Βόμβες Κρανιδιώτη: Έτσι είναι κυρ Μπουτάρη – Κάνε και τατουάζ στον απαυτό σου τον Κεμάλ

Κοινοποίηση:
failos

Ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης αναφορικά με την άγρια επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Σχολιάζοντας όσα συνέβησαν, το απόγευμα του Σαββάτου, έγραψε στα social media: «Έτσι είναι κυρ Μπουτάρη. Όταν προμοτάρεις το Gay Pride την ίδια μέρα με την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας, όταν κανείς μπαράζ φιλότουρκων δηλώσεων και χαριεντίζεσαι με τους Σκοπιανους και χλευάζεις τις συγκεντρώσεις για το όνομα και έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι στις εκδηλώσεις των Ποντίων, κάποιο τεμέτερον θα βρεθεί να σε σαπακιάσει στις φάπες» έγραψε.

Και συνέχισε το φασιστικό του παραλήρημα: « Άντε παραιτήσου, βάλε κι άλλα δέκα σκουλαρίκια, κάνε και τατουάζ στον απαυτό σου τον Κεμάλ και πήγαινε να τελευτήσεις τον βίο σου στην αφάνεια, να ξεβρωμίσει ο τόπος».

capture_18

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Είναι, πράγματι, φασιστική η επίθεση κατά του Μπουτάρη και γι’ αυτό είναι καταδικαστέα, όπως καταδικαστέες ήταν η πυρπόληση της Αθήνας το 2008, η φονική πυρπόληση της Marfin (5 Μαΐου 2010), ο ξυλοδαρμός του Γιώργου Κουμουτσάκου και του Κωστή Χατζηδάκη, οι βομβιστικές επιθέσεις στα βιβλιοπωλεία του Άδωνι Γεωργιάδη κλπ. Για να επιστρέψουμε στο σήμερα, το ίδιο εγκληματικές είναι η πυρπόληση λεωφορείων και ιδιοκτησιών στο κέντρο της Αθήνας, οι λεηλασίες κι οι βιαιότητες των αναρχικών στα Εξάρχεια, οι καταδρομικές ανεξέλεγκτες επιθέσεις των… ‘’ακτιβιστών’’ του Ρουβίκωνα, αλλά και η αυταρχική και ενδοτική άσκηση εξουσίας αυτών που εκλέχτηκαν δημοκρατικά από τον λαό για να τον εξαπατήσουν θρασύτατα με την ανάληψη της εξουσίας παίζοντας στα ζάρια την ίδια την ακεραιότητα της πατρίδας του και την εθνική συνοχή της … Ε, λοιπόν, επειδή η υποκρισία πολιτικών και δημοσιογράφων περισσεύει, ας κοιτάξουν οι ‘’προοδευτικοί’’ πολιτικοί να ‘’μαζέψουν’’ τον φιλότουρκο και φιλοσκοπιανό Δήμαρχο Θεσσαλονίκης,γιατί ο κόμπος της υπομονής και της ανοχής του λαού της έφτασε στο χτένι, μετά τις επαίσχυντες, επανειλημμένες προκλήσεις του… Όχι, δε συνηγορούμε στη βία, την οποία καταδικάζουμε ασυζητητί απ’ όπου κι αν προέρχεται. Απλά μας γεμίζουν απέχθεια παρόμοιου φυράματος πολιτικοί ή αυτοδιοικητικοί, που είναι καθ’ έξιν υβριστές των οσίων και των ιερών των Ελλήνων Ποντίων και των λοιπών κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, καθώς βλέπουν να ευτελίζεται όλο και πιο συχνά απ’ τον εν λόγω κύριο η περηφάνια τους και να διακυβεύονται τα εθνικά δίκαια της Μακεδονίας …

  2. Λυπηθήκαμε τον δήμαρχο δεν έπρεπε να τον χτυπήσουν δικαίωμα του να τιμήσει τους πόντιους
    Δεν έχουν δικαίωμα να χτυπούν κανέναν.

    1. Είσαι εγκεφαλικά ανάπηρη, η τοξικότητα της ύπαρξης σου αρρωσταίνει και αυτούς που σε περιβάλλουν. Κλείσου σε ίδρυμα. Ποιοι λυπηθήκατε; υπάρχουν και άλλα γίδια σαν εσένα; Παρεπιπτόντως χέστηκα για τα πεθαμένα σου, καλά να πάθεις για ό,τι κακό σου συνέβει και θα σου συμβεί στο μέλλον. Περιμένω να με τιμήσεις στην γιορτή μου αύριο. Θέλουμε μια ηλίθια για να την πετάμε βελάκια.

  3. Μίλησε και ο ΓΛΥΦΤΗΣ του συστήματος ΣΑΜΑΡΑ που έλεγε τότε τι καλά που μπαίνει η ΧΑ φυλακή…

  4. ΦΑΗΛΟ ΖΗΤΩΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ??? ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ !!!! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΠΙΑ ΚΑΙ “ΚΑΗΚΕΣ”, ΟΣΕΣ ΔΗΛΩΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ !!!! ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ !!!!!

  5. Ας ελπίσουμε ότι η ζωή του μπουτάρη να είναι σαν εκείνη την μέρα ….. του αξίζει.
    I don’t give a fuck if he killed him or not ! παραφράζοντας την δική του δήλωση σκατά στον λάκο του .
    Ευτυχώς εγώ δεν μένω εκεί πέρα , αυτοί που τον ψήφισαν δεν πρέπει να στέκουν πολύ στα μυαλά τους εκτός και αν τον ψήφισαν με κομματικά κριτήρια δεν ξέρω .

Comments are closed.