ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ…….!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ! Όντως…

Κοινοποίηση:
9a1a18902df1587afdf4ad39682feb6d_XL-600x276

«Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους.

Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να το κρύψει:

– Μας αποκάλυψε ότι το όραμα του για τη δημόσια υγεία είναι να την παραδώσει στα ιδιωτικά συμφέροντα.

– Μας αποκάλυψε ότι την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις στην παιδεία και την υγεία, ο ίδιος δεσμεύεται να δώσει τη χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος.

– Μας αποκάλυψε ότι, αφού επί δεκαετίες το κόμμα του και το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησαν την κοινωνική ασφάλιση, τώρα εμφανίζεται ως τηλεοπτικός πλασιέ της ιδιωτικής ασφάλισης.

– Μας αποκάλυψε ότι μετά τη συνάντησή του με εργαζόμενους από τον κλάδο των ταχυμεταφορών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «στον ιδιωτικό τομέα τα συμφέροντα των εργαζομένων και της εργοδοσίας τέμνονται». Αυτή η αντίληψη για την εργασία και τους εργαζομένους τον οδήγησε προφανώς να μην πει κουβέντα για τον καταδικασθέντα για εργατικές παραβάσεις κ. Μηταράκη, αναπληρωτή τομεάρχη Εργασιακών της Νέας Δημοκρατίας!».

Κατόπιν αυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι πως «οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους. Όντως, μας χωρίζει

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ιδιοι προδοτες και γιουσουφακια της νεας ταξης ειναι….ηλπιζα πολυ λιγο στον κουλη μηπως και διαφερει ….αλλα καθε φορα με απογοητευει ,τον ακουσα εχθες να λεει οτι ματα απο ….πολυ σκεψη ? αποφασισε να πει στους αστυνομικους που θελουν να διοργανωσουν μια συγκεντρωση-διαμαρτυρια για τα αβατα στην πλατεια των εξαρχειων(αντρο των αριστεριστεριστων) ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΛΕΕΙ τα καθικια κουμμουνιστοφασιστακια του εξαρχισταν……ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ μιας πενταρας δειλος μπαγλαμας εισαι.

  2. Στην εφαρμογη ομως κανετε ακριβως τα ιδια και μαλιστα ο Συριζα εχει περισσοτερο θρασος σε σκανδαλα του να τα παρουσιαζει ως δικαιωμα του ηθικον
    μην τους ΑΚΟΥΤΕ και δυο παραταξεις (μαζι με τα αλλα κομματα της Βουλης)
    ειναι απατεωνες υποκριτες δημαγωγοι καρεκλοκενταυροι δωσυλογοι εθνοπροδοτες
    πατριδοκαπηλοι μισθοφοροι ξενων συμφεροντων κρυπτοσατανιστες Ισλαμολαγνοι
    και τα χειροτερα σκουπιδια φιδια και υαινες και λυκοι
    που γεννηθηκαν ποτε πανω στην γη μετα τους πολιτικους
    της Ευρωπης και της Αμερικης..

Comments are closed.