Δείτε τον μικρό που βρέθηκε μόνος του στο δρόμο στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
690_5c66863f-4902-4151-b1a0-daa7a80b11d6

Οι φωτογραφίες του παιδιού που είχε βρεθεί να περιφέρεται μόνο του στη Λάρισα δόθηκαν στη δημοσιότητα, στα πλαίσια σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας.

Το αγοράκι είχε εντοπιστεί το πρωί της 5ης Ιουλίου στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λάρισας, από αστυνομικούς, οι οποίοι ενημερώθηκαν από άγνωστο άνδρα.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία της ταυτότητας του, καθώς και των βιολογικών γονέων του.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 – 683171 και 2410 – 683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Λάρισα - ανήλικο - Αστυνομία

Λάρισα - ανήλικο - Αστυνομία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  2. Φαινεται απο χιλιομετρα οτι ειναι ρομα’

Comments are closed.