ΔΕΙΤΕ! Γιορτάζουν πανηγυρικά την 21η Απριλίου στο Νέο Κόσμο! Απάντηση για την αριστερή ΧΟΥΝΤΑ του Τσίπρα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
neo1

Κι εμείς ψαχνόμασταν πως θα “τιμήσουμε ” την σημερινή επέτειο της 21ης Απριλίου! Μας ήρθε λουκούμι στο δρόμο!ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Εν εξελίξει: Τρεις ηλικιωμένοι θιασώτες του καθεστώτος Παπαδοπούλου το έστρωσαν στο Νέο Κόσμο… και ξεσηκώνουν τη γειτονιά, χάρις στα ισχυρά ηχητικά τους, με τραγούδια-ύμνους και θούρια υπέρ της “επαναστάσεως” και ειδικά υπερ του Γ. Παπαδοπούλου.

neo2

΄Αρχισαν το γλέντι τους το μεσημεράκι και το συνεχίζουν… μέχρι αυτή τη στιγμή… κι άγνωστον μέχρι πόσο θα κρατήσουν…διότι τα έχουν τσούξει ήδη γερά.Το στέκι τους είναι στη γωνία των οδών Λυσιμαχίας και Ιππόνακτος γωνία … λίγα μέτρα πιο πέρα από τη Φραντζή.
Οι τρεις γέροντες κερνάνε τους περαστικούς κρασάκι ή γλυκά.. Οι περαστικοί τους λένε χρόνια πολλά και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΑ… Είναι γνωστοί στη γειτονια και δεν είδαμε να ενοχλείται κανείς

–Τι κάνετε εδώ ρε παιδιά; ρωτάει ο ρεπόρτερ.

–Γιορτάζουμε την επέτειο της 21ης Απριλίου!

neo3

Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
–Και γιατί …σήμερα ΟΛΟΙ τη βρίζουν..
Οι δυό ηλικιωμένοι, -γύρω στα 62 ετών Ο Γιώργος Γεωργίου και ο Στέλιος Παττακός (!) —είναι , κατά δήλωσή του ανεψιός του πραξικοπηματία ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ .έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

neo4

Ο κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ( έτσι μας δήλωσε).. αν και ο
περιπτεράς της γειτονιάς το αμφισβητεί… Όχι δεν λέγεται
έτσι… Αν και παραδέχτηκε πως ο εν λόγω έχει σχέσεις με τον
πραξικοπιματία ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΤΤΑΚΟ! Τέλος πάντων ασήμαντη
λεπτομέρεια!
— Γιορτάζουμε θρηνώντας τα χαμένα χρόνια: Είμαστε τότε χορτάτοι και τώρα νυστικοί. Είμαστε ΄Ελληνες όχι προδότες … Τότε επί Παπαδόπουλου είχαμε κράτος… σήμερα έχουμε κλφτοπκρατία. Τότε υπάρχαν δουλειές για όλους. Σήμερα η πατρίδα μας γονατίζει από την ανεργία…
Ναι ρε φίλε, είμαστε εθνικιστές . Πιστεύουμε στην Πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.
Η γενιά μας είναι αυτή που κράτησε ζωντανή την Ελλάδα. Άμα φύγουμε εμείς τερμάτισε η Ελλάς…Και θα τερματίσει διότι μόλις χθές μια μουσουλμάνα μπήκε σε κρατικό νοσκομείο για να γεννήσει και απαίτησε να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας στο δωμάτιο που την έβαλαν! Εμείς ρε φίλε, δεν θέλουμες τέτοια Ελλάδα!
Εκείνη τη στιγμή διέρχονταν από το δρομίσκο, όπου είχαν στήσει το τραπεζάκι τους …οι εορτάζοντες γέροντες με τα μεγάλα ηχητιοκά που συνεχώς παιάνιζαν… κι άρχισε να σκούζει…αρνητικά.

neo5

— Τι λες μωρέ κουμούνι… Σε πειράζει που γιορτάζουμε;Εσύ γιατί γιορτάζεις με εκείνα τα παρδαλά φεστιβάλια της ΚΝΕ … σε πειραξαμε μωρέ δημοκράτισσα ; Εσύ γιατί μας πειράζεις … πειραγμένο κι άμυαλο… φώναξε ενας από τους γέροντες!

