Γέμισε “πτώματα” το κέντρο της Λάρισας! ΔΕΙΤΕ γιατί… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
LARISA1

Με μία αιφνιδιαστική διαμαρτυρία το μεσημέρι του Σαββάτου, μέλη της πρωτοβουλίας μπήκαν σε μαύρες σακούλες και ξάπλωσαν στον πεζόδρομο της Κούμα στο κέντρο της Λάρισας, θέλοντας με αυτό τον μακάβριο τρόπο να υπενθυμίσουν το έγκλημα που διαπράττεται καθημερινά με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας.

LARISA2

Παράλληλα, δίπλα στα «πτώματα», κρατούσαν ένα πανό το οποίο ρωτούσε τους διερχόμενους στα αγγλικά: «Με ποιού το μέρος είσαι;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το αντιρατσιστικό μαγαζάκι καλά κρατεί.

  2. ..ξεφτιλισμένα έμμισθα παρτάλια..επαγγελματίες ανθρωπιστές με κρατικοδίαιτες ΜΚΟ..πουλάνε αντιρατσισμό στους χαχόλους…πάτε να τα κάνετε στο Μαξίμου (σ΄αφεντικό σας) και στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη..τα περισσότερα παιδάκια οι ισλαμιστες τα κλέβουν απο χωριά που έχουν ερηώσει και τα πνίγουν στο Αιγαίο..άειντε ανθελληνικά κοπρόσκυλα..

  3. Ηθικοι κι φυσικοι αυτουργοι ειναι αυτοι που κουβαλανε μαζι τους παιδια κι οι τσιπροκαμμενοι που θεωρουν η θαλασσα δεν εχει συνορα.

    Οπως εστρωσαν να κοιμηθουν, ολοι αυτοι.

    Εμενα με νοιαζει ΜΟΝΟ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΤΟΥΣ!!!!!

  4. Ακτιβιστικές μαλακίες. Αυτά να τα κάνουν στην Τουρκία (δεν τους παίρνει εκεί), οι διακινητές τους βάζουν μια πιθαμή καύσιμα για να μείνουν στα δικά μας ύδατα και ψευτοσωσίβια για να πνιγούν. Άρα αλλού αυτά. Σε λίγο καιρό θα βλέπετε απο τους αλλάχ-ακμπάρηδες πτώματα στις πλατείες αποκεφαλισμένα και καρφωμένα σε διάφορα σημεία, όπως σε κάτι πλατείες της Συρίας.

Comments are closed.