ΔΕΙΤΕ τους ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kld

Βίντεο που δείχνει την κλοπή 3.550 ευρώ από δύο φρουταρίες της Λεμεσού, με δράστες άντρα και γυναίκα πιθανόν Ρομά, έδωσε στην δημοσιότητα το ΤΑΕ Λεμεσού. Και οι δύο υποθέσεις διαπράχθηκαν την Τρίτη, με το ζεύγος να χρησιμοποιεί το ίδιο τέχνασμα για να ξεγελάσει τους ταμίες.

Αρχικά παρουσιάστηκαν ως πελάτες και αφού πλήρωσαν τα ψώνια τους, ζήτησαν από τις κοπέλες στο ταμείο την ανταλλαγή χαρτονομισμάτων.

Συγκεκριμένα, ο άντρας ζήτησε από την ταμεία να του αλλάξει πέντε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ με ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ.

Μάλιστα, προκειμένου να πείσουν τους ταμίες να ανοίξουν την μηχανή τους, το ζεύγος ισχυρίστηκε πως είναι συλλέκτες χαρτονομισμάτων και έψαχναν συγκεκριμένο σειριακό αριθμό.

Στην συνέχεια, η υπάλληλος άνοιξε το ταμείο, προσπαθώντας να εντοπίσει ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ.

Τότε η γυναίκα που συνόδευε τον αλλοδαπό, επιχείρησε να δείξει στην ταμία ένα άλλο χαρτονόμισμα, με αποτέλεσμα να αποσάσει την προσοχή της υπαλλήλου από το ταμείο.

Την στιγμή λοιπόν εκείνη, ο αλλοδαπός χωρίς να γίνει αντιληπτός αρπάζει χρήματα από το ταμείο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και στο παρελθόν καταστηματάρχες ξεγελάστηκαν με το ίδιο τέχνασμα.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, σύμφωνα με το sigmalive.gr,Γιάννης Σωτηριάδης, κάλεσε, τέλος τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να δουν προσεκτικά το βίντεο και σε περίπτωση που αντιληφθούν ύποπτες κινήσεις ή απαιτήσεις από πελάτες τους, να ενημερώσουν αμέσως της αρχές ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.