Βίντεο: Πάνοπλα gunship Mi-24/35 της Ρωσικής αεροπορίας εισβάλουν στην Ουκρανία

Κοινοποίηση:
Mil24L

Ρωσικά επιθετικά-gunship ελικόπτερα Mil Mi-24/35 Hind κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο της Σεβαστούπολης προκειμένου να παράσχουν κάλυψη στους Ρώσους Πεζοναύτες που χωρίς να φέρουν διακριτικά έχουν καταλάβει την περιοχή.

Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα (επιχειρούν και με τις δυνάμεις της Εθνοφρουράς στην Κύπρο, τα οποία λόγω του όγκου πυρός τους, χαρακτηρίζονται και “εναέρια τανκς”) μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 10 στρατιώτες με τον οπλισμό τους.

Tα ελικόπτερα, περίπου 20 στον αριθμό, ήδη προσγαιώθηκαν εντός του ουκρανικού εδάφους και αποβίβασαν άνδρες της αερομεταφερόμενης Μεραρχίας της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής της Ρωσίας.

Δείτε το βίντεο. Κόβει την ανάσα. Είναι η πρώτη κανονική επιχείρηση που συμμετέχουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μετά την Γεωργία.

 Σε εξέλιξη η μεγάλη ρωσική άσκηση με 90 μαχητικά και 120 ελικόπτερα…(βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Έχουμε τον Βαγγέλη μας. Θα πει του Πούτιν ένα “απολύτως” και “μάζεψε τα” και ο Πούτιν δεν θα κάνει πόλεμο. Κανένας δεν τα βάζει με τον Βαγγέλη

  2. Τι Βλαδιμηρος και Ομπαμα κ.λ.π. Ολα ειναι παιχνιδια και ολοι ειναι πιονια των σιωνιστων που ο μονος σκοπος τους ειναι να υπηρετουν τον Θεο τους τον Σατανα και να εξολοθρευσουν την ανθρωποτητα. Ποτε δεν ειναι αργα να γυρισουμε κοντα στον Χριστο μας.

  3. πολεμοι παντα ,σε τι κοσμο γεννηθηκαμε ,το χρημα τα συμφεροντα πανω απο ολα,αξιζε να γεννηθουμε να περναμε φτωχεια ανεργια πολεμους,πυρηνικα,καρκινο-ανθρωπος οτι πιο χειροτερο στην γη-ζωα τα ταιζεις και με τον τροπο τους σου λενε ευχαριστω,ο ανθρωπος σου τρωει το χερι,μακαρι να μην ξεκινησει ο παγκοσμιος απο εδω που φοβαμαι θα αρχισει

  4. Βρε παιδια, τα εχουμε πει δεν τα εχουμε πει;;

    Ο Βλαδιμηρος, ο κοντος, ειναι γατα, γαταρα. Δεν την σκιζεις αυτη την γατα…

    Η μεγαλη Βικυ Μοσχολιου πως το ελεγε εκεινο το ασμα;;

    “ειναι γατα, ειναι γατα ο κοντος με την γραβατα….”. Βλαδιμηρε προχωρα σε θελει ολ’η χωρα…..

      1. σιγουρος;; Μπορει να τα μπερδεψα….

        Σαμαρα εσυ εισαι;;

Comments are closed.