ΔΑΝΕΛΛΗ ΠΡΟΔΟΤΗ φύγε! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΣΦΟΔΡΕΣ και ΣΚΛΗΡΕΣ αντιδράσεις για τις κατάπτυστες δηλώσεις!(φωτο)

Κοινοποίηση:
macedonia-is-greek

Δείτε τι έγινε στα social media

Screenshot_20180105-203121

Δανέλλης: Θα ψήφιζα πρόταση με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ εξακολουθεί να απασχολεί τον δημόσιο διάλογο. Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης απάντησε πως θα ψήφιζε πρόταση με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

«Βέβαια» απάντησε σε σχετική ερώτηση σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Θέμα 104,6) ο κ. Δανέλλης. Οπως υποστήριξε είναι μία ευκαιρία να λυθεί η διαμάχη, καθώς «επαναπαρουσιάζεται το πακέτο Πινέιρο, που με τόσο άφρονα τρόπο απορρίψαμε το 1992».

macedonia-is-greek danellis708_0

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο με την πρόταση «Δημοκρατία της Μακεδονίας», η κυβέρνηση μπορεί να χάσει τη δεδηλωμένη, λόγω της δήλωσης Καμμένου ο Σπ. Δανέλλης είπε ότι θα ψηφίσει υπέρ μιας τέτοιας ονομασίας, διότι τα εθνικά θέματα μπαίνουν πάνω από όλα.

Μάλιστα επικαλέστηκε τον Λεωνίδα Κύρκο, που είχε ιδρύσει το «μέτωπο λογικής», ο Σπ. Δανέλλης είπε πως «η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική» καθώς «υπήρχαν κατά το Βυζάντιο και σλαβικές περιοχές της Μακεδονίας».

Ο βουλευτής του Ποταμιού υπενθύμισε ότι σε λίγο κλείνουμε 30 χρόνια από τότε που προέκυψε το ζήτημα. «Ελάχιστες χώρες δεν έχουν αναγνωρίσει τη FYROM ως Δημοκρατία της Μακεδονίας. Για σχεδόν 30 χρόνια θεωρούμε ότι κινδυνεύει η Μακεδονία από κάποιους Σλαβομακεδόνες οι οποίοι έτσι ήξερα ότι λέγονται κι έτσι διεκδίκησαν αμέσως μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας». Υποστήριξε ότι «δημιουργήσαμε ένα θέμα, με μεγάλο κόστος, χωρίς κανένα όφελος εκεί που δεν υπήρχε».

Σχολιάζοντας τη νέα γενιά της FYROM, ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε ότι μεγάλωσαν μέσα σε έναν αλυτρωτισμό ο οποίος τους έλεγε ότι η χώρα τους κινδυνεύει από ένα γείτονα που αμφισβητούσε την ύπαρξη και το δικαίωμά τους να υπάρχουν ως μια ανεξάρτητη χώρα. Σύμφωνα με τον κ. Δανέλλη ο αλυτρωτισμός αυτός, της νέας γενιάς οφείλεται «στη λανθασμένη πολιτική την οποία εμείς ακολουθήσαμε, ενώ ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι της ενδοχώρας μας, οικονομικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ο αδωνης ρωταει αν υπαρχει μακεδονικο εθνος .οποτε γιατι να μην παρουν τα σκοπια το ονομα μακεδονια΄και εγω νομιζα οτι μακεδονια ειναι ελλαδα

  2. Αντε ρεεε γα…. Που θελουνε και ονομα Σκοπια ηταν και Σκοπια να μεινη και αυτο τους το αφησαμε γιατι?γιατι εκει φυλαγανε σκοπια ελληνες και εμεινε το ονομα. Αντε κοπριτες.

  3. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να μη περάσει το σχέδιο της προδοσίας.

  4. Το μόνο διαπραγματευτικο μεσο που μας εχει απομεινει, ειναι το βετο που ειχε θεσει ο Καραμανλης τοτε στη Ρουμανια. Ο Τσιπρας ειναι ετοιμος να αρει το βετο, και να καταστρεψει το τελευταιο μας χαρτι. Ειναι για κρεμαλα ο τυπος.

  5. Ντροπη και δυσωδια στην πολιτικη σκηνη της Ελλαδοις δυστηχως.
    Μια λυση εχουμε μονο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ βΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ εΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ
    εΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

  6. Μήπως δεν φταίει μόνον αυτός ο προσκυνημένος, αλλά και όλοι αυτοί που τον ψήφισαν και όλοι όσοι στην συνέχεια τον ανέχονται;;;

    Να του θυμίσουμε ότι κατά τους ιστορικούς χρόνους, δηλ. τα τελευταία 3.000 χρόνια, η Μακεδονία ήταν Ελλάδα και αυτοί οι καταπατητές των εδαφών μας, της Ιστορίας μας και της κοινής λογικής εμφανίσθηκαν πολύ-πολύ αργότερα.

