Δείτε τα καθάρματα! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ – Οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
ιδρα

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν  οι έξι από τους επτά σκληρούς Γεωργιανούς που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 67χρονου εστιάτορα στην Ύδρα καθώς ο έβδομος της σπείρας δεν μεταφέρθηκε στα δικαστήρια καθώς υπάρχει σε βάρος του μια δικαστική εκκρεμότητα.

Μέχρι στιγμής και οι επτά κρατούν τα στόματα τους κλειστά και δεν λένε το παραμικρό για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. Οι τελευταίες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι στα βασανιστήρια σε βάρος του 67χρονου που τελικά οδήγησαν στο θάνατό του συμμετείχαν τουλάχιστον τέσσερα από τα μέλη της σπείρας.

Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η πληροφορία που θέλει τους βασανιστές του 67χρονου να έχουν επισκεφθεί το εστιατόριο του για να γευματίσουν λίγες ώρες πριν εισβάλλουν στο διώροφο όπου έμενε το θύμα τους με τη σύζυγό του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το έχω γράψει πολλές φορές σταματείστε να παίρνετε για δουλειά αλλοδαπούς ανεξαρτήτως εθνικότητος. Μην τους νοικιάζετε σπίτια μόνο έτσι θα είστε εσείς και οι οικογένειές σας κάπως ασφαλής.Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά θανάτων από αλλοδαπούς που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον.Τα πρόσκαιρα χρήματα που κερδίζετε δυστυχώς δεν μπορείτε να τα πάρετε στον άλλο κόσμο όταν σας δολοφονήσουν.

  2. Και ποιός είπαμε οτι είχε προσλάβει αυτά τα καθάρματα στη ταβέρνα του, για να γλυτώσει 10-20 ευρά μεροκάματο αντί να προσλάβει ελληνάκια σερβιτόρια;;;;;

  3. Πολλοί, δυστυχώς ,; Ελληνες επιχειρηματίες-καταστηματάρχες- αγρότες κ.α., πάνε γυρεύοντας,όταν προσλαμβάνουν από τό πουθενά τόν κάθε έν δυνάμει αλλοδαπό-λάθρο δολοφόνο,στίς επιχειρήσεις τους καί όχι ΄Ελληνες τίμιους εργαζομένους!!!

  4. Κοψε φατσες ρεεεεεεεεεεεεεεε!και τιποτα να μην εχουν κανει μονο απο την σκατοφατσα που εχουν πρεπει να τους εκτελέσεις!

  5. σε ποιο σοβαρο κρατος δεν θα ειχαν τελειωσει με αυτα τα παρταλια

  6. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!!
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ,ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΦΡΙΧΤΑ Τ’ΑΤΥΧΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!
    ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΙ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ!!
    ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΜΑΦΙΑ;;;;
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΣΑΣ,ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!!
    ΔΩΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΟΜΩΝΕΙ!!
    ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ,’Η ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ!!
    ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,elΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;;;;

Comments are closed.