Γκάφα του πρόεδρου της Αλβανίας: Μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με το… Πάσχα! Ζητούν την παραίτησή του μετά από αυτό! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
albania_proedros

Μόνο ως γκάφα μπορεί να χαρακτηρίσει κάνεις το «Χριστουγεννιάτικο» μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι, στο οποίο φαίνεται να τα έχει λίγο… χαμένα.Στο χαιρετισμό που απευθύνει προς τους Χριστιανούς της χώρας ο Αλβανός Πρόεδρος στέλνει εγκάρδιες ευχές για την «ιερή ημέρα της Αναστάσεως», μπερδεύοντας έτσι την γέννηση του Χριστού (Χριστούγεννα) στη Ναζαρέτ, με την ημέρα της Αναστάσεώς Του τρεις ημέρες μετά το θάνατό Του στο σταυρό (ΠΑΣΧΑ).

Σαν να μην έφτανε αυτό στο μήνυμά του επισημαίνει πως «τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της Ανάστασης» αποδεικνύοντας έτσι πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την σημαντική αυτή γιορτή του Χριστιανισμού.

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Αλβανία με τα ΜΜΕ να χαρακτηρίζουν «βλακεία» την γκάφα του Προέδρου Νισάνι.

Μάλιστα υπήρξαν αρκετές δηλώσεις από πολιτικούς και διανοούμενους της χώρας οι οποίοι τον καλούν να παραιτηθεί.

Η είδηση έχει αναδημοσιευθεί και σε αρκετά διεθνή ΜΜΕ, τα οποία σχολιάζουν με σαρκαστικό τρόπο τις δηλώσεις Νισάνι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ & ΑΣΤΥΧΙΩΤΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΑΙΔΙΑ κ.λ.π.

    1. χαχαχα ειδαμε και τη δικη σου παιδεια, μαθε ορθογραφια ρε αστοιχειωτε.

      1. Καλά τα λες αλλά και εσύ βάζε κανέναν τόνο πριν κράξεις τους άλλους….

        1. Φιλε τονους δε βαζω για συντομια, βλεπεις ομως ο αλλος βριζει εναν ολοκληρο λαο ως αστοιχειωτους, ενω ο ιδιος σε μια μικρη φραση κανει 50 ορθογραφικα… Τα αγραμματα πιθηκια της χρισης λοβοτομης δε ξερουν ουτε τον εθνικο υμνο, παρολ αυτα ονειρευονται και εξουσια!!

  2. Οι Αλβανοί παιδιά δεν έχουν καμμία επαφή με την πνευματικότητα ούτε με τις γιορτές, ούτε με τις τελετές.
    Ο άνθρωπος είπε κάτι τυπικό για θέμα που δεν ξέρει.
    Τα Χριστούγεννα τα γιορτάζουν επειδή το κάνουν οι άλλοι. Δεν ξέρουν τι είναι. Αν ρωτήσεις Αλβανό τι γιορτάζουμε τα χριστούγεννα δεν ξέρει να σου πει ακριβώς τι εορτάζεται. Είναι το τραπέζι με τα φαγητά. Τίποτε άλλο!
    Δεν τα είχαν, κι ό,τι είχαν τους το ξερίζωσε με βία το καθεστώς του Χότζα.
    Έχει ακούσει κάτι για ανάσταση, κι αυτός χωρίς να ξέρει τι είναι πιθηκίζει την εξωτερική εμφάνιση χωρίς να ξέρει γιατί και είπε μια μαλακία για να πει κάτι “σχετικό” επειδή έπρεπε να πει. Αλλά ο άνθρωπος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    Κι αυτό φάνηκε.

    Ξέρετε τι λένε γάμο οι Αλβανοί; Το γλέντι του γάμου!
    Αυτό νομίζουν ότι είναι ο γάμος! Όχι η τελετή! Πάνε στο δημαρχείο και λένε θέλουμε να μας γράψεις ως συζύγους και μετά πάνε στον “γάμο”! Δεν έχουν καταλάβει τίποτα οι άνθρωποι.
    Δεν έχουν τελετές ούτε γιορτές και δεν καταλαβαίνουν, απλώς μιμούνται για να μοιάζουν περισσότερο με τους άλλους.
    Ξέρω άτομο που έχει βαφτίσει τα παιδιά του, κι ενώ τα βάφτισε και τους έδωσε χριστιανικά ονόματα τα φωνάζει με άλλα ονόματα. Πχ ο γιος βαφτίστηκε Στέφανος αλλά τον φωνάζει με ένα όνομα νομίζο Σεϊμίρ…
    Μην ασχολείστε ούτε να τους βαφτίσετε ούτε τίποτα γιατί δεν έχουν κανένα υπόβαθρο, ούτε να μάθουν ούτε να καταλάβουν κι ούτε θέλουν ούτε τους ενδιαφέρει. Το κάνουν μόνο και μόνο για το κέρδος που μπορούν να αποκομίσουν.

    1. den mas xezeis Sofia kai merikoi alloi edw! Nomizete oti oloi oi alvanoi einai zwa kai ksexnate oti sta gonidia sas yparxoun oloklhra tmhmata DNA apo thn Alvania. Ma ti Xristugenna kai makakies lete, afou einai paganistikh giorth kai o proedros ws filos tou Berisha vevaiws einai hlithios, afou polloi edw einai atheoi kai sta papoutsia tous peri evraikwn Pasxwn kai Xrhstougennwn.

Comments are closed.