Βρέθηκε μυστικό τούνελ στο Βερολίνο: Ο Χίτλερ διέφυγε και έζησε μέχρι τα γεράματα. Αποκάλυψη-σοκ

Κοινοποίηση:
hitler-tounel

Νέες ανακαλύψεις στο Βερολίνο υποστηρίζουν τη θεωρία ότι ο Χίτλερ διέφυγε τελικώς στο τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία ο ηγέτης των Ναζί και η σύζυγός του Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν στο καταφύγιο του Χίτλερ για να αποφύγει τη σύλληψη από της σοβιετικές δυνάμεις που είχαν καταλάβει την πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Αυτό όμως έχει δημιουργήσει ένα πεδίο διαμάχης με τους αναθεωρητές της ιστορίας που πιστεύουν ότι όλη η σκηνή είναι σκηνοθετημένη και στην πραγματικότητα ο Αδόλφος Χίτλερ δραπέτευσε, σύμφωνα με την Daily Express.

Τώρα νέα στοιχεία έρχονται πάλι στο φως της δημοσιότητας που θέτει σε περαιτέρω αμφιβολίες το ότι ο Χίτλερ πέθανε εκείνη την ημέρα και προτείνει αντ “αυτού ότι στην πραγματικότητα διέφυγε από τη Γερμανία και πήγε για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του στη Νότιο Αμερική.

Ένα σημαντικό μέρος ενός ντοκιμαντέρ στηρίζεται σε πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI και κάνει εντυπωσιακές ανακαλύψεις. Λέει ότι ο Χίτλερ και η Μπράουν δεν μπορεί να έχασαν τη ζωή τους στο καταφύγιό στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Αντιθέτως, θα μπορούσε πράγματι να έχει αποδράσει μυστηριωδώς από το Βερολίνο κάτω από τη μύτη των Σοβιετικών.

Στη συνέχεια, με ένα υποβρύχιο πέρασε την Ισπανία και κατόπιν πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του στην Αργεντινή σχεδιάζοντας την άνοδο του τέταρτου Ράιχ.

Σε ένα από τα έγγραφα αποκαλύπτεται η ανακάλυψη ενός ψευδούς τοίχους σε ένα σταθμό του μετρό του Βερολίνου, που θα μπορούσε να ήταν μέρος ενός υπογείου δικτύου στοών που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Χίτλερ να διαφύγει από την πόλη, στο τέλος του πολέμου.

Σε ένα άλλο αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI, ο J. Edgar Hoover (ο πρώτος διευθυντής του FBI), φέρεται να δηλώνει ότι «οι υπάλληλοι του αμερικανικού στρατού στη Γερμανία δεν έχουν εντοπίσει το σώμα του Χίτλερ, ούτε υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή που μπορεί να πει σίγουρα ότι ο Χίτλερ είναι νεκρός εκεί.»

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που αποτελείτε από οκτώ μέρη ονομάζεται «Στο κυνήγι του Χίτλερ» και θα μεταδοθεί από το History Channel στις 2 Νοεμβρίου, όπου θα δούμε εκεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν ο Χίτλερ όντως κατάφερε να ξεφύγει από τους Σοβιετικούς, αυτό όχι μόνο θα είναι μια από τις πιο αξιόλογες αποδράσεις στην ιστορία, αλλά ότι και κατάφερε να ξεγελάσει ολόκληρο τον κόσμο με τον ψεύτικο θάνατο του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΑΗΧΜΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ;;; ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ…….ΘΑ ΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΚΕΛΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ

  2. Διέφυγε και μετά πήγε στην αργεντινή να δει τον αγώνα ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ -ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ ,διότι από μικρός το είχε άχτι και από ότι λέγετε κέρδισε και στο στοίχημα.

  3. Δραπέτευσε και εγγονή του είναι η… Μέρκελ. Άλλη μια αρλούμπα για να αποβλακώσουν τον σοσιαλιστή και λαθρολάγνο ελληνάκο. Άντε και είχε δραπετεύσει απο ένα τούνελ. Αποκλείεται να ζούσε μέχρι τα βαθειά γεράματα αφού έπασχε απο καρδιά και ήταν θέμα χρόνου να πεθάνει.
    “σχεδιάζοντας την άνοδο του τέταρτου Ράιχ.” Το σχεδίαζε όσο η μισή Γερμανία ήταν υπο σοβιετική κατοχή και η άλλη μισή υπο αμερικανική. Και τα κορόιδα οι Αμερικανοί και Ρώσοι τους άφησαν έτσι και τώρα έγιναν… τέταρτο Ράιχ. Πιο βλάκας πεθαίνεις.
    Η αλήθεια είναι πως αυτοκτόνησε, το πτώμα του βρέθηκε και διασκορπίστηκε ή κρατείται ακόμα κάπου προκειμένου να μη βρεθεί και ο τάφος του γίνει τόπος προσκυνήματος των απανταχού Ναζί όπως έγινε με τους άλλους που τους γκρεμιζουν μέχρι και τους τάφους.

Comments are closed.