Δήλωση ΚΡΑΣΟΚΑΝΑΤΑ Κουβέλη για την 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967! Μπαρμπά – Φώτη ΜΟΚΟ! Ούτε μια θριξ από τους γεννετήσιους αδένες των ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ δεν είναι η διάτρητη ΠΟΛΙΤΙΚΗ σου ΥΠΟΣΤΑΣΗ!

Κοινοποίηση:
koubelis

«Η μαύρη επέτειος του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 επαναφέρει, μετά από 51 χρόνια, στη μνήμη γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, αναπόσπαστο κομμάτι του λαού, είναι αφοσιωμένες στην αποστολή τους και αποτελούν εγγύηση για την ειρήνη, την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

Τιμάμε τις θυσίες των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα, εντείνοντας τις προσπάθειες για να βγει η χώρα από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων, αγωνιζόμενοι παράλληλα για την υπεράσπιση και διεύρυνση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Ο ελληνικός λαός διδάσκεται από την ιστορία του και δεν ξεχνά. Η διάσωση της ιστορικής μνήμης δεν είναι απλώς χρέος όλων μας αλλά και φωτεινός φάρος στην πορεία της χώρας και του λαού μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΛΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ!!!!! ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1974 ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΥΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.Κ

    1. ας ελπισουμε πως οι επομενοι να μην κανουν λαθη .. ρε καθολου αξιοπρεπια..εγλυψε τις πετσες των τσιπουρα-συχαμενου φτουσας ξεφτιλες μογκολοι -ερπετα κακομοιρηδες φτυνοι γυμνοσαλιαγκες ..

  3. παπου εκεινη την εποχη δεν ειστε ικανοι να την σχολιαζετε ειστε προδοτικα στοιχεια της χωρας ουτε στο νυχακι δεν τους μοιαζετε και εσεις μιλατε για δημοκρατια και μαλακιες αληθεια που την ειδατε εσεις την δημοκρατια????? δεν πατε καλα εσεις φερατε την δημοκρατικη αρπαχτη των χρηματων του λαου και εχετε θρασος να μιλατε και απο πανω αντε στο καβουκι σου και εσυ και οι αλλοι ομοιοι σου μην μας τρελλανεις κιολας εκατο φορες επταετια λαμογια της πολιτικης κλεψιας

Comments are closed.