Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε σε κλάματα on air!

Κοινοποίηση:
vouleytis

Ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. 

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου αναφερόμενη στη «σιωπή» της ΕΡΤ στην ομογένεια.

Όπως είπε, το «μαύρο» στην ΕΡΤ αποτελεί πλήγμα για τους Έλληνες του εξωτερικού καθώς δεν μπορούν πλέον να έρχονται σε επαφή με την Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν πειράζει… θα παρηγορείται τουλάχιστον επειδή τα τουρκικά σίριαλ εξακολουθούν να μεταδίδονται ανελλιπώς.

  2. Τι περίεργο να προκαλεί δάκρυα το μαύρο της ΕΡΤ και όχι τα μαύρα των χαροκαμμένων μανάδων…

  3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΤ .ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ,ΦΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ,ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ,ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΡΚΗ ΦΟΒΟ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

  4. Τρομερό !!! δυο εκατομμύρια άνεργοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ,αυτή για τους χαραμοφαιδες της ΕΡΤ δάκρυσε και έκλαψε ! τελικά η βολεμένοι θα εξακολουθούν και τα επόμενα πενήντα χρόνια να είναι βολεμένη , η Ελλάδα είναι χώρα των βολεμένων και τον χαζών που ψηφίζουν τους βολεμένους ,ΑΞΙΟΙ !!!

    ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ –ΕΑΝ είναι να μειωθούν συντάξεις ας μειωθούν από αυτούς που τόσα χρόνια τα έτρωγαν χοντρά , δηλαδή από δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους τον ΔΕΚΟ , αυτοί τα έπαιρναν χοντρά όλα αυτά τα χρόνια , σύνταξη από τα σαράντα, άντε πενήντα χρόνια, μισθούς βαρβάτους, εφάπαξ, παροχές, κλπ κλπ κλπ ε τώρα ας πάρουν ποιο λίγα στο φινάλε δεν έβαλαν ποτέ το χέρι στην τσέπη τους να πληρώσουν όπως έκανε ο ελεύθερος επαγγελματίας η ο ιδιωτικός υπάλληλος , το κράτος ,δηλαδή εγώ πλήρωνε της εισφορές τους ..
    Μια ζωή πάντα η ίδιοι τα έτρωγαν , δόξα τον θεό οι περισσότεροι έχουν φτιάξη περιουσίες και για τα δισεγγόνα τους , ας βολευτούν με λιγότερα
    Υπάλληλος του ΟΤΕ , ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο μισθός του διπλασιάστηκε , βρήκε στην σύνταξη , πηρέ και εκατόν τόσα εφάπαξ, ενηλικιώθηκε το ένα του παιδί και πέρασε στην σχολή που μαθαίνουν πως ταΐζουν τα μυρμήγκια , πήρε είκοσι χιλιάδες ,άντε μετά και το άλλο , μια από τα ιδία και αυτό και πολλές άλλες παροχές που έχουν που δεν της λένε.

Comments are closed.