ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! Πέταξαν οικογένεια έξω από αεροπλάνο γιατί… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
e190

Μάρτυρες ενός απίστευτου όσο και αδιανόητου περιστατικού έγιναν οι επιβάτες της πτήσης από το Φορτ Λότερντέιλ στη Νέα Υόρκη, όταν οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας JetBlue πέταξαν -σχεδόν κυριολεκτικά- μία οικογένεια εκτός του αεροσκάφους, διότι ο μικρός τους γιος ήταν… ζωηρός!

Ο Ταμίρ Ραανάν και η Μάντι Ιφρά, έπεσαν θύματα μίας ακραία περίεργης κατάστασης, όταν ο μικρός τους γιος έσπρωξε με το πόδι του την πλάτη του μπροστινού καθίσματος. Ο άνδρας που καθόταν εκεί διαμαρτυρήθηκε ήπια, ζητώντας από τους γονείς να «προσέχουν» τον μικρό. Προκειμένου να μην δεχθεί και άλλη… κλωτσιά, ο επιβάτης κάθισε σε ένα άλλο άδειο κάθισμα.

Τότε ξεκίνησαν όλα. Ενώ το αεροσκάφος είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απογείωσης, κατευθυνόμενο προς τον διάδρομο που θα τροχοδρομούσε. Ξαφνικά, ο πιλότος άλλαξε κατεύθυνση και… επέστρεψε στο… πάρκινγκ. Αμέσως, ένας άνδρας από το πλήρωμα πλησίασε την οικογένεια και τους ζήτησε να αποχωρήσουν από το αεροσκάφος!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΚΑΦΡΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ??? ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΔΩ!!!

Comments are closed.