Γιατί έκανε ο Τραμπ την Ιβάνκα να κλαίει; (βίντεο)

Κοινοποίηση:
ιβανκα

Η σχέση τους δείχνει ακλόνητη, στηρίζουν ο ένας τον άλλο και αλληλοεπηρεάζονται. Υπάρχουν, ωστόσο, και στιγμές ρήξης, αναφέρουν οι New York Times και αποκαλύπτουν.

Η Ιβάνκα Τραμπ ξέσπασε σε κλάματα, όταν ο πατέρας της αρνήθηκε να ζητήσει ξεκάθαρη συγνώμη για τα σχόλιά του ότι μπορούσε «να χουφτώνει τις γυναίκες» στα απόκρυφά της απλώς και μόνον επειδή ήταν διάσημος, υποστηρίζει δημοσίευμα των Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο στον ουρανοξύστη του μεγιστάνα ακινήτων στο Μανχάταν, ένα μήνα πριν την απρόσμενη νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος ετοιμαζόταν για ένα ντιμπέιτ όταν μπήκε μέσα στην αίθουσα ένας συνεργάτης του και του είπε ότι η Washington Post ετοιμαζόταν να δημοσιεύσει ένα άρθορ που υποστήριζε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κόμπαζε ότι χούφτωνε γυναίκες στα απόκρυφά τους «γιατί ήταν διάσημος και μπορούσε».

Καθώς η Ιβάνκα πήγαινε μαζί με άλλους να ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο του επεισοδίου, ο πατέρας της επέμενε ότι από την περιγραφή των σχολίων δεν πρέπει να ήταν αυτός που είπε τέτοια πράγματα.
Όταν το ηχητικό απόσπασμα απέδειξε ότι έκανε λάθος, ο Τραμπ συμφώνησε μουτρωμένος να πει ότι λυπόταν αν προσέβαλε κάποιον. Οι σύμβουλοί του τον προειδοποίησαν ότι αυτό δεν θα ήταν αρκετό. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ιβάνκα προσπάθησε επανειλημμένα να τον πείσει ότι θα πρέπει να ζητήσει πλήρη συγνώμη, αλλά εκείνος ήταν αμετάπειστος.

Επικαλούμενοι αρκετούς ανθρώπους, που ήταν παρόντες στο συμβάν, οι New York Times λένε ότι «τα μάτια της πλημμύρισαν δάκρυα, το πρόσωπό της κοκκίνισε κι εκείνη βγήκε τρέχοντας έξω απογοητευμένη.»

Ο Τραμπ τελικά ζήτησε μ’ ένα βίντεο συγγνώμη για το περιστατικό που έγινε το 2005.

«Ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλειος, ούτε προσποιήθηκα κάτι τέτοιο», ανέφερε στο βίντεο. «Έχω πει κι έχω κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνω, και σ’ αυτά συγκαταλέγονται κι οι κουβέντες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα σ’ ένα βίντεο που χρονολογείται πάνω από δέκα χρόνια… Τις είπα, ήταν λάθος και ζητώ συγνώμη.»


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αφηστε τον να εκφραζεται αληθινα…!!!! Ολοι ξερουμε οτι ετσι ειναι η ζωη….
    Απο την μια θελουν την αληθεια και απο την αλλη , αν καποιος μιλησει ειλικρινα του επιβαλλουν να ζητησει συγνωμη.

Comments are closed.