ΓΕΡΟΝΤΑΣ εν ζωή Αποκαλύπτει και Προειδοποιεί «Εισερχόμαστε σε Δύσκολες Εποχές-Στα Σημεία από τις 14 Μαΐου 1948» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
moula

Πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης 3-10-2017:Απο 14 Μαΐου 1948 είμαστε στα Σημεία των καιρών…

Πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Απο 14 Μαΐου 1948 είμαστε στα Σημεία των καιρών, και στην τελική ευθεία για τον Αντιχριστο,το σφραγισμα, και τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι κοροιδα που υπαρχουν και πιστευουν ανθρωπους που λενε σκοπιμως ψεμματα για να βγαλουν λεφτα. Ο συγκεκριμενος ειναι γνωστος γκεουλας (θυμιζω τις συνομιλιες σπυρου καρατζαφερη για τον καλονο λαικο). Ημαρτον

    1. αχαχαχαχαχα μας κοροϊδευεις ετσι??? δεν παιζει να εισαι τοσο στοκος !

  2. Η Ναζαρέτ ήταν πόλη ελληνική και ζούσαν εκεί έλληνες κρίτες φιλισταίοι, ουδείς ευραίος υπήρχε εκεί, άλλωστε ναζοραιος ειναι εβρα’ική λεξη και θα πεί ¨¨ξένος΄¨. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήταν Έλλην γι΄αυτό τον λόγο κυρίος βάλλεται απο τις σατανικές δυνάμεις η Ελλάς ενοοίτε….! και ο νοών νοήτο!!!

  3. Η Ναζαρέτ ήταν πόλη ελληνική και ζούσαν εκεί έλληνες κρίτες φιλισταίοι, ουδείς ευραίος υπήρχε εκεί, άλλωστε ναζοραιος ειναι εβρα’ική λεξη και θα πεί ¨¨ξένος΄¨. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήταν Έλλην γι΄αυτό τον λόγο κυρίος βάλλεται απο τις σατανικές δυνάμεις….! και ο νοών νοήτο!!!

Comments are closed.