    Επικαλείται ως επιχείρημα της προδοσίας που βρίσκεται σε εξέλιξη τους Βυζαντινούς χρόνους. Να του θυμίσουμε ότι κατά τους Βυζαντινούς χρόνους ο Ελληνικός εθνικός χώρος έφθανε μέχρι τα βάθη της Ανατολίας, μήπως και ξεκινήσει αγώνα για την ανάκτηση των Εθνικών Εδαφών (μεταξύ μας πολύ αμφιβάλλω ότι θα ‘πεί έστω και μία λέξη γι’ αυτό).

    Υπενθυμίζω στους εντολοδόχους του “μετώπου της λογικής” ότι η οικογένειά μου έζησε ΤΡΕΙΣ ξεριζωμούς από τις ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, δεν θα επιτρέψω με την ανοχή μου και τέταρτο ξεριζωμό και σε όποιον αρέσει…

    Η γή της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι ποτισμένη με ιδρώτα και αίμα ΕΛΛΗΝΩΝ επί 3.000 χρόνια και δεν θα την ξεπουλήσουν κάποιοι προσκυνημένοι με το έωλο άλλοθι της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

    Τα αργύρια του “μετώπου της λογικής” μπορεί να είναι πολλά, η ΠΑΤΡΙΔΑ όμως είναι πάνω από όλα και από όλους.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  7. Ο καθε βλακας λεει της μπουρδες του. Η μακεδονια εινε μια και εινε ΕΛΛΗΝΙΚΗ…. Αυτοι οι καραγκιοζηδες δεν εχουν κανενα δικεωμα μονοι τος να αποφασιζουν για τα 11 εκατ. Ελληνες και ενοω τους βουλευτες πρεπη να γινη δημοψηφησμα.

  8. ΡΕ …..ΕΛΛΗΝΑ ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΜΩ ΤΑ GREEKLISH SOY ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

  9. Η Μακεδονία δεν είναι μόνο…..ή Αγάπη μόνο ρε αρχιδάκι που υπογράφεις έτσι….πόσο καιρό έχεις να κάνεις μπάνιο ρε βρωμιάρη….η μπόχα σου έφτασε μέχρι εδώ ρε σκουλήκι της Γαίας.. .Διάβασε λίγο ιστορία ρε στριγγάκια….και πλύνε και το μαλλί σου ρε κόπανε……και μόλις τελειώσεις πέρασε και τον εαυτό σου από πριονοκορδέλα ρε κέρατά.. ..Υ.Γ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ….ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ….για να σε προλάβω ρε αγράμματε….άντε στο διάολο λακέ….

  10. OLOUS TOUS PRODOTES PIASIMO KE KREMASMA, KANIS MA KANIS POLITIKOS DEN EHI TO DIKEOMA NA PARADOSI TO ONOMA MAKEDONIA,TO ONOMA MAKEDONIA DEN TO KERDISANE I POLITIKI SE LAHIO, AFTO TO EULOGIMENO ONOMA ANIKI STON MAKEDONIKO ELLINIKO LAO, MONO O LAOS ME DIMOPSIFISMA MBORI NA APOFASI KE KANIS ALOS EKTOS TOU ELLINIKOU LAOU!!!
    PARAHORISI ONOMATOS ITE EDAFOUS, AFSTIRA APAGOREBETE NA PSIFIZETE APO BOULEFTES KE KIBERNISIS, „PROTA GINETE DIMOPSIFISMA KE STIN SINEHIA APOFASIZI I BOULI +KIBERNISI“, KATHE ALI KINISI INE PARANOMI KE TIMORITE PINIKA SE IDIKO STRATIOTIKO DIKASTIRIO ,TO ANOTATO DIKASTIRIO TIS ELLADOS OS FILAKAS TOU SINTAGMATOS, PREPI NA STLOUN AMESOS „BETO“ STIN KIBERNISI KE STON PROEDRO TIS ELLINIKIS DIMOKRATIAS !!!
    TO KSANALEO, I KIBERNONTES DIAPRATOUN , ESHATI ETHNIKI PRODOSIA, KE ENA TETIOU IDOUS PRODOSIA TIMORITE PINIKA ,ME ISOBIA ITE ME TO THANATO !!!
    AN AFTI I PRODOSIA SINEBENE SE ALO KRATOS, IDI OLOUS TOUS PRODOTES THA TOUS IHE MAZEPSI O STRATOS !!!
    KALO TO ANOTATO DIKASTIRIO KE TON ELLINIKO STRATO NA EPEMBOUN ME BETO !!!
    KANENA KSENO KRATOS ITE PROSOPO EHI TO DIKEOMA NA BIAZI ENAN OLOKLIRO LAO GIA NA PARADOSI TO ONOMA MAKEDONIA, TIN ISTORIA TOU, TIS AKSIES TOU, MIA SINEHIS BIA , SIMENI STO MELON TON EKSAFANISMO TIS ELLINIKIS MAKEDONIAS,EKSAFANISI TOU ELLINIKOU MAKEDONIKOU LAOU, O LAOS KINDINEBI, GIAFTON TON SOBARO STRATIGGIKO LOGO , TO ANOTATO DIKASTIRIO TIS DIMOKRATIAS TIS ELLADOS MAZI ME TON ELLINIKO STRATO IPOHREONONTE NA STILOUN BETO GIA TIN PARADOSI TOU ONOMATOS MAKEDONIAS , STIN ELLINIKI KIBERNISI KE STON PROEDRO TIS ELLINIKIS DIMOKRATIAS !!!
    ((( KALO TIN SEBASTI EBRAIKI KINOTITA TIS ELLADOS KE TOUS AKSIOTIMOUS SEBASTOUS RABBINOUS, SKLIRA AFSTIRA NA ANTISTATHOUN , DINATI ANTISTASI… , AKSIOTIMI ELLINES EBREI+IOUDEI, SE KAMIA PERIPTOSI NA MIN EPITREPSETE NA PARADOTHI TO ONOMA MAKEDONIAS STOUS SKOPIANOUS, EPIKINONISTE ME TON SEBASTO PROEDRO TOU ISRAEL TON KYRIO BENJAMIN NETANJAHU , NA EPIKINONISI ME TON KYRIONIMITS STIN AMERIKI NA STAMATISI NA AKIROTHI AFTI I APARADEKTI ESHRI PROSIA KE EPIKINDENI SINFONIA PARADOSI TOU ONOMA MAKEDONIAS STA SKOPIA, MONO TO ISRAEL MBORI NA KATALABI TI SIMENI PRODOSIA PARADOSI ONOMATOS , TO ISRAEL KATHIMERINOS NIOTHI STA SPLAHNATOU TIN PRODOSIA ONOMATOS, ADERFIA MOU, SAS IKETEBO , ENERGISTE DINATA OPOS DIPOTE PREPI NA SOSOUME TIN ELLINIKI MAKEDONIA …!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ADERFIA MOU , PEDIA MOU, O PANTODINAMOS THEOS /THEANTHROPOS NA INE PANTA MAZI SAS …

