ΒΟΜΒΑ! “Υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης ο Στέφανος Χίος! Η Σπάρτη των Ηρώων δεν μπορεί να έχει Δήμαρχο, κατσαπλιά και μπολσεβίκο!”

Κοινοποίηση:
xios

Εντείνονται οι προεκλογικές «ζυμώσεις» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2018, που προμηνύονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για υποψηφίους και ψηφοφόρους. Στον Δήμο Σπάρτης δεν έχουν «κλειδώσει» οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών για την ανάδειξη της επόμενης δημοτικής αρχής, όμως οι φερόμενοι ως υποψήφιοι αυξάνονται διαρκώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο είναι η πρόθεση του γνωστού Λάκωνα δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, να ηγηθεί δημοτικής παράταξης στον Δ. Σπάρτης! Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, ο κ. Χίος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη δημαρχία της γενέτειράς του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να μπει ένα τέλος στη στασιμότητα των μπολσεβίκων δημάρχων. Η Σπάρτη αξίζει πολύ καλύτερα, χρειάζεται μια διαφορετική διαχείριση από  δραστήρια αυτοδιοικητικά στελέχη…»

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του, ο Στ. Χίος έχει ήδη «κλείσει» συμφωνίες με πρόσωπα που έχουν «διαδρομή» ετών στον αυτοδιοικητικό «στίβο» σε Σπάρτη, αλλά και Αθήνα…

Mε πληροφορίες από το lakonikos.gr

Υ.Γ: Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ούτε διαψεύδει ούτε κ επιβεβαιώνει το εν λόγω δημοσίευμα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Τι εγινε αναρχοαπλητα αριστερα μουνοπανα, χεστηκατε πανω σας με την υποψηφιοτητα του Χιου και αρχισατε να δινετε συμβουλες για να μην κατεβει;Σε λιγο παντου θα βλεπετε μπροστα σας εναν Στεφανο Χιο και η κολοτρυπιδα σας θα λερωνετε απο τα σκατα που θα σας φευγουν.

  2. Κάποτε αν θυμάσαι είχες υποσχεθεί ότι ποτέ δεν θα εμπλακείς στην πολιτική. Τώρα τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη? η πείνα? η ζήλεια για το χρήμα? ή ο φίλος σου ο καράφλας και πρώην πρόεδρος των 18 και άνω?

  3. Αγαπητέ Στέφανε οι Σπαρτιάτες δεν ψηφίζουν φασίστες και μάλιστα Αρβανίτες

  4. Φίλε Στέφανε σου θυμίζω κάποιους στίχους:

    ” Εγώ δε θέλω στη ζωή να κυβερνήσω
    θέλω να μείνω οπαδός φανατικός
    αυτών που πάντοτε την τρώνε από πίσω
    και στο μηδέν ξαναγυρνάνε διαρκώς ”

    Κάτσε εκεί που είσαι φίλε και πυροβόλα όπως καλά κάνεις. Γιατί αν μπλεκτείς με αυτά θα σε φάει το σύστημα και δεν θα μπορείς κάν να βγαίνεις να μιλάς.

    “Εγώ δε θέλω να με κάνετε σατράπη
    ούτε συνένοχο σε κόλπα ομαδικά
    απο το INTERNET σας στέλνω με αγάπη
    τα ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ μου και δυο γλυκά φιλιά”

  5. Το μόνο κακό ρε Χίο που έχεις είναι ότι δεν έχεις καλό προφορικό λόγο….πρέπει να κοιτάξεις να το διορθώσεις

  6. Ένας μα ένας δεν θα βρεθεί να σε αρχίσει στις κουτουλιές μπας και συνέλθεις επιτελους και γίνεις ανθρωπος???

  7. Χίο εάν με το καλό βγεις δήμαρχος … η Σπάρτη θα είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο χωρίς λαθροπηθικια…είμαι σίγουρος για αυτό!!!!!! Μόνο να προσέξεις τους συνεργάτες σου μην σε πουλήσουν….να τους ψάξεις καλά Στέφανε!!!

  8. Στέφανε με αγάπη στο λέω θα ξευτιλιστείς… κάτσε στα αυγά σου δεν είσαι για τέτοια!

  9. Η πλάκα είναι που θα γεμίσει η Σπάρτη δημότες από άσχετες περιοχές. Χαχαχα κάτοικος Ροδου δημότης Σπάρτης και αλλά τέτοια. Πάμε γερά Στέφανε. Θα γίνει της Πόπης.

  10. Με πληροφοριες απο το lakoniko.gr λεει. Το Μακελειο του Στεφανου δεν ξερει τιποτα.
    Ρε μας δουλευετε?

  11. Ο ΜΠΕΟΣ ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

  12. Προχωρα πατριωτη,και να σαι σιγουρος πως θα βαλουμε πλατη,να ξερεις πως εσκασε σαν μπομπα κατω στην πολη,χαχαχαχααχαχα,ταρακουνησες τον κομμουνιστη με την κοιλια.προσεχε ομως ποιους θα χεις διπλα σου,το νου σου φιλε.οι βρομα ληστευουν τουριστες στο ιερο της Ορθιας Αρτεμιδος, και δεν ανοιγει μυτη,ο χοντρος και συσσωμο το συμβουλιο ειναι στην κοσμαρα τους,αχρηστοι ολοι.Ελα να αναβιωσουμε την κρυπτεια Στεφανε!

  13. Πάμε δυνατά με Κούλη χορηγό! Γνωστά πράγματα.

  14. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΚΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  15. Πιστεύω Στέφανε να κατέβεις ανεξάρτητος, οχι με καμμια ΝΔ.

  16. Άντε ρε Στέφανε καιρός ήταν….σιγά σιγά ετοίμασε και κόμμα να σε σττιριξουμε τέτοια παλικάρια θελουμε!!!

  17. όχι μόνο όλη η ΣΠΑΡΤΗ μαζί σου, όχι μόνο όλη η Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά και όλη η ΕΛΛΑΔΑ !

  18. Στεφανε προτεινε καποιον και για τον δημο θεσσαλονικης, να ειναι πατριωτης και να καταστρεψει τα εργα μπουταρη.

Comments are closed.