Για 200 ευρώ ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου 100χρονος ηλικιωμένος στην Καλλιθέα- «Μόνο αυτά έχουμε» έλεγε στους ληστές η σύζυγος!

Κοινοποίηση:
καλλιθεα

Τραγική κατάληξη είχε η ληστεία σε βάρος ενός υπερήλικα στην Καλλιθέα, τον οποίο οι αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, για έναν άνδρα 99 ετών, ο οποίος από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι δράστες, τραυματίστηκε τόσο σοβαρά, ώστε χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τζάννειο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο άνδρας τελικώς υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ οι κακοποιοί άρπαξαν από το σπίτι του περίπου 200 ευρώ.

Όπως μεταφέρουν αστυνομικές πήγες, οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τον υπερήλικα σε μια καρέκλα, του φώναζαν να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα, ενώ παράλληλα έψαχναν όλο το σπίτι.

Τραγική φιγούρα ήταν και η σύζυγος του υπερήλικα, η οποία εκλιπαρούσε τους κακοποιούς να τους λυπηθούν, λέγοντας τους ότι δεν είχαν άλλα χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο τα 200 ευρώ, που είχαν ήδη πάρει στα χέρια τους οι ληστές.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να κατορθώσουν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών απο τις περιγραφή που θα τους δώσει η ηλικιωμένη γυναίκα του θύματος, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .

  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ …. ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΤΑΧΑ ΜΟΥ-, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ , ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ – ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΩ ΕΓΩ KAI ME ΦΡΟΥΡΟΥΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΘΥΜΙΖΕΙ),ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@Μ@Θ@ΥΝΕ . ΕΤΣΙ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟ;- ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ;

  3. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΜΕ – ΠΛΟΥΣΙΟΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

  4. ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ . ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η.

  5. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ( ΕΜΜΕΣΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ),ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,- ΜΜΕ , – ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ-ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΕΝΩ Η ΑΝΩ “ΦΑΡΑ” ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ,- ΜΜΕ , – ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ …ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ……….. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    YΠAITIOI = ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ “ΜΑΘΑΙΝΕΙ ” ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΙΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ – ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙΑ – ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ” ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ”…

  6. ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΡΟΥΡΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ,ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ -ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ -ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

  7. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ———-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΜΜΕ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ——- , ΣΑΣ ΦΡΟΥΡΟΥΝ _(ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ), ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ , ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ .

Comments are closed.