ΔΕΙΤΕ με τι αυτοκίνητο έφτασε στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Κοινοποίηση:
e7deb6860fc9d4b2437aff8a7b679663_XL

Ευδιάθετος και χαμογελαστός- όπως πάντα- έφτασε

στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο και υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας.

Από νωρίς υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν έξω από το κτίριο διοίκησης της ΔΕΘ, περιμένοντας τον πρωθυπουργό και τον χειροκρότησαν κατά την άφιξή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε ένα μπεζ κοστούμι για την εμφάνισή του, απαρνούμενος τα σκούρα σακάκια που συνήθιζε να φοράει τις προηγούμενες χρονιές.
ts 3
Ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί αρχικά με τη διοίκηση της ΔΕΘ και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. φοβερη υποδοχη ρε πουστη μου…αυτοι που τον χειροκροτουσαν χωρουσαν ανετα στη BMW….

  2. Που το βρηκες ρε ΑΡΧΙΔΙ το αμαξι ;

  3. ολα τα χαφιεδοτσουρμα της αριστερας εχουν μπη σε ολα τα μπλογκ και κανουν καλα τη δουλεια τους.που ακουστηκε τετοια φασιστομουτρα να κυβερνανε μια χωρα που παιρνουν τα σπιτια του ελληνικου λαου και τα δινουν στους επιβητορες τους τους μεταναστες,και κανενας ελληνας δεν σηκωνετε απο τον καναπε του και να βγη στους δρομους να διαμαρτηρηθη.ψεκασμενοι ειμαστε και δεν εχουμε καταλαβη οτι οι προδοτες που μας κυβερνουν μας τελειωνουν μερα με την μερα,.ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

  4. Μιά χαρά είναι το αυτοκίνητο, που είναι το πρόβλημά σου……πρωθυπουργός είναι, όσες μαλακίες και να μας λέει, παραμένει πρωθυπουργός. Αν έχεις τα @@, γίνε κι εσύ, για να δούμε τι θα κάνεις…….Το ίδιο θα κάνεις και χειρότερα.
    Τώρα εάν σας έχουν εμφιτεύσει στο μυαλό, επειδή είμαστε χρεοκοπημένοι, κι επειδή βλέπετε το τι κάνουν άλλοι πολιτικοί άρχοντες, να κυκλοφορούν με σκαραβέο ή με Lada.

    1. χέστους φίλε…μεσα στα κομπλεξ ειναι……!!!

Comments are closed.