ΔΕΙΤΕ να ΦΡΙΞΕΤΕ τι πληρώνουμε! Η ΕΡΤ των αναρχοκατσαπλιάδων! ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Το πάνε για ΜΠΟΥΚΑ να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο! ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της ΝΤΡΟΠΗΣ! ΕΦΡΙΞΕ το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!

Κοινοποίηση:
k1

Ντροπη και Αίσχος! Μια εικόνα χίλιες λέξεις… Την αφήνουμε να τη σχολιάσετε χωρίς λογοκρίσια

ert-makedonia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΤ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ . ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΗΦΙΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ . ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ .ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΦΙΝΕΣ .

  3. Αυτό που έγινε ιδιαίτερα από τα κρατικά κανάλια είναι πολύ σοβαρό. Η ζωντανή μετάδοση μιας τόσο μεγαλειώδους λαϊκής συγκέντρωσης ήταν έγκλημα κατά της δημοκρατίας. Θα πρέπει όλοι μας να ασκήσουμε ομαδικές αγωγές στους υπευθύνους των συριζοκαναλιών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Κάτι που θα έπρεπε να το κάνει αυτεπάγγελτα η “ελληνική δικαιοσύνη”.. Επίσης θα πρέπει να αρνηθούμε την πληρωμή στα κρατικά κανάλια αφού δεν ενημερώνουν τον λαό παρά εκτελούν κυβερνητικές προδοτικές εντολές. Ποιός ο λόγος ύπαρξης τέτοιων κρατικών καναλιών. Ένα από τα επιχειρήματα που ξαναάνοιξαν ήταν αυτή ακριβώς η αξιοκρατική ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.

  4. Αφαιρέστε τα κανάλια αυτά από το τηλεκοντρόλ σας. Είδικά όσοι έχετε δέκτες στατιστικών (AGB κλπ), μην γυρίζετε καθόλου σε αυτά τα κανάλια. Δώστε στους ψεύτες και προδότες την θέση που του αξίζει.

  5. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΒΕΖΕΟΥΕΛΑΣ….ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ…

  6. τα ιδια εκανε κ το καναλι alpha,που ανεφερε οτι ηταν ταχα μονο 90.000 κοσμος.
    πουλημενοι ολοι στα ΜΜΕ

  7. τα ιδια ειπε κ το alpha το καναλι
    ειπε για 90.000 κοσμο..αν μπορουσε θα ελεγε κ για λιγοτερους…

    1. Ναι και ο αλφα στην ιδια γραμμή τις ελεεινής ερτ κινητέ. Εξοργιστικο το δελτιο του αλφα και τελειως αναληθες. Κλειστε τις τηλεοράσεις ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και ειναι υπερ των προδοτων . Στο μεγκα παραδεχτήκαν όλα τα αισχη που εκαναν..

  8. και όχι μόνο αυτό ! Είχε το θράσος ο δημοσιογράφος να αναφέρει ότι συγκεντρωμένοι με κουκούλες και κράνη χρυσαυγίτες έκαναν επεισόδια. Τους αναρχοάπλυτους που προκαλούσαν και έβριζαν την Πατρίδα μας κανένα σχόλιο.

Comments are closed.