη Συρία. Εκείνη, σαν όλες τις μανάδες του κόσμου, έκανε το δικό της…

Η Μονίκ, μητέρα από το Μάαστριχτ της Ολλανδίας ταξίδεψε μέχρι τη Ράκα της Συρίας και έσωσε την κόρη της, την 19χρονη Αΐσα από τα χέρια των τζιχαντιστών!

Η 19χρονη ασπάστηκε το Ισλάμ όταν ήταν 18 και παντρεύτηκε τον Ομάρ Γιλμάζ, έναν διαβόητο Ολλανδό τζιχαντιστή και πρώην στρατιωτικό, τον οποίο… ερωτεύτηκε όταν τον είδε στην τηλεόραση! Αλλά όταν πήγε στη Συρία μάλλον δεν περίμενε αυτό που αντιμετώπισε. Και φυσικά, ζήτησε βόηθεια από τη μαμά της!

«Κάποιες φορές, πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Αυτό θεωρώ σωστό» είπε η Μονίκ σε συγγενείς και φίλους. Και ξεκίνησε για τη Ράκα.

Η αστυνομία την είχε προειδοποιήσει να μην κάνει τι ταξίδι γιατί ήταν πολύ επικίνδυνο. Της είπαν επίσης ότι η παροχή βοήθειας στους τζιχαντιστές θα μπορούσε να επιφέρει κακουργηματικές κατηγορίες εις βάρος της κόρης της. Αλλά εκείνη «έπρεπε να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει»…

Αγνόησε λοιπόν τους πάντες και μέσω Τουρκίας έφτασε στην «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους, τη Ράκα. Φουρούσε, φυσικά, μπούρκα και είχε κανονίσει μέσω Facebook να συναντηθεί με την κόρη της.

Πήρε την κόρη της και πέρασαν τα σύνορα από τη Συρία στην Τουρκία, αλλά εκεί η Αΐσα συνελήφθη γιατί δεν είχε διαβατήριο. Για καλή τους τύχη, αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών της Ολλανδίας παρενέβησαν και μητέρα και κόρη θα γυρίσουν στην Ολλανδία μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: