Ξεκίνησε η επίσημη επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα- Ο Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στο “Μνημείο της Αιώνιας Φλόγας”- Στις 13:00 η συνάντηση με Πούτιν (φώτο & βίντεο)

Κοινοποίηση:
50

Δείτε το βίντεο…Η επίσημη επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού στη ρωσική πρωτεύουσα ξεκίνησε με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο της Αιώνιας Φλόγας.

Στη συνέχεια ο κ.Τσίπρας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση πρωθυπουργού και ρώσου προέδρου Πούτιν.

99999999954

53

51

50

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όλοι προσπαθούνε να βγάλουν τον Τσιπρα άγιο , θεό , διαμάντι ,κλπ κλπ να σας πω εγώ τι είναι ο Τσιπρας , ένα επιπόλαιο παιδάκι που δεν ξέρει τι του γίνεται , από πού βγαίνει το συμπέρασμα ? Από της επιλογές του , Υπουργοί ? , τρία χρόνια προετοιμάζεται για να γίνει πρωθυπουργός και περισσότεροι είναι άχρηστοι , , κανένα πρόγραμμα και πουθενά , περιμένει την επιφοίτηση του αγ. Πνεύματος αν και άθεος , κανένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη ,μόνο διορισμούς στο δημόσιο ,αυτό πιθανόν να το θεωρεί ανάπτυξη το παιδάκι , οι αναρχικοί καίνε την Αθήνα και αυτός περιμένει να βαρεθούν και να σταματήσουν μόνοι τους , Εκατομμύρια μετανάστες θα έχουν έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι και αυτός περιμένει να γίνουν έργα και υποδομές στις χώρες τους για να ξαναγυρίσουν πίσω !!! Είναι αυτό που λένε από την σκύλα στην Χάρυβδη, φύγαμε από τους ΓΙΩΡΓΟΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ και πήγαμε στον ΑΛΕΞΗ μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε

Comments are closed.