Βόμβα Πανούση: “Μισθωμένοι μπαχαλάκηδες κάνουν επεισόδια και επιθέσεις! Και εγώ, τι είμαι ο Τζον Γουέιν; Ένας καθηγητής πανεπιστημίου είμαι!”

Κοινοποίηση:
8899

Δεν είμαι ο Τζον Γουέιν είναι καθηγητής πανεπιστημίου δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, μιλώντας για μισθωμένους μπαχαλάκηδες, για τις μαφίες των Εξαρχείων αλλά και για τις σκέψεις του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κύριος Πανούσης προκάλεσε έκπληξη λέγοντας πως υπάρχουν μισθωμένοι μπαχαλάκηδες επικαλούμενος πληροφορίες και στοιχεία της αστυνομίας. «Δεν είναι όλοι  οργισμένοι νέοι» είπε και απόρησε που είναι οι γονείς των 16χρονων που συμμετέχουν στις καταλήψεις. Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης σε μαφίες των Εξαρχείων.

Πρόσθεσε πως έχει συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό για τα θέματα φύλαξης και παρέμβασης της αστυνομίας και αρκέστηκε να πει πως ο Αλέξης Τσίπρας συμφωνεί μαζί του και πως έχουν καταλήξει σε κάποια μέτρα. Είπε χαρακτηριστικά «έχω συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό για αλλαγή σχεδίου δράσης της αστυνομίας».  Επέμεινε πως πρέπει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να είναι ανεξάρτητο.

Αναφερόμενος στη φράση «πίσω από την κουκούλα υπάρχει ένας άνθρωπος» πρόσθεσε πως «και πίσω από το κράνος του αστυνομικού υπάρχει ένας άνθρωπος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καταρχάς τίθεται το εξής ερώτημα: Πως θέλετε κύριε Πανούση να σας εκφωνούν.΄΄Κύριε καθηγητά΄΄; ή Κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη;..Αν επιθυμείτε το πρώτο μπορείτε κάλλιστα να παραιτηθείτε από το αξίωμα του Υπουργού και να επιστρέψετε στην έδρα που διδάσκατε..Αν όμως επιθυμείτε το δεύτερο, αφήστε πια τις καθημερινές δηλώσεις στα ΜΜΕ και επιτέλους ασχοληθείτε με το υπουργείο σας..Μη πετάτε συνεχώς τη μπάλα στην εξέδρα, έχει καταντήσει αηδία πια.
    Στο φινάλε φινάλε κύριε Πανούση να σας πω και κάτι με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σας, αν όντως αυτά που ακούγονται ότι σας έχει δεμένα τα χέρια ο Πρωθυπουργός και ότι δεν σας αφήνει να επιτελέσετε έργο στο Υπουργείο σας επειδή δεν δύναται (ανέκαθεν) να συνυπάρχουν από τη μια η αριστερή ιδεολογία της κυβέρνησης και από την άλλη το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τους αστυνομικούς, τα ΜΑΤ κ.τ.λ..(καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ) τότε δείξτε πρώτα πρώτα σεβασμό στον εαυτό σας και μετά στους Έλληνες πολίτες και παραιτηθείτε..Πιστεύω είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε σώζοντας φυσικά και την υπόληψη του επαγγέλματος σας ως καθηγητή εγκληματολογίας.

  2. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ; ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ
    Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

  3. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ,ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ -(ΠΑΝΟΥΣΗΣ), ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΓΙΤΙ ΒΙΑΙΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ , ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ,ΒΙΑΖΟΥΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Comments are closed.