ΔΕΙΤΕ LIVE: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ το ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ! ΠΑΡΤΙ κάνουν 40 μπαχαλάκηδες! Σπάνε ότι βρούνε μπροστά τους ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ! Καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και η αστυνομία δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ! (φωτο&βιντεο)

Κοινοποίηση:
mpaxa4

Σε εξέλιξη το μαθητικό συλλαλητήριο – Κουκουλοφόροι σπάνε πεζοδρόμια και προκαλούν ζημιές σε τράπεζες, βιτρίνες, φανάρια και κάμερες

Επεισόδια και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία μαθητών στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

mpaxampaxa2mpaxa3mpaxa1


Τα επεισόδια ξέσπασαν αρχικά στα Προπύλαια όταν ομάδα περίπου 40 ατόμων με κουκούλες άρχισαν να προκαλούν ένταση. Πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Ακαδημίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να εξαφανιστούν και να αφήσουν τους μπαχαλάκηδες να κάνουν πάρτι. Εξαφανίστηκαν μεσα σε δευτερόλεπτα και δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός για δείγμα. Άρα από κάπουν πήραν εντολή. Απο που; Τι κάνει νιαού νιάου στα κεραμμύδια; Η αστυνομία δεν ρισκάρει να έρθει σε αντιπαράθεση με τους κουκουλοφόρους. Έσπαγαν φαρμακεία, καφετέριες, γραφεία και ούτε ένας αστυνομικός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μη μου πεις τωρα πως δεν μπ[ορει να τους μπαγλαρωσει η αστυνομια, εαν θέλει…. ή καλυτερα εαν της επιτρεπουν !!

  2. Αλβανοπουσταριά , τουρκόσποροι , πληρωμένοι αριστεροί αλήτες , σκατόπαιδα πολιτικών όπως Βούτση , Κουράκη κλπ , αυτός είναι ο εσμός των “μπαχαλάκιδων”. Αν ήταν κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή όλος αυτός ο βόθρος θα ήταν παρελθόν.

Comments are closed.