Γιατί εμφανίστηκε σαν άβαφη “καθαρίστρια” η Ρένα Δούρου;

Κοινοποίηση:
20864514_10213857272090924_491870392_n-720x460

Διευκρινίζουμε εξαρχής ότι ο τίτλος μας δεν υποτιμά διόλου το τίμιο και αξιοπρεπέστατο επάγγελμα των καθαριστριών.

Ξαφνικά, χθες το απόγευμα, η Ρένα Δούρου εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το πουθενά, σε ζωντανή μετάδοση από την καμένη Αττική γη!

Και μάλιστα, με αμφίεση πιο πρόχειρη και από αυτή που πιθανώς έχει εντός του σπιτιού της!

Εντελώς άβαφη, αναμαλλιασμένη, ψυχολογικά καταρρακωμένη κλπ κλπ…

Και βέβαια, με ύφος επικριτικό και αυστηρό έναντι σε όσους είχαν ασκήσει κριτική σχετικά με τις αδικαιολόγητες παραλήψεις και την απουσία τόσο τη δική της όσο και του Πρωθυπουργού.

Αντί λοιπόν να απολογηθεί η κ. Δούρου η οποία αγνοούνταν για μιάμιση μέρα, εμφανίστηκε ως άλλη “καθαρίστρια”, προκειμένου να μας πείσει για το Δράμα που περνά… κουνώντας μας και το δάχτυλο!

Εμείς προτείνουμε στην τέως στενή συνεργάτιδα του Άκη Τσοχατζόπουλου, να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη, τόσο για την απουσία της από τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών που συντελέστηκε στην Αττική, όσο και για την παρωδία που μας προσέφερε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ!

24wro.com.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θα έρθει η μέρα(και είναι κοντά αυτή),μωρή ξεκούδουνη,που θα παρακαλάς να σε κυνηγάνε 100 Πακιστανοί να σε “χαϊδέψουν”,παρά να σε κυνηγάνε αγανακτισμένοι Έλληνες..

  2. Το ” Αξιωμα “, που κατεχει, ειναι Προιον Νοθειας. Οπως και των υπολοιπων, δημαρχισκων. Το φωναζω, το εχω Καταγγειλει, αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν εισακουγομαι. Τα Στοιχεια υπαρχουν. Μονον που ειναι Εξειδικευμενα. Ως εκ τουτου, μη κατανοητα, για την πλειοψηφια, των Πολιτων.

Comments are closed.