Βόμβα από Τέρη Χρυσό για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Όσο σιωπά εκείνος…»

Κοινοποίηση:
8798678o7127-2-620x330

Όλα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας…

«Είχα ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ερχόταν ο Μητσοτάκης στο μαγαζί που δούλευα και η Ντόρα και τη μητέρα γνώρισα, την κυρία Μαρίκα με τα ωραία ντολμαδάκια της.

Όχι ρε παιδάκι μου, όχι. Θα έπρεπε ο ίδιος ο Κυριάκος να με καλέσει μια μέρα να δώσουμε μια κοινή συνέντευξη και να πούμε αυτά που πρέπει να πούμε στον κόσμο. Όσο σιωπά εκείνος, τόσο δίνει τροφή για σχόλια», είπε ο Τέρης Χρυσός.

Πηγή: press-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. KAΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑΞΥ 60-70 Ο ΤΕΡΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΥΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ , ΕΙΜΕΘΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΗ…..ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΥΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ……ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΚΑ…..ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΑΓΕ ΔΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΡΥ……ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΤΕΡΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ…….ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ……..Ο ΤΕΡΗΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ……….ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΪΚΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ……ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ? ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !

  2. ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΟΥΝ…ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΔΕΡΦΟΣ, ΘΕΙΟΣ, ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ….ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΤΑΝΤΗΣ…..

    1. ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΤΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝ ΤΟΥ ΤΕΡΗ Τ ΧΡΥΣΟΥ

  3. Η ΝΤΟΡΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ 1954 ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 1968 ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΤΟΡΑ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ……….ΕΡΑΣΤΗ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟ ΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΝ 14 ΕΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΟΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!

    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΙΟ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
      ΕΜΜΗΝΟ ΡΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 8; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

  4. Ελεος πια με τις αηδιες που γραφετε συνεχως

  5. δλδ. ενοοιs ότι είναι γιοs της Nτοραs και όχι αδελφοs ???? δεν κατλαωενουμαι ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  6. την εχει κανει τη βρωμοδουλεια του ο τερρης και κανει το παγωνι
    για να εχει φαει και ντολμαδακια απο τη μαρικα, ε δεν θελει και πολυ περισκεψη!

Comments are closed.