  11. Μια χαρά τα λέει, έπρεπε να περάσουν κοντά 30 χρόνια για να γίνουν πράξη όσα λίγοι παλεύαμε συνειδητά και παλεύουμε ακόμα. Η Μακεδονία ΔΕΝ είναι μόνο ελληνική, πάρτε το χαμπάρι ανιστόρητα φασιστάκια.

    1. Γεωγραφικά δεν είναι μόνο ελληνική. Αν θέλαν μόνο γεωγραφικό προσδιορισμό δε νομίζω να ενοχλούσε κάποιον. Το θέμα είναι ότι θεωρούν ότι Μ.Αλέξανδρος μιλούσε σέρβικα ( ενω οι Σλάβοι εμφανίστηκαν τον 6ο αιώνα), αν δείς την σημαία τους είναι το σήμα της Βεργίνας, έχουν γεμίσει την χώρα τους με χάρτες που δείχνουν ελληνικά εδάφη προσαρτημένα στην χώρα τους, το όνομα θα το χρησιμοποιήσουν για διεκδικήσεις μετά. Μιλάμε για μια χώρα που το 35% είναι Αλβανοί με πολλούς Τούρκους και αθίγγανους και αρκετούς Έλληνες.Όχι φίλε μου δεν έχεις δίκιο και εγώ αριστερά ψήφισα αλλά δεν είμαι ψευτοκουλτουριάρης και διεθνιστούλης.

    2. Δηλαδη εσεις (?) παλευετε συνειδητα , ναγινουν τα σκοπια Μακεδονια,η Ηπειρος μερος της μεγαλης Αλβανιας,η Θρακη και μερικα νησια Τουρκικα. Ρε κοψτε αυτα που ρουφατε σας εκαναν το μυαλο νιανια !!!

    3. ελα να σου μαθουμε ιστορια αριστερο σκουπιδι

  12. Κουτος ανιστοριτος σιχαμενοι δρόμο αλήτες προδότες το δικό σας όνομα βρε να πουλήσετε πουλημένα κορμιά .

  13. Ποιος ξερει αυτο το ουφο.προσωπικα πρωτη φορα ακουω οτι υπαρχει.

  14. Αχυρόμυαλε ανιστόριτε εαμοβούλγαρε μισέλληνα, αν οι Αλβανοσλάβοι θέλουν να έλκουν την καταγωγή από την αρχαιότητα, πρέπει να γνωρίζεις ότι η περιοχή που θέλουν να την ονομάσουν Μακεδονία ,ονομαζόταν Παιονία.
    Ας πάρουν το όνομα αυτό και να μας αφήσουν ησύχους.
    Τ΄ακούς Αλέκο
    ΑΡΚΑΣ ΝΑΥΠΛΙΕΥΣ

  15. Κοπροσκυλο Δανελλη, ζεις εδω και πολυ καιρο με τα χρηματα του Ελληνα, τον οποιο δε σεβεσαι στο ελαχιστο. Βρομοπασοκε που μυριστηκες την ψωλια του 4% και μεταπηδησες στο συριζα

Comments are closed.