ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
2370158

Εμπρηστική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε επιχείρηση που διατηρεί στο Koλωνάκι η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Οι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από δύο γκαζάκια και στη συνέχεια τον πυροδότησαν.

Από τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

mareva-gkazakia-dyo

mareva-gkazakia-ena

Μητσοτάκης: Η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί από τα υπόγεια του Μαξίμου

Με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του Μαρέβας. «Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνα τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν εμένα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

«Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό…»

Ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν από λίγα λεπτά σχολιάζοντας την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό… Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;». Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει άλλη σύζυγος πολιτικού στην νεώτερα ιστορία που να έχει στοχοποιηθεί όσο η Μαρέβα Μητσοτάκη».Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση καθώς όπως είπε βλέπουν ποιον δεν συμπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια του επιτίθενται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν αυτοί που φαίνονται στο βίντεο ως οι φερόμενοι δράστες, δεν είναι άτομα της ΟΝΝΕΔ-εμένα να με κρεμάσετε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Όποιος γνωρίζει το παρελθόν της ΟΝΝΕΔ μπορεί να καταλάβει εύκολα τι εννοώ.

Comments are closed.