Βολές κατά Καμμένου από την κόρη του Τάσου Παπαδόπουλου για το δημοψήφισμα (φωτο)

Κοινοποίηση:
panos_kammenos_672108774

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα ο κύριος Καμμένος αναφέρεται στην Κύπρο και το σχέδιο Αναν

“Η ιστορία του Έθνους γράφτηκε με ΟΧΙ, το ΟΧΙ του 1940, το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν, το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου στην ταπείνωσή μας” έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τη δήλωση για τον Τάσσο Παπαδόπουλο επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε δηλώσεις του το Σάββατο. Φαίνεται όμως ότι οι συνεχείς αναφορές του στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Κύπρου ενόχλησαν την κόρη του, Αναστασία Παπαδοπούλου.

Χωρίς να τον κατονομάσει, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Αναστασία Παπαδοπούλου ζήτησε να μην εμπλέκει κανείς το όνομα του πατέρα της στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Έγραψε: «Εάν πιστεύεις στην απόφασή του δεν χρειάζεται να τη δικαιολογήσεις χρησιμοποιώντας επιχειρήματα άλλων που δεν είναι εν ζωή για να αποδεχθούν ή όχι τη σύγκριση. Αντιθέτως αυτό υποδηλώνει αδυναμία στα επιχειρήματά σου».

papadopoulou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεήσεις Καμμένου προς Τρόικα στο MEGA: “Κάντε δεκτή την μνημονιακή μας πρόταση και εμείς θα αποσύρουμε το… δημοψήφισμα”

    Δεν πρόλαβει να περάσει ούτε μια ημέρα από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος και έσπευσε ο Καμμένος να πέσει στα…. τέσσερα στους δανειστές ζητώντας τους επιείκειά και κατανόηση ώστε να δεχθούν το ελληνικό μνημόνιο – και ας έχει το Casus Belli για αύξηση του ΦΠΑ στον Τουρισμό και τα νησιά – και να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

    Μιλώντας στο MEGA (μόνιμος κάτοικος έχει γίνει ο Καμμένος στο “μπομπολοκάναλ” των….’νταβατζήδων’, όπως το ανέφερε πριν αναλάβει… Υπουργείο) είπε τα εξής, εμφανώς αγχομένος με την εξέλιξη των πραγμάτων:

    “Αλλάζουν όλα εάν οι θεσμοί αποδεχθούν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup” υπονοώντας ότι….
    σε αυτό το ενδεχόμενο θα ανακληθεί το… δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.

    Μιλάμε για τέτοια….αποφασιστικότητα, η μνημονιακή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Αν.Ελ., που είναι έτοιμοι για “ρήξη” και από την άλλη σαν… “βρεγμένη γάτα” επιζητά έστω και την ύστατη ώρα την αποδοχή των άθλιων μνημονιακών πολιτικών της.

    Και υπάρχουν ορισμένοι χαχόλοι που ζουν στον αστερισμό του… Κούγκι και θεωρούν ότι η Κυβέρνηση κρατά το… φυτίλι και είναι έτοιμη να τα ανατινάξει την…Ε.Ε., ενώ ο ακομβίωτος “Στρατάρχης” της “τα έχει κάνει πάνω του” και…. εκλιπαρεί για έλεος!

    Υ.Γ.
    Μετά το “Κούγκι” βρήκε καινούργιο ιστορικό γεγονός να βεβηλώσει ο εμετικός ψεκασμένος “νέος Καρατζαφέρης”. Το “ΟΧΙ” του Μεταξά!
    (έρχεται ανάρτηση σε λίγο επί αυτού)

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.