Βόμβα Τατσόπουλου : «Υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17Ν»

Κοινοποίηση:
tatsopoulos_532_355

Xαμός μετά τις δηλώσεις του Τατσόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου παραδέχτηκε ούτε λίγο ούτε πολύ πως υπάρχουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που  βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17 Νοέμβρη. 

 Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

“Αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται στη φυλακή για τις ιδέες τους, αλλά γιατί σκότωσαν 23 ανθρώπους πισώπλατα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι μπήκαν φυλακή ως δολοφόνοι και όχι ως αγωνιστές, ούτε ως μέτοχοι επαναστατικής δράσης όπως είπε ο κ. Ραγκούσης και μας σηκώθηκαν οι τρίχες όλων χθες”, είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Και πρόσθεσε:

 “Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν από τις δηλώσεις τους ότι θεωρούσαν τον Ξηρό πολιτικό κρατούμενο. Αλλά δεν είναι η κυρίαρχη αντίληψη στο ΣΥΡΙΖΑ”.

Πανηγυρίζει η ΝΔ μετά την παραδοχή Τατσόπουλου

Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσόπουλος σε συνέντευξη του (ΣΚΑΪ TV) επιβεβαίωσε περίτρανα τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας απόψε επί λέξει: “υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)”.

Μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου “συμπαθούντες” των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους”.

Η απάντηση του Τατσόπουλου στη ΝΔ: “…συνηθισμένα τα βουνά από τις… λάσπες!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΠΩ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ…

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ , Ο ΞΗΡΟΣ Ή Ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ?

  3. τωρα τι δουλεια εχουν στο σαιτ σου αριστεροσκυλα ρε χιο;

  4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΞΗΡΟ.

  5. έλα ρε δε το πιστεύω
    χαχαχαχαχαχα πεφτοσυνεφάκης κι ο τσατσό….

  6. Εγώ πάντως γιαυτό θα ψηφίσω τον Σύριζα. Είναι το μόνο που αξιζει.

  7. εγω νομιζω οτι η καλογεροπουλου ειναι ποιο πολυ υπερ του συριζα παρα ο τσατσοπουλος.τι μπ@υρδελο ειστε εκει στο συριζα ρε.

  8. Πόσο βλάκες είναι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να κρατάνε ακόμα αυτόν τον κοπρίτη ενώ είναι γνωστό οτι απο Φεβρουάριο-Μάρτιο θα την κάνει προς ΕΛΙΑ να συναντήσει τους άλλους άτεκνους φίλους του. Διώχτε τον ρε τον φλουφλη

  9. και να τον διαγραψει τι αλλαζει;την αληθεια;;πεσαμε απο τα συννεφα ρε..λες και δεν ξερουμε οτι το βρωμοκομμα του αλεξ στηριζει και αγαπαει τους δολοφονοτρομοκρατες..κατι καινουργτιο μας ειπε ο τσατσος..

Comments are closed.