Δεν είναι προφητεία. Είναι η αλήθεια. Έρχεται Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και είναι αναπόφευκτος. Ο παράφρων Κιμ Γιονγκ και η άγρια ασιατική τίγρης, ελέγχονται; Η συγκλονιστική έρευνα του καθηγητή Πανά που θα συζητηθεί

Κοινοποίηση:
exofilo15

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ  ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ”

 

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η “ασιατικη τιγρης”,η “ρωσσικη αρκουδα”,ο “αμερικανικος αετος”,και η ελληνικη μαιμου!

  2. Όταν ελέγξουν την τροφή θα ελέγξουν κι εσάς… Τώρα με τα μνημόνια το πάνε βήμα βήμα ανα τάξη μέχρι που φτάσαμε στους αγρότες τον πρωτογενή τομέα… Σκοπός είναι να ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ τους γνήσιους βιολογικούς σπόρους ειδικά το σιτάρι και τη ζέα (χωρίς ψωμί μπορείτε να ζήσετε;) ενώ έχουν φυλάξει στις υπόγειες στοές τους τεράστιες ποσότητες για το μέλλον. Έτσι σε εναν 3ο ΠΠ θα ΚΑΨΟΥΝ τα πάντα πάνω στη γη (πιθανόν πυρηνικός) και στο τέλος αυτού (κάπου στο 2021) θα πουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑΚΙ θα σας δώσουμε να φάτε! Έτσι ΤΥΧΕΡΟΣ θα είναι εκτός απο το όποιος ζήσει αυτός που θα έχει φυλάξει μεγάλες ποσότητες ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ σπόρων για να πει ΟΧΙ την κατάλληλη στιγμή. Και επειδή δεν μπορεί μόνος του κάποιος να επιβιώση και να σηκώσει ανάστημα αν είναι περισσότεροι οι τσιπαρισμένοι, θα βοηθήσει και τους άλλους.

    *Παρακαλώ δώστε βάση το χωράφι ποτέ δεν θα σας κάνει κακό έστω να συντηρείτε τους σπόρους σας.Τα μηχανήματα που γράφουμε αποθηκεύουν πληροφορία που θα εξαφανιστεί μονο μιας δεν θα έχουμε πρόσβαση.

Comments are closed.