Στο στενό πεζοδρόμιο της Λυσιμαχίας στήσανε το δικό τους πάρτι οι γέροντες θιασώτες του καθεστώτος Παπαδόπολου- Κι αυτό είναι μια μικρή απάντηση στην αριοστερή χούντα του Τσίπρα που με τη συμμορία του τα έχει κάνει μπάχαλο. Ο λαός δεν ξεχνά. Και θυμάται με τα καλύτερα λόγια τη χούντα των αξιωματικών!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: H.N.A

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Really?Βλέπω πως κάποιοι ενοχλούνται από την ελεύθερη έκφραση υποστήριξης των 2 παππούδων στον Παπαδόπουλο, αλλά ΔΕΝ ενοχλούνται όταν πχ κομμουνιστές εκφράζονται επίσης ελεύθερα. Ως γνωστόν όπου και αν εφαρμόστηκε ο κομμουνισμός, το καθεστώς που κυβερνούσε ήταν πλήρως ανελεύθερο και απολυταρχικό.
    2 μέτρα και 2 σταθμά;

  2. αυτοι μεχρι το βραδυ θα εχουν ψοφησει και οι δυο απο τιs μπυρεs που να τουs κατσει το φαι στον λαιμο κοπρογεροι

  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΑΖΗΔΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

  4. ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΗΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ..!
    ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΗΓΕΤΑΡΟΙ,ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ’ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…! Ο ΟΠΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ…ΖΗΤΩ ΤΟΥΣ…!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ..!!! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΜΠΟΡΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΠΙΟΣ ΑΓΑΠΑΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΟΛΟΊ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΦΤΩΧΗ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

    1. Φιλε μου,ο πατέρας μου ήταν κρατούμενος στήν Μακρόνησο.Σύμφωνα μέ τά λεγόμενά του,ουδέποτε βασανίσθηκε ή κακομεταχειρίσθηκε κανείς τους.Οποιος υπέγραφε τήν λεγόμενη “δήλωση μετανοίας”,τόν άφηναν ελέυθερο.Δέν ξέρω άν στά υπόγεια τής ΕΣΑ,βασάνιζαν κόσμο,αλλά στήν Μακρόνησο δέν άνοιξε ούτε μύτη.Υπάρχει μία αισχρή μονομερής αριστερή προπαγάνδα γιά όλην αυτή τήν περίοδο τής χούντας,πού θά πρέπει τελικά νά είμαστε πολύ προσεκτικοί στό τί ακούμε καί πολύ επιφυλακτικοί ώς πρός τήν άποψη τών αριστερών γιά τά τεκταινόμενα τής εποχής.Αυτό πού μπορώ νά σέ διαβεβαιώσω είναι ότι αυτοί πού κατηγορούν τή χούντα,έχουν ενδυθεί τόν μανδύα τής “δημοκρατίας” καί έχουν επιβάλλει μία προδοτική καί ανθελληνική χούντα τού χειρίστου είδους.Είμαι σίγουρος πώς κι εσύ βιώνεις τά περίλαμπρα αποτελέσματα τής αριστερής κυβέρνησης τού απευθυσμένου.

  7. ελληνες αυτο θελουν να εχουμε διχόνοια το 46-49 ειχαμε εμφυλιο και 2 εμφυλιους το 1821 το θεμα ειναι η πατριδα που χανεται και οχι η η ταμπελες τα κινηματα και τα βολεμενα κομματα σταματηστε να τσακώνεστε γιατι ολα ειναι στημενα και ο παπαδοπουλος με βοηθα της αμερικης ανεβηκε το κκε μολις εγινε κομμα μετα τη διμοκρατια σταματησε να φοναζη οσο για τα 40 χρονια κομματα δημοκρατιας οικογενειοκρατιας βλέπετε θα βγη ο Mητσοτακης τζουνιορ πρωτα η ελλαδα την οπια ξεχασαμε

    1. ΟΤΙ και να λες, ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ηταν ηγεταρος , που η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΜΑΖΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΚΟ…ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ…!!!
      ΕΛΑΦΡΗ ΤΟ ΧΩΜΑ που τους σκεπαζει…ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟΥ…!
      ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ….ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ Αλβανικο μετωπο…ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ–ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ…!!! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ//ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ !
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ.

  9. ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ

    1. Γελοίες είσαι εσύ ρε απλυτε ψολομουρη,ζητώ η Ελλας ρε στραβομουρη

      1. ρε ουστ απο δω φασιστα, ζητω η Ελλας ρε γελοιε, κατω οι ναζηδες

  10. ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙΚΕΣ Κ ΧΟΡΕΨΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

  11. ΖΗΤΩ η 21η Απριλιου!!!!!!!!!!!!
    Ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τον μεγα ηγετη Γεωργιο Παπαδοπουλο!!!!!!!!!!!1

  12. Ζήτω το Έθνος!
    Ζήτω ο Στρατός!
    Ζήτω η 21 Απριλίου!

  13. να ναι καλα αυτοι οι ανθρωποι και καλα εκαναν κανονικα ολοι θα επρεπε να γιορταζουμε τη σημερινη μερα!

Comments are closed.