Γ.Μπουτάρης: «Από συντηρητική και εθνικοπατριωτική η Θεσσαλονίκη, κατέληξε να πάρει το Euro Gay Pride του 2020» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
boutaris3023d5faa55e92f7e98f148da3fafea9_XL

Τα Σκόπια…Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη η πρωτεύουσα των ομοφυλοφίλων! Αυτό είναι το όραμα του Δημάρχου! Να τον χαίρεστε!

Γράφει ο (( Λ ))

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, συνιστά πρόοδο η απεμπόληση του εθνικού πατριωτικού συναισθήματος των πολιτών της Θεσσαλονίκης, (για να δώσουμε και το όνομα στα Σκόπια). Επίσης είναι πρόοδος η διοργάνωση Gay Pride! Πραγματικά έχει χαθεί η λογική πια! Είναι τόσο εξόφθαλμες οι προσπάθειες όσων επιθυμούν να αποδομήσουν τα εθνικά και κοινωνικά μας χαρακτηριστικά για χάρη της παγκοσμιοποίησης που πρέπει να αφυπνισθούμε άμεσα.

Ο ίδιος τόνισε συγκεκριμένα στο video που ακολουθεί:

«Ήταν μια πόλη απομονωμένη, συντηρητική, ήτανε μίζερη, ήτανε εθνικοπατριωτική, όλα αυτά τα σχετικά και τελικά κατέληξε να πάρει την διοργάνωση του European Gay Pride του 2020».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. AXAXAXAXXAXA Mπουταρη .. για δοκιμασε λιγο τα ροζ … Ισως και να σου πανε αχαχαχαχαχαχα

  2. Η Θεσσαλονικη μας το παιζει εδω και χρονια προοδευτικη …. Αυτα που κανει ο μπουταρης ειναι με τις ευλογιες των κατοικων, αυτος δεν βγηκε μονος του εκει να κανει οτι κανει!! Καποιοι τον ψηφισαν. Και με το συμπαθειο αλλα μια ζωη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας…τι ειναι αυτα που διαβαζω..πατριωτικη λεει και συντηρητικη θεσσαλονικη . ναι το αλλο με τον τοτο ειναι καλυτερο…καλα αυτος που γραφει το αρθρο εχει παει ποτε του στη θεσσαλονικη?? Η πρωτευουσα της πουτανιας ειναι, οι γυναικες το μυαλο το εχουν μονο πως θα βαφτουν να στολιστουν( ναι το ξερω και οι αλλες γυναικες στολιζονται , αλλα εκει το εχουν παει τελειως αλλου….) για να πανε στα μπουζουκια και στα κλαμπ και οι αντρες κοιτανε μονο πως θα πηδηξουν!!!

  3. Καλέ very λάτσα ! Θα περιμένουμε να αβέλει με σικ το πούλμαν της χαράς !

  4. Ελεεινο σιχαμα αει στα τσακιδια,σκουλικι

  5. Με άλλα λόγια, από μία σχετική σοβαρότητα και υπευθυνότητα που χαρακτήριζε τους δημότες της Θεσσαλονίκης, τελικά σύντομα αυτοί βλαχοποιήθηκαν και μετατράπηκαν σε αγράμματα ανόητα καρακιτσαριά, τύπου eurovision. Αντιπροσωπευτικός φυσικά και είναι ο κρασοκανάτας γιδοβοσκός δήμαρχος.

Comments are closed.