Γυμνόστηθες FEMEN διαμαρτύρονται για την Ουκρανία και τον Πούτιν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
200030000

Στόχος διαμαρτυρίας της γνωστής φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN έγινε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η κίνητοποίησή τους έγινε έξω από το Ντουόμο στο Μιλάνο όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ασίας.

«Σταματήστε να αγνοείτε την αιματοχυσία στην Ουκρανία», ήταν ένα από τα συνθήματα που έγραψαν στα γυμνά στήθη τους οι ακτιβίστριες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σιωνιστική ομάδα λεσβιών που νομίζουν ότι βγάζοντας τα πετσιά τους έξω θα τραβήξουν την προσοχή. Οι Ουκρανοί αντάρτες αυτά τα καλά παιδιά που σκότωσαν αμάχους Έλληνες στην Μαριούπολη και στείλανε κεφάλια εφήβων Ρώσων στους γονείς τους με κούριερ. Ο Πούτιν είναι κορυφή και αυτές είναι για φτύσιμο. Την αιματοχυσία βλέπουμε ποιοί την κάνουν και δεν πρόκειται να διαστρεβλώσουν την αλήθεια ακόμα και αν τα βγάλουν όλα.

  2. γιατι βρωμιάρες και ελεεινες δεν διαμαρτύρεστε και για τις γυναικες που οι τζιχαντιστες σφαζουν,βιαζουν και πουλανε σαν δουλες σε ανωμαλους? για τα τοσα παιδακια που σφαζουν ανηλεως τα κτηνη?
    Πορνες της ΝΤ.

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πάνε να τα κάνουν αυτά ΜΕΣΑ στη ΜΟΣΧΑ (π.χ.)… 😀

  4. ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ 3 ΕΙΝΑΙ….. ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ….

    Η CIA ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ……..ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ……ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ….ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΙΤΣΕΣ……

  5. οι φεμεν του σορος υπέρ τους νεοναζί υπέρ των αμερικάνων..τράβατε να πολεμησετε με τις γυναικες στην σύρια αμα εχετε Κοτζιά.

Comments are closed.