Γελάνε και τα τσιμέντα στη Βουλγαρία με την τρισάθλια εμφάνιση Τσίπρα

Κοινοποίηση:
DLOTxyCWAAAK8nx

ΣΗΜ. ΑΥΤΟ το περίεργο πολιτικό χαζοχαρούμενο, άχαρο πλασματάκι αριστερά,

που χαζογελάει άγαρμπα σαν χάχας, είναι ο “ΗΓΕΤΗΣ” της Ελλάδας μας ε;
ΑΛΕΞ. ΤΣΙΠ
ΓΙΑΤΙ Θεέ μου ΤΕΤΟΙΟ χάλι;…

1η συνεδρίαση στη Βουλγαρία-Ελλάδα-Σερβία-Ρουμανία σε κοινή συνεδρίαση συζήτηση των Βαλκανίων, για έργα υποδομής, (@eu2018bg,) και θέματα ασφάλειας .

skeftomasteellhnika.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μια χαρα γιαβρι ειναι ο Αλεξάκης…τι σας νιαζει εσάς ρε το ντύσιμο του??

  2. ΤΟΥΣ ΨΑΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΜΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΑΓΡΑΒΑΤΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΑΚΗΔΕΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΖΗΛΟΦΘΟΝΑ ΤΟ…ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ…ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ…ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ…ΣΟΒΑΡΟΙ!!!

  3. ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ, ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΙΚΑΡΕΙ Κ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΞΑΝΑ…..ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΜΠΟΙ ΕΕΕΕ;;;;; ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΧΟΜΠΙΤ, ΧΑΛΑΡΑ!

  4. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ , ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

  5. τέτοια αμετανόητα πολιτικά χαζοχαρούμενα, άχαρα πλασματάκια είναι και τα ψηφοφόρια του που του έδωσαν 35% σύντροφε ισλαμολάγνε….

  6. Μην ανησυχείτε τέτοιο λάθος δεν ξανακάνει ο λαός να τους ξαναψηφίσει

  7. Μια μικρη μειοψηφια ελληνοφωνων γραικυλων που τον ψηφισαν δεν κανει τον αμορφωτο ντολμε ηγετη των Ελληνων .
    Το κακο ομως ειναι οτι οι μισοι ψηφοφοροι στηριζουν το δοσιλογικο και αποικιακο κ(Υ)νοβουλευτικο μορφωμα . Μια ματια σε ΟΛΟΥΣ τους αρχηγους των συμμοριτοκομματων και θα δειτε οτι ΟΛΟΙ ειναι ομοιοι σαν το κωλοποιδο που παριστανει τον πορδυπουργο .

    1. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ…
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ…

  8. ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ….ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΕΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

  9. Ρε σεις, τι του δινουν να πίνει η να φάει;;; Αυτος ειναι σαν ζόμπι. Ασε που η εμφάνιση του εξευτελίζει ολους τους Ελληνες. Υποτιθεται πως ειναι ο πρωθυπουργός μας. Τι άθλια εμφάνιση ειναι αυτη;;; Κοπρόσκυλα οσοι τον ψήφισαν, ρεζίλι μας κάνατε ολους. Λίγη αξιοπρέπεια να είχατε, θα χτυπούσατε το κεφαλι σας σε κανεναν τοίχο. Ανοητοι.

    1. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ -ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΚΙΝΕΖΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…
      ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…

  10. Για την ταμπακιερα φίλος,άσε τώρα τους άλλους,το πρώτη φορά αριστερά κυβερνάει τώρα,για το μουροχαβλο λεμε

  11. Να σου απαντήσω : γιατί αυτό το χάλι είναι το χάλι στο πρόσωπο του ριμαγμένου Έλληνα που τον ψήφισε. Το ίδιο ισχύει για το καρτούν Μητσοτάκη-Λεβεντάκο-Θεοδωράκη κτλ.

Comments are closed.