Δείτε καρέ-καρέ την εκτέλεση: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! Το Ισλαμικό Κράτος έκοψε τα δύο χέρια «κατασκόπου» και μετά τον αποκεφάλισε (ΕΙΚΟΝΕΣ 18+)

Κοινοποίηση:
isis_main-630x382

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο Αφγανιστάν εκτέλεσαν με ακρωτηριασμό και αποκεφαλισμό έναν άνδρα που κατηγόρησαν ως κατάσκοπο των Πακιστανών.

Την Πέμπτη η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με την εκτέλεση του άνδρα.

Αρχικά τον βλέπουμε να ανακρίνεται από τους τζιχαντιστές.

Στη συνέχεια τον έσυραν σε ένα δάσος και τον έδεσαν σε ένα δέντρο.

Εκεί δύο τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος του έκοψαν συγχρόνως τα χέρια και μετά, ένας τρίτος τζιχαντιστής, του έκοψε το κεφάλι.

Η βάρβαρη εκτέλεση έγινε στις 8 Νοεμβρίου στην επαρχία Νανγαράρ αλλά το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη.

Το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι το θύμα ήταν πράκτορας των υπηρεσιών πληροφοριών του Πακιστάν και εκτελέστηκε με αυτό τον τρόπο επειδή εξαιτίας των πληροφοριών που έδινε βομβαρδίζονταν άμαχοι και παιδιά.

Να σημειωθεί ότι τον καταδικασθέντα σε θάνατο οδήγησε στο σημείο εκτέλεσής του ένα μικρό παιδί που είχε καλυμμένο το πρόσωπο και κουβαλούσε λάβαρο της οργάνωσης.

Δείτε καρέ-καρέ την εκτέλεση:

isis_exe1

isis_exe2

isis_exe3

isis_exe4

isis_exe5

isis_exe6

isis_exe7

isis_exe8

isis_exe9

isis_exe10

isis8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δεν καταλαβαινω την νοοτροπία των τζιχαντιστών,
    τι προσπαθουνε να αποδείξουνε?
    ηλίθιοι άνθρωποι κουτορνίθια ο ΑΛΛΑΧ ΣΑΣ ειναι ο πλανήτης Ήλιος, ηλίθιοι, σκοτώνετε για τον πλανήτη και αφαιρείτε την ψυχή που δεν την βάλατε εσείς στο σώμα παρά ο Κύριος.
    Αλίμονο σας όταν θα έρθει η Οργή του Κυρίου πάνω απο τα κεφάλια των ανθρώπων, δεν θα σας σώσει ούτε ο αλλάχ ούτε οι μιξοπαρθένες του. ούτε ο Μωάμεθ, κάνετε τα ίδια εγκλήματα με αυτά που έκαναν οι Σταυροφόροι για τον Χριστιαισ΄μο,

    τα ίδια και τα ίδια…

  2. Έρχονται και στην Ελλάδα αλληλέγγυοι ελληνόφωνοι…..

Comments are closed.