ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ: Κόλαση λάβας από το Κιλαουέα στη Χαβάη!Τα ποτάμια με το καυτό υλικό έφτασαν ήδη στη θάλασσα, διαμορφώνοντας ένα φανταστικό σκηνικό! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
kil22-1

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το φαινόμενο της έκρηξης του ηφαιστείου Κιλαουέα στη Χαβάη. Μετά και τη μεγάλη έκρηξη που εκτόξευσε λάβα και ηφαιστειακή σκόνη πολλά χιλιόμετρα ψηλά στην ατμόσφαιρα, η γη έχει ανοίξει στα δύο και βγάζει από τα «σπλάχνα» της ποτάμια λάβας, τα οποία μετατρέπουν τα πάντα σε στάχτη στο πέρασμά της.

Η λάβα που κυλά ασταμάτητη έχει κατακάψει ολόκληρες περιοχές, σπίτια και υποδομές, ενώ κινδύνευσε εργοστάσιο γεωθερμικής ενέργειας, το οποίο έκλεισε, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν διαρροή επικίνδυνων υλικών και αερίων.

Η λάβα έχει ήδη διανύσει αρκετά χιλιόμετρα απόσταση, φτάνοντας στις ακτές του νησιού. Το καυτό ποτάμι έχει ήδη αρχίσει να «σβήνει» στη θάλασσα, διαμορφώνοντας καθοριστικά το τοπίο και προκαλώντας ένα φανταστικό σκηνικό, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η εκκένωση μεγάλων περιοχών συνεχίζεται από τις αρχές, ενώ όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται στο ύψιστο επίπεδο επιφυλακής, προκειμένου να παρέμβουν όταν και όποτε ζητηθεί.

Δείτε live την εξέλιξη του φαινομένου στη Χαβάη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: