ΔΕΙΤΕ που ΠΑΡΚΑΡΕ ο μπουζουκόβιος βοσκός έξω από το “Κέντρο Αθηνών”! Λαός ακατέργαστος! Βιαζόταν να πάει να σουρώσει φαίνεται… (ΦΩΤΟ “Makeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
gomenes

Δείτε τις φωτογραφίες

parkarisma1parkarisma2parkarisma3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Υπουργοι παρκαρουν θρασυτατα σε θεσεις για αναπηρους….
    . και μας πειραζει νυχτιατικα ο τυπος με το κοστουμι;

  2. και πού να ΔΕΙΤΕ που και πώς ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ τα κουμαρόβια κουνάβια έξω από τα στοιχηματζίδικα !!!!

  3. Αυτος ο τσομπανακος με την κουστουμια που περπαταει το χει το εργαλειο με τα φιμε κατραμι;;
    Οξω ρε γιδοκοιλια που θελεις και φιμε κατραμι και να παρατας τη σακαρακα πανω στο διαζωμα!!
    Χημικος ευνουχισμος 2.000 προστιμο και απελαση

  4. Μπορει να το αφησε σε παρκαδορο,τον οποιο και θα πληρωσει μετα,κι ο παρκαδορος να το ‘βαλε οπως να’ναι οπου να’ναι..Τα συνηθιζουν οι παρκαδοροι κατι τετοια τις μερες που το μαγαζι ειναι φουλ.Τις καλες τις θεσεις τις κρατανε για τους “διασημους” και για τους καλους πελατες με τα μερσεντες και τα πορσε.Στο κολπο ειναι και οι τοπικοι μπατσοι που παιρνουν το “χαρτζιλικακι” για να κανουν τα στραβα ματια.Κανα δυο φορες ομως εχει τυχει οι μπατσοι να μην κανουν τα στραβα ματια,και ο καθε κυριουλης αντι για τις πινακιδες του βρισκει το ροζ χαρτακι στο παρμπριζ,και του βγαινει και ξυνο του μπουζουκλερι,και χωρις να φταιει αφου τη μακακια την εκανε ο παρκαδορος.

  5. Προτιμω τον γιδοβοσκό και οχι κανενα βρωμογυφτο. Τουλάχιστον αυτος εχει και παραδοση και ειναι και ωραίος. Υ. Σ. Οσο για τον παρα μην τους κλαις τους γιδοβοσκους εχουν μπολικο, μα όχι για τη μούρη σου

  6. Αμαξι εικοσαετιας οπως το κοβω πεζο 206 ειναι…Εδω ταιριαζει το στιχακι που ειδα σε ενα τοιχο μια φορα:5 μερες τρως αγγουρι μα το Σαββατο εισαι μουρη!!!Ολο το δωρο ο καυμενος στα ποδια μιας τραγουδιαρας το ακουμπησε.Και του χρονου παλικαρι μου.Δυστυζως δεν βαζουμε μυαλο.Χρονια πολλα.

  7. ΟΥ ΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΑΓΑΡΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΧ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΣ

    1. Μακαρι να γινοταν αυτο ..η ατιμωρησια τους κανει και παραμενουν βοσκοι

Comments are closed.