ΒΟΜΒΑ ΒΟΥΤΣΗ – Ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες!

Κοινοποίηση:
voutsis-nikos

Το ομολόγησε σε εκπομπή

Ο Έλληνας πρωτοκλασάτος Υπουργός και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Βούτσης, πέταξε ατομική βόμβα!Πιο συγκεκριμένα, χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Νίκος Βούτσης ”ομολόγησε” ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες ως έσχατο μέσο διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Η δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών, ήρθε να επιβεβαιώσει την επίσης δημόσια δήλωση του κ. Πανούση, ο οποίος επίσης ”ομολόγησε”, ότι τη βραδιά του Δημοψηφίσματος, μετά την επικράτηση του ΟΧΙ, ο ΑΛέξης Τσίπρας του ζήτησε να είναι σε ετοιμότητα η ΕΛΑΣ, καθώς θα κλείσουν οι ελληνικές τράπεζες!

Η αλήθεια έχει αρχίσει να διαφαίνεται και σε συνδυασμό με το PLAN B του Γιάννη Βαρουφάκη το οποίο αποκαλύπτεται λεπτομερώς πλέον, δημιουργεί μια εντόνως ασφυκτική κατάσταση τόσο για την Κυβέρνηση, μα κυρίως για τη χώρα και τους πολίτες, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν εξαπατήθηκαν πολλαπλώς!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ο βουτσης ειναι αυτος που στα εδρανα της βουλης ετρωγε προφιτερολ; Ο ΜΠΟΥΛΗΣ!
    την αλλη φορα απλωσε λαδοκολλα με κοντοσουβλι ρε!

    Ο “ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗΣ” Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ… ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΣ! ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

  2. ΕΛΕΝΑ 26/07/2015 at 1:37 pm. μα καλά που ζεις ? εδώ και 40 χρόνια σε εξαπατάν,αν και έχεις μάτια δεν έβλεπες τίποτα .

  3. TI ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΒΟΥΤΣΗ , Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ?? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΞΩ . ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ-ΘΑ ΕΙΣΤΕ , ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  4. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ.ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΝΑΝΕΙ.

  5. Εγώ μέχρι την πέμπτη γυμνασίου πήγα , ΑΛΛΑ είμαι καλός στα οικονομικά , αυτό που θα πω γράψτε το στο σκληρό δίσκο του μυαλού σας , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Τσιπρας και η παρέα του να βάλουν μπροστά την οικονομία , αυτοί όλοι τους είναι γεννημένοι δημόσιοι υπάλληλοι , έχουν την νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου , δουλεύω λίγο , πληρώνομε καλά, βγαίνω στην σύνταξη στα 50-55 και εισπράττω και ένα παχουλό εφάπαξ επειδή τους δούλευα όλους τόσα χρόνια και όλα αυτά με άλλων τα λεφτά ΑΡΑ είναι θέμα χρόνου για το μεγάλο ΜΠΑΜ , Αυτά λέει ο Τάκης που δεν πέφτει ποτέ έξω .-

  6. Σώπα ρε !
    Και εγω που νόμιζα οτι τις έκλεισαν οι …τραπεζίτες !
    Εχει τόση δυναμη το ΑΕΡΓΟ κωλοπαιδο να διατάζει το αφεντικο του !
    Ειμαστε αποικία και ο έκαστος Αρλεκινος διορισμένος και ευλογημένος απο ξένα κέντρα εξουσίας ουτε να κλάση δεν επιτρέπετε …οχι να κλειση τράπεζες !

  7. τον εξαπάτησε με την μεγαλυτερη κωλοτουμπα του αιώνα ουστ, εκτος και εαν εχεις παθει αμνησια και δεν θυμασαι και εσυ

  8. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ , ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ! ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 6Ο ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑ8ΜΟ , Ο ΔΙΕΥ8ΥΝΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑ8ΗΜΕΡΙΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ , ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 8Α ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑ8ΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΣ ΚΑ8ΗΣΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ 8Α ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΥ8ΥΝΤΗΣ , ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ 8Α ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΥΟ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 8Α ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ !

  9. Πως τον εξαπάτησε ρε λαμόγια πατριώτες του κόλου;

Comments are closed.