Γνήσιος προδότης ο ΓΑΠ: Προκαλεί και αναγνωρίζει τα κατεχόμενα ως … κράτος!

Κοινοποίηση:
bda216f6e5bcb1dbe8f996b5d9fe4af7_L

Πρόκληση εκ των έσω μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την κίνηση του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος κατά τη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Νέα Υόρκη, προσεκάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και “πρωθυπουργό” του ψευδοκράτους, Μουσταφά Ακιντζί.

 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Ακιντζί δέχθηκε προσωπική πρόσκληση από τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και όχι από το όμορο κόμμα στην Τουρκία, ούτε από κάποια χώρα που πρόσκειται φιλικά προς την Τουρκία! Την πρόσκληση και την συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζι με tweet από τον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατιας Βορείας Κυπρου» κάνοντας ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου.

Μάλιστα, τουρκοκυπριακές πηγές ανέφεραν ότι ο Ακιντζί μίλησε για…το Κυπριακό και τα διεθνή προβλήματα! Την πρόσκληση αυτή εκμεταλλέυτηκαν και οι τουρκικές εφημερίδες που μίλησαν για μοναδική ευκαιρία, όπου ο Ακιντζί μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και άλλες προσωπικότητες να αραδιάσει την δική του επιχειρηματολογία για το Κυπριακό και να μείνουν έτσι αναπάντητες οι απόπειρες για να φορτωθεί η Αθήνα και η Λευκωσία την ευθύνη για το αδιέξοδο στο Κραν Μοντανα.

Σφοδρή ήταν η επίθεση από τα κόμματα της Κύπρου, με το ΕΔΕΚ να αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Είναι με μεγάλη δυσαρέσκεια και απογοήτευση που για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κ. Γεώργιος Παπανδρέου, λειτούργησε αντιδεοντολογικά και αντίθετα με τις καταστατικές διατάξεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Συγκεκριμένα, ενώ από τον Ιούνιο του 2015 αρνείται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ για συζήτηση διμερών θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, αποδέχθηκε κατά τρόπο παράτυπο τη συμμετοχή δύο τουρκοκυπριακών κομμάτων στη Σοσιαλιστή Διεθνή και τώρα, αποκορύφωμα, η πρόσκληση προς τον κατοχικό ηγέτη, κ. Ακιντζί, για να συμμετάσχει στις εργασίες της εν λόγω οργάνωσης. Λόγω του πιο πάνω αλλά και σωρείας παρατυπιών από πλευράς προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, η ΕΔΕΚ μελετά σοβαρά τη στάση την οποία θα τηρήσει τόσο έναντι της οργάνωσης αλλά πολύ περισσότερο έναντι του προέδρου της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. KΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ DNA ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ? ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ? ΗΜΑΡΤΟΝ……. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ,,,,,,,,,,,,ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ……..ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ…….

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ…ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!!! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ…Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

  3. Γνήσιο προδότες και τα πασοκοψηφοφόρια του ΓΑΠ ή όχι ;;;;;;

  4. Όταν μια χώρα δεν έχει δικαιοσύνη, τότε είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπουρδέλο. Έτσι είναι και η πατρίδα μας, είτε το θέλουμε ούτε όχι. Αλλιώς ο συγκεκριμένος “κύριος??!!” θα είχε προ πολλού απελαθει, με δικά μας (πολύ ευχρίστως), έξοδα και θα ήταν ανεπιθύμητος δια παντός. Αλλά βλέπεται είναι εβραίοΑμερικανόΠολωνός.

Comments are closed.