ΒΟΜΒΕΣ ΜΑΡΙΑ: «Ο Τσίπρας θα «σκοτωθεί» με δανειστές και θα πάει σε εκλογές τον ΜΑΙΟ!»-«Ετοιμάζεται να πουλήσει επανάσταση»

Κοινοποίηση:
image

Η σκλαβιά των μνημονίων θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.  Τόνισε ότι ο Τσίπρας «δεν είχε πάρει μυρωδιά τι είναι μνημόνιο και πού πήγαινε η χώρα».

Χαρακτήρισε «παραμύθι» την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο τον Αύγουστο, λέγοντας ότι η χώρα θα είναι σε εποπτεία.  Εξέφρασε την άποψη ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο του 2019 σε «πολεμικό σκηνικό» Τσίπρα-δανειστών: «Θα έχει σκοτωθεί με τους δανειστές και θα πουλήσει επανάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε δε φόβους για ελληνοποιήσεις εν όψει εκλογών, ενώ υποστήριξε ότι τα κριτήρια για τις ελληνοποιήσεις έχουν χαλαρώσει.

Ανέφερε ότι στις ΜΚΟ για το προσφυγικό υπάρχουν αδιαφανείς διαδικασίες για το πώς διαχειρίζονται τα χρήματα καθώς κανείς δεν τους ελέγχει και μετέφερε την ανησυχία των Βρυξελλών για την αύξηση των προσφυγικών ροών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Προκειμενου να κερδισουν τις εκλογες (στον υπνο τους βεβαια), ειναι ικανοι να Ελληνοποιησουν ολους τους λαθρομετανοστες, που κουβαληθηκαν απροσκλητοι στο ξεφραγο αμπελι, οπως εχουν καταντησει την Ελλαδα!!!! Η αλητεια τους δεν εχει ορια!!!! Θα εξαρταται η μοιρα μας απο τους Πακιστανους, τους Αφγανους, τους Αλβανους και ολο το κακο συναπαντημα!!!! Και τα ντοπια Γιδοπροβατα, που ουτε ξερουν τι ψηφιζουν, κοιμουνται ορθια και βρησκονται στην κοσμαρα τους!!!!!

  2. τσιπρας ο μεγαλύτερος αλητης που περασε απ την βουλη με τους ελεεινους

  3. Τον άκουσα στον κ. Τράγκα.. Εξαιρετικός άνθρωπος.. Με ήθος, δίνει μάχες στην ευρωπαϊκή βουλή.. Ξέρει πολύ καλά, πάντα τί λέει.. Οι κουτοπονηριές των συριζανελ… δε θα περάσουν..

Comments are closed.