Βόμβα! Ξετινάζουν τα μεγάλα κανάλια! Τώρα πανικός σε ΑΝΤ1 και ΜEGA!!!

Κοινοποίηση:
ANT1 MEGA LOGO

Τους ελέγχους τουΣώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, Mega και ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος μίλησε πριν λίγο στο ραδιοφωνικό σταθμό ”Κόκκινο”, λέγοντας μάλιστα πως αρχικά οι ελεγκτές του υπουργείου εμποδίσθηκαν να εισέλθουν στο Mega.

«Εμείς πήγαμε στα συγκεκριμένα κανάλια, με τη συνοδεία της αστυνομίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που κάνει το ΣΕΠΕ του υπουργείου Εργασίας. Αρχικά, οι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η νομική σύμβουλος του Mega δεν μας επέτρεπε την είσοδο, αλλά μετά από 30 – 45 λεπτά μπήκαμε για να κάνουμε τον έλεγχο.. Ο ίδιος έλεγχος διενεργήθηκε και στον Antenna», περιέγραψε ο κ. Νεφελούδης.

Ο γγ του υπουργείου Εργασίας δεν αποκάλυψε τα ευρήματα των ελέγχων, δεν επιτρέπεται άλλωστε, αλλά τόνισε πως «πιστεύουμε ότι θα βγουν πράγματα στην πορεία αρκετά σημαντικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΛΕΠΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΟΨΑΝ ΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Τ Ι Π Ο Τ Α.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,

  2. ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ , ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

  3. ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ;;;;
    ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ!!!!!

  4. ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ 3 2
    ΜΕΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΟΣΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΡΕΙΣ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΣΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ

Comments are closed.