ΒΟΜΒΑ από Σουλτς:”ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ η Ελλάδα αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις!”

Κοινοποίηση:
22351292

Νέα «βόμβα»του  Μάρτιν Σουλτς! Τώρα απειλεί την Ελλάδα με χρεοκοπία σε περίπτωση που δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt, η οποία θα δημοσιευθεί την Πέμπτη, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προειδοποίησε ότι: «Αν η Ελλάδα αλλάξει μονομερώς τις συμφωνίες, τότε η άλλη πλευρά δεν θα είναι πλέον δεσμευμένη να τις τηρήσει». Σε τέτοια περίπτωση, συνέχισε ο κ. Σουλτς, η Ελλάδα θα σταματήσει να λαμβάνει χρήματα και το κράτος δεν θα έχει τη δυνατότητα να αυτοχρηματοδοτηθεί.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Χρεωκοπία σημαίνει ότι θα πάρουν τα τρία μας οι Γερμανοί απο τα δανεικά. Να τους δώσουμε μια μούτζα και να στραφούμε προς Ρωσία. Τους ξεχρεώνουμε μια και καλή και συνεχίζουμε να ζούμε αξιοπρεπώς, άλλωστε αυτό δεν θέλουν ή όχι; Δεν καίγονται για τα λεφτά καίγονται για τα εδάφη μας, για την υποδούλωση μας και τον αφανισμό μας. Θέλουν να μας έχουν απο κάτω και να μας πατάνε, όχι μόνο εμάς αλλά και τα αγέννητα τρισέγγονα μας γιατί με τέτοια επιτόκια δεν ξεχρεώνουμε ούτε σε 100 χρόνια.

  2. Ξερουν οτι εχει αγανακτησει ο κοσμος με τις αδικιες που εχουν γινει και ισως μας βγαλουν απο ΕΕ.Αν βοηθησουν την Ελλαδα τοτε θα πρεπει να να βοηθησουν και αλλες χωρες.Θα μας αφησουν να πεινασουμε,θα ξεκινησουν οι λεηλασιες στα σουπερ μαρκετ,δεν θα εχουμε λεφτα για τα βασικα ειδη (λες και τωρα εχουμε),θα εχουμε ελλειψεις σε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και βασικες δομες οργανωσης του κρατους.Ισως πονταρουν και σε θερμο επεισοδιο με την Τουρκια,για να στειλουν παλι τους προηγουμενους προδοτες να μας ταξουν σωτηρια.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΕ.

Comments are closed.