Γελάει όλη η Ελλάδα! Ο Ν. Μιχαλολιάκος ακύρωσε συνέντευξη του στον αρτ γιατί φοβήθηκε….

Κοινοποίηση:
128713

Εκλ@σε μέντες ο σκληρός γραμματέας!
Διαβάστε το στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Oλη η Ελλαδα γελαει με τα δικα σας χαλια ξεφτιλες ΑΡΔ του ΑΡΤ!!Ο Νικολας σας εχει για πρωινο και σας εχει χεσμενους κανονικα ψευτοπατριωτες του κωλοτουμπα!
    Δεν σας βλεπουν ουτε οι συγγενεις σας ξεφτιλες του ΑΡΤ!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

  2. Ο αρχηγός κάποιο λόγο θα είχε και επειδή φοράει παντελόνια είμαι σίγουρος ότι θα το ανακοινώσει σύντομα !!!
    Άρα υπομονή και σοβαρότητα !!!

  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ————-

  4. Φοβηθηκε μηπως τον ρωτουσαν αν εχουν βολευτει στα εντος και περιξ της βουλης ολοι οι συγγενεις και φιλοι και αν καθονται ολη μερα στον καφενε της βουλης οι “εθνικιστες”.,Βρε ουστ κοπροσκυλα,λυσεις δεν εχουν,προγραμμα οτι να’ναι,παιρνουν και 8 χιλιαρικακια και αρααζουνε.Κατηγορουν και την οικογενειοκρατια και εχουν βολεψει γιους κορες ανηψιους μπατζανακηδες.Οσοι ειστε πατριωτες και πιστευετε πραγματικα σε μια Ελλαδα /εθνικο κρατος,ξεχαστε την ΧΑ.Παει,εσβησε.Η λυση δεν θα ερθει ποτε μεσα απο τη βουλη οπως ποτε δεν ηρθε λυση και ευημερια απο τη βουλη.

  5. Περίμενα χθες να ακούσω τον Μιχαλολιάκο! Θα έχει τους λόγους του που δεν βγήκε! Όταν υπάρχει όμως ένας κόσμος που περιμένει δεν υπάρχουν δικαιολογίες

  6. Έπρεπε να βγει να μιλήσει! Τον αρχηγό τον θέλουμε γενναίο και όχι κότα!

  7. Δεν φοβήθηκε την φυλακή και φοβήθηκε την Παραδείση και τον Μυλωνάκη.
    Τί άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την χιλιοπροδομένη χώρα…

  8. ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΗΘΙΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ…..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΙΧΕ;;;;Ο ΠΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΞΙΔΙ ΤΟΠ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    1. αυτο Φοβηθηκε, μηπως τον ρωτουσαν αν εχουν βολευτει στα εντος και περιξ της βουλης ολοι οι συγγενεις και φιλοι και αν καθονται ολη μερα στον καφενε της βουλης οι «εθνικιστες».,Βρε ουστ κοπροσκυλα,λυσεις δεν εχουν,προγραμμα οτι να’ναι,παιρνουν και 8 χιλιαρικακια και αρααζουνε.Κατηγορουν και την οικογενειοκρατια και εχουν βολεψει γιους κορες ανηψιους μπατζανακηδες.Οσοι ειστε πατριωτες και πιστευετε πραγματικα σε μια Ελλαδα /εθνικο κρατος,ξεχαστε την ΧΑ.Παει,εσβησε.Η λυση δεν θα ερθει ποτε μεσα απο τη βουλη οπως ποτε δεν ηρθε λυση και ευημερια απο τη βουλη.

Comments are